Skip to main content

Eesmine saaglihas

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Eesmine saaglihas

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    njah
    Member

Kuidas saaks seda lihast treenida`? harjututustepangast ei leidnud nagu midagi.

kriskoix
    Member

Tõmbed ülevalt alla rinnale kitsa althaardega. Küünarnukid too alla hästi kehaligidalt, rind suru ette ja alaselg hoia nagu ikka nõgus.

njah
    Member

… teeksin kitsahaardega lõuatõmbeid?

kriskoix
    Member

Just, proovi mõlemit – nii lõuatõmbeid kui plokil. Edu!

M.M.
    Member

Saaglihast mõjutavad kaks peamist harjutust : selili pingi ületõmbed hantli või kangiga ja surumine kaldpingil hantlitega.

njah
    Member

Tänud teile kriskoix ja M.M.

joey
    Member

toon välja kaks head seljakava: 1)lõuatõmbed 2)Tõmbed käsikuga, ettekallutatult 3)Tõmbed plokil eest 4)ploki allatõmbed- see kava teeb selja jämedaks. Teine: 1)lõuatõmbed 2)tõmbed plokil eest 3)ploki allatõmbed 4)tõmbed käsikutega, ettekallutatult- see kava toob “V” hästi välja, mida on soovitanud shawn ray.

Bert
    Member

Ise oled kasutanud seda viimast?

joey
    Member

ma olen kasutanud seda esimest juba ~12 nädalat ja tundub päris normaalne, nüüd varsti akkan kasutama seda teist

Bert
    Member

aa.. norm… krt sa mingit eriti soodast harjutust ei tea, mis treeniks tublisti delta lihast? krt, kulturistidel see eriti jõhker, ma ei saa aru, kuidas selle nii suureks ja võimsaks saab ajada..:S

joey
    Member

keskmise deltaga ongi kõige suuremad jamad, et kuidas seda kõige paremini läbi saaks. eesmine ja tagumine on kukimuki äbi teha aga keskimist deltaga tuleb sitaks vaeva näha. Ise teen lendamist ja erinevaid variatsiooni harjutusi

joey
    Member

aga sellist spets kava mul pole, võibolla keegi trükiks, kel on.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.