Triitsepsile lõi valu sisse harjutust tehes
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Triitsepsile lõi valu sisse harjutust tehes
- This topic has 24 replies, 12 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Carlsson.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2010 at 12:22 p.l. #21134
Carlsson
MemberTegin mingi aeg tagasi kukla tagant surumist ühe käega ja hantliga triitsepsile, kui sain selle harjutuse lõpetatud asusin järgmise harjutuse(triitsale) kallale siis lõi valu sisse harjutust tehes, valu punkt on siis küünar nukist natukene üleval pool. Nädalakese lasin pausi, valu on tagasi. Kaua võib taastumine aega võtta ja kas ma võin treenida teisi lihasgruppe edasi näiteks nagu biitsepsit? Mida oleks võimalik teha kiiremaks paranemiseks?
jaanuar 17, 2010 at 1:43 p.l. #250417Paul.K.
MemberTegin mingi aeg tagasi kukla tagant surumist ühe käega ja hantliga triitsepsile, kui sain selle harjutuse lõpetatud asusin järgmise harjutuse(triitsale) kallale siis lõi valu sisse harjutust tehes, valu punkt on siis küünar nukist natukene üleval pool. Nädalakese lasin pausi, valu on tagasi. Kaua võib taastumine aega võtta ja kas ma võin treenida teisi lihasgruppe edasi näiteks nagu biitsepsit? Mida oleks võimalik teha kiiremaks paranemiseks?Ise mitte teades seda mis juhtuda võis,on targem arsti poole pöörduda ja olla nii ,et ei ole vaja pingutada
jaanuar 17, 2010 at 1:48 p.l. #250419Arx07
Memberhttp://www.tennis-elbow-treatments.com/pag…ow_exercise.php
Ilmselt on Sul tennis elbow vigastus, pead ei anna aga mul oli täpselt seesama asi just hiljuti ja siiamaani annab tunda. Kindlasti anna talle rahu ja kui natukenegi valu teeb siis ära kurna teda.
Üleval lingis on venitus ja muud harjutused ravi ajaks.
jaanuar 17, 2010 at 2:23 p.l. #250422Jarmo Oberst
MemberTriitsepsile tuleb teha koguaeg korralik soojendus, sest palju triitsepsi harjutused on nö. elbow killerid.
jaanuar 17, 2010 at 2:57 p.l. #250429aivo1359
MemberVea põhjuseks võis olla külm lihas ja raske raskus.Enne tuleks ikka korralik soojendus teha!Eks paranemine võtab oma kuu aega kindlasti.Aga seni tuleb määrida geeliga ja vältida lihase koormamist.Liigne kiirustamine ei ole hea ja võib tekitada tüsistusi.Edu paranemisel.
jaanuar 17, 2010 at 5:03 p.l. #250455zander14
MemberTriitsepsile tuleb teha koguaeg korralik soojendus, sest palju triitsepsi harjutused on nö. elbow killerid.Nii ta on.Endal ka kui soendust ei tee ja laksan kohe suure raskusega siis lööb sellise ebameeldiva valu sisse mõneks päevaks.
jaanuar 17, 2010 at 5:13 p.l. #250465emmimees
Membervahet pole, kui palju sooja teen, mul triitsa trennil esimeste seeriatega lööb ka küünarnuki juurest valusaks korraks kui näiteks rööbaspuudel surun.
jaanuar 17, 2010 at 5:37 p.l. #250474Jarmo Oberst
Membervahet pole, kui palju sooja teen, mul triitsa trennil esimeste seeriatega lööb ka küünarnuki juurest valusaks korraks kui näiteks rööbaspuudel surun.Kehva soojendus sel juhul, sest kui esimeste seeriatega valu kaob siis on ikkagi probleem kehvas soojenduses.
jaanuar 17, 2010 at 5:49 p.l. #250479emmimees
Memberniisama vehkides sa ei saagi triitsa nii soojaks kui vaja keharaskusega treenimiseks rööbaspuudel, teed küll paar soojenduseeriat nii, et jalad õrnalt maas, aga kui lased täis kehamassi peale + 15-20kg lisarakuseid, siis on ikka paar seeriat suht valus ja ma pole ainuke, kel nii on. Ei tea kas triits ongi selline imelik lihas…
jaanuar 17, 2010 at 9:04 p.l. #250517Jarmo Oberst
Memberniisama vehkides sa ei saagi triitsa nii soojaks kui vaja keharaskusega treenimiseks rööbaspuudel, teed küll paar soojenduseeriat nii, et jalad õrnalt maas, aga kui lased täis kehamassi peale + 15-20kg lisarakuseid, siis on ikka paar seeriat suht valus ja ma pole ainuke, kel nii on. Ei tea kas triits ongi selline imelik lihas…Sa pole mõelnud, et võiksid ennem teha plokil natuke allasurumisi (nii kolm seeriat) kergema raskusega ja 12-15 kordust seerias ?
jaanuar 17, 2010 at 9:06 p.l. #250519emmimees
MemberEi ole
jaanuar 17, 2010 at 9:07 p.l. #250520Jarmo Oberst
MemberEi ole
Aga kuna valu kaob mõne seeriaga ja hiljem pole sittagi häda, siis arvan et on okei…
Ühel päeval võib olla valu ei kao enam ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuid eks igaüks ise teab kuidas treenib.jaanuar 18, 2010 at 9:37 p.l. #250723Carlsson
Memberaga kas on siis üldse mõtet biitsa treenida kui ma ei saa puutuda triitsa? jätan käed vahele nii kauaks kuni triits korras?
jaanuar 18, 2010 at 9:44 p.l. #250720tereummikust
Memberaga kas on siis üldse mõtet biitsa treenida kui ma ei saa puutuda triitsa? jätan käed vahele nii kauaks kuni triits korras?No triitseps töötab nagunii enamus surumisharjutuste (ntx rinnalt surumine) juures ka korralikult, nõnda nagu biitseps töötab tõmbeharjutuste (ntx lõuatõmbed) juures. Kui kava ja sooritus trennis korralikud, saavad käed ka ilma neile eraldi suunatud harjutusteta piisavalt vatti, et areneda. Vähemalt mingi piirini.
jaanuar 19, 2010 at 8:54 e.l. #250776Jarmo Oberst
MemberKui biitsepsi harjutused osutuvad ka valusaks siis parem on ka nendest loobuda(või teha kerge raskusega, et valu poleks) ning lasta käel puhata.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.