Tere.
Olen viimased päevad tähele pannud, et keegi meist on väga agaralt kustutama hakanud – kusjuures mulle tundub, et mitte alati põhjendatult. Näiteks hakati kustutama sellises stiilis postitusi: “Okei, tänud.” Kui inimene küsib abi ja teda aidatakse, siis mis ajast meil abi eest tänuavaldamine keelatud on? See on elementaarne viisakus. Moded, olge palun mõistlikud – meie eesmärk siin foorumis ei ole võimalikult palju postitusi ära kustutada, vaid foorumis korda hoida. Kui keegi tänab abi eest, siis see ei ole korra rikkumine.
Teine asi on see, et kustutatakse poolikult. Näiteks, kui mingis teemas rünnatakse inimest isiklikult mingi küsimuse või kommentaariga, ja see inimene vastab midagi enda kaitseks, siis vastus läheb prügikasti, kuid rünne ise mitte. Siin on kaks võimalust: me kustutame kas mõlemad postitused või mõlemad jäävad alles. See ei ole normaalne, kui me laseme kellelgi kedagi rünnata, kuid ei lase rünnataval enda kaitseks midagi vastata. Kui vastus sisaldab konkreetseid roppusi, siis on teine asi muidugi.
Kui on mingeid küsimusi või kommentaare, siis kirjutage siia. Tegelikult võiksite siia kirjutada, kui olete üldse selle teema läbi lugenud – ma tahaks olla kindel, et kõik aktiivsed moded on läbi lugenud.