Skip to main content

Aeroobne

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Aeroobne

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    xavi
    Member

Tervist, kui jõusaali kavasse sisse võtta aeroobne trenn,

kas seda tuleks siis teha enne raskuste liigutamist või pärast?

Nimelt sooviks teha väikse reljeefitsükli (30min aeroobset per trenn)

Tervist, kui jõusaali kavasse sisse võtta aeroobne trenn,

kas seda tuleks siis teha enne raskuste liigutamist või pärast?

Nimelt sooviks teha väikse reljeefitsükli (30min aeroobset per trenn)

Enne trenni väike soojendus(nt 10 min), aga põhiline aeroobne võiks jääda ikka pigem pärast jõusaalitrenni.

MoloM
    Member

Enne trenni väike soojendus(nt 10 min), aga põhiline aeroobne võiks jääda ikka pigem pärast jõusaalitrenni.

Mina olen hoopis jagand päeva peale ära, et hommikul aeroobse ca 1h ja õhtupoole jõutrenni, kas see hoopis vale ?

Mina olen hoopis jagand päeva peale ära, et hommikul aeroobse ca 1h ja õhtupoole jõutrenni, kas see hoopis vale ?

Kui võimalus on, siis aeroobne trenn ja jõutrenn üldse eraldi aegadel teha on muidugi kõige parem lahendus.

Alfonze
    Member

Ja lisaks veel ka reljeefitsükkel peaks siis sisaldama ka toidukava lihvimist, et saada efektiivne tulemus.

smack
    Member

Ma leian, et vabal päeval on aeroobne kõige mõtekam. Aitab raskejõustikust taastada. Pealegist, paljud viitsivad kõike ühel päeval teha?!

miko
    Member

Mis see reljeeftsükkel tähendab pmst keha reljeefide aka kontuuride väljatoomist? et keskendub pigem rasva% vähendamiseleja alla võtmisele , kui musklite kasvatamisele?

matjusm
    Member

Mis see reljeeftsükkel tähendab pmst keha reljeefide aka kontuuride väljatoomist? et keskendub pigem rasva% vähendamiseleja alla võtmisele , kui musklite kasvatamisele?

Reljeef=rasvaprotsendi vähendamine. Tegelikult on kõik kinni toitumises ning mitte nii väga treeningplaani muutmises.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.