Skip to main content

Kas tead kes peab ristmikul teed andma?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas tead kes peab ristmikul teed andma?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    originaal
    Member

Kas keegi teab alljärgnevat skeemi vaadates, kas ristmikul on sõidueesõigus rohelisel või sinisel autol?

Põhjenda:)

peateel%20liikumise%20skeem.jpg

Siin kehtib minu arust parema käe reegel, sest mõlemad autod ei asu peateel. Seega roheline annab teed.

Char27
    Member

sinisel autol on eesõigus, sest mõlemad autod tulevad peateele kõrvalteelt, siis kehtib neile paremakäe reegel. ehk rohelise peab sinise läbi laskma

Aile
    Member

sinisel autol on eesõigus, sest mõlemad autod tulevad peateele kõrvalteelt, siis kehtib neile paremakäe reegel. ehk rohelise peab sinise läbi laskma

Ma arvan ka nii… Ma loodan, et meil on õigus

aivo1359
    Member

Selline risttee on olemas ka Rakveres raudteeülesõidul,kus on tihti segadusi olnud.Aga vastus on tõesti õige.Parem ikka kindluse mõttes küsida.

Sarge
    Member

Et asi veel kindlam oleks, siis vastan ka, et sinisel. Kehtib paremakäereegel.

Raivo Piiber
    Member

No lisan oma arvamuse ka – parem käsi ja roheline peab sinise läbi laskma. Ehk siis sinisel on eesõigus

Arx07
    Member

Paneks ka ühe hääle veel, et sinisel on eesõigus

eesti mees
    Member

siin on jah vist juba öeldud et siin kehtib paremakäe reegel, seega sinine ennem ja siis roheline

Nesatur
    Member

Sinisel on eesõigus, sest rohelisel autol on parem käsi kinni.

argoll
    Member

Mina vastaks nii, et kui selle sinise auto roolis on olnud naisterahvas ja kehtib parema käe reegel, siis alati on olnud minul eesõigus, sest naised tavaliselt ei julge sõitma hakata

Rebane
    Keymaster

Siin on peaaegu tegemist ka Fitness.ee Telliskivi tänava ristmikuga. Et noh, kes on käind see ehk mäletab. Tuled tasakesi tipptunnil robokopist, sõidad mööblimaja juurde ja siis tuleb ristmik…. Istud ja värised seal, sest peateed mööda vuravad autod pidevalt.. KAS TÕESTI ON AUK EIVÕIOLLA.. lähenlähen KRRRRRRRTTT FAKKK märkamatult on järsku paremale käele ilmunud sõiduauto kes tahab ka parempööret teha. Siis on kõva signaalitamine, kõik juhid karjuvad korra roolis teiste peale (kes roppusi, kes vabandussõnu), raputatakse käsi ja jalgu. Ja siis jätkub sõit.

Oh Tallinn, ma armastan sind ja su liiklejaid.

Rebane
    Keymaster

Ahjaa.

MIKS SEE KURADI SINISE AUTO JUHT SUUNDA EI NÄITA. PUUDEGA ON VÄÄÄ?

Raivo Piiber
    Member

Ahjaa.

MIKS SEE KURADI SINISE AUTO JUHT SUUNDA EI NÄITA. PUUDEGA ON VÄÄÄ?

Suunatuli on lisavarustuses, ei jõudnud osta

frh
    Member

Vahet pole kas sinine keerab paremale või vasakule või sõidaks otse, ikkagi tal eesõigus.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.