Skip to main content

Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
  • Autor
    Postitused
    palmiall
    Member

lisan oma toitmise

hommik

80g puder (neljavilja, riisihelbe v tarta)

4 muna

2 viilu sepikut kanafilee singiga

lõuna

80-100g riisi

300g kanafileed

väheste sysivesikutega kastmed ja rasvata punased kastmed

3 söök

5 muna omlett kanafilee singiga v kodujuustu 200g + kanafileesinki kõrvale

2 viilu sepikut

4 söök

200g rasvata kodujuustu + 200g kanafileed

trenn on umbes tund 1,5 h peale hommikusööki ja pool h enbne trenni 30g sheik ja peale trenni kohe 40 g sheik

selliseks kujunenud mu praegune toitumine.. trennis 5 korda nädalas kavaga 2 trennis 1 vaba 2 trennis 1 vaba..

usun et toitumine mul peaks enamvähem paigas olema, sest lihaskasv toimib ja samas põleb ka rasv kuna enne trenni olin suht rasvane ja praegu usun et rasva % umbes 11.. lihtsalt viimasel ajal olengi harjund puuvilju õhtul v siis öösel teleka ees sööma..

söögid on 2,5-4 tunnise vahega sellep polegi kindlat kellaaega, sest kõik oleneb kuna ärkan, kuna hetkel puhkus paar kuud

Arx07
    Member

söök 3 ja söök 4 kuidagi palju valku, lükka parem osa valgu asemele salatit või puuvilja, öösiti puuvilja küll kasulik süüa ei ole kui eesmärgiks pole massi kasvatamine.

palmiall
    Member

söök 3 ja söök 4 kuidagi palju valku, lükka parem osa valgu asemele salatit või puuvilja, öösiti puuvilja küll kasulik süüa ei ole kui eesmärgiks pole massi kasvatamine.

mis see valk halba teeb..olen arvestanud et umbes 2,5 -3 g valku kehakaalu kg kohta

eesmärk pole kindlasti massi kasvatamine vaid puhta kuiva lihase kasvatamine

viki667
    Member

mis see valk halba teeb..olen arvestanud et umbes 2,5 -3 g valku kehakaalu kg kohta

kui see vaid nii must ja valge oleks – siis kasvataks kõik kuiva lihast mitte massi haha

ROtter
    Member

Üleliigne valk organismis läheb rasvaks või kulutatakse energia saamiseks või viiakse organismist välja (neerude suurenenud koormus).

palmiall
    Member

no mina ei tea kuidas teil on aga mina näen paremaid tulemusi kui saan rohkem valke.. ja sellise valgu kogusega on minul ainult lihased kasvanud ja rasva % vähenenud.. kuna tean et trenn on mul ränk siis ei karda ka et ei suuda neid valke ära kasutada, pigem söön rohkem valke kui ajan rasvast ila näost sisse nagu enamus..

mis siis jääbki valke üle, kusen välja ja vsjoo.. parem üle kui vähe

palju siis teie arust norm päevane valgu vajadus on kui trennikoormus on suur.. gramm w:D:D:D

palmiall
    Member

kui see vaid nii must ja valge oleks – siis kasvataks kõik kuiva lihast mitte massi haha
    Aile
    Member

no mina ei tea kuidas teil on aga mina näen paremaid tulemusi kui saan rohkem valke.. ja sellise valgu kogusega on minul ainult lihased kasvanud ja rasva % vähenenud.. kuna tean et trenn on mul ränk siis ei karda ka et ei suuda neid valke ära kasutada, pigem söön rohkem valke kui ajan rasvast ila näost sisse nagu enamus..

palju siis teie arust norm päevane valgu vajadus on kui trennikoormus on suur.. gramm w:D:D:D

Kuni 2g, kuid see varieerub. Sa vist ei ole võistleja…siis ei ole suurt vahet.

Viga on anda kehale iga päev ühte ja sedasama samades kogustes.

Indrek18
    Member

Miks?

Archangel
    Member

Tohoh? Ei tohi kehale anda samu toitaineid iga päev ja samades kogustes? (kui kõik vajalikud toitained kätte saab, siis ei tohiks midagi halba olla. Ilmselgelt peaks menüüd rikastama, kuid päris iga päev toitu muuta… )

Jama värk… jälle olen midagi valesti teinud.

Arx07
    Member

Tohoh? Ei tohi kehale anda samu toitaineid iga päev ja samades kogustes? (kui kõik vajalikud toitained kätte saab, siis ei tohiks midagi halba olla. Ilmselgelt peaks menüüd rikastama, kuid päris iga päev toitu muuta… )

Jama värk… jälle olen midagi valesti teinud.

Archangel
    Member

No pikemas perspektiivis ju pole kasu kui samades kogustes süüa, mida rohkem Sul lihas/mass kasvab seda rohkem sul ka energiat vaja.

Kogustega on jah, et muutma peaks soovist kuhugile suunas kaalu arendada. Selles suhtes täiesti õigus jah.

Pidasin silmas rohkem seda, et iga päev ikka ei hakka ju koguseid muutma. Tavaliselt toimuvad koguste muutmised ikka üle nädala või veelgi pikemate vahedega. Sageli ei saa arugi kuidas toitumine su kaalunumbreid mõjutab enne kui pole stabiilselt samasid koguseid mitu nädalat söönud.

Arx07
    Member

Kogustega on jah, et muutma peaks soovist kuhugile suunas kaalu arendada. Selles suhtes täiesti õigus jah.

Pidasin silmas rohkem seda, et iga päev ikka ei hakka ju koguseid muutma. Tavaliselt toimuvad koguste muutmised ikka üle nädala või veelgi pikemate vahedega. Sageli ei saa arugi kuidas toitumine su kaalunumbreid mõjutab enne kui pole stabiilselt samasid koguseid mitu nädalat söönud.

Seda küll, rohkem sõna närimine oli see

daemonium
    Member

Suudad oma teooriat mingill viisil argumenteerida kah?

palmiall
    Member

ei suuda

targad inimesed viige mind siis õigele teele kui ma nii valel teel olen oma toitumisega.. abi abi abi.. aitähh

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.