Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting
Tagged: intermittent fasting diet
- This topic has 70 replies, 26 voices, and was last updated 14 years tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2011 at 8:59 e.l. #21012
palmiall
Memberlisan oma toitmise
hommik
80g puder (neljavilja, riisihelbe v tarta)
4 muna
2 viilu sepikut kanafilee singiga
lõuna
80-100g riisi
300g kanafileed
väheste sysivesikutega kastmed ja rasvata punased kastmed
3 söök
5 muna omlett kanafilee singiga v kodujuustu 200g + kanafileesinki kõrvale
2 viilu sepikut
4 söök
200g rasvata kodujuustu + 200g kanafileed
trenn on umbes tund 1,5 h peale hommikusööki ja pool h enbne trenni 30g sheik ja peale trenni kohe 40 g sheik
selliseks kujunenud mu praegune toitumine.. trennis 5 korda nädalas kavaga 2 trennis 1 vaba 2 trennis 1 vaba..
usun et toitumine mul peaks enamvähem paigas olema, sest lihaskasv toimib ja samas põleb ka rasv kuna enne trenni olin suht rasvane ja praegu usun et rasva % umbes 11.. lihtsalt viimasel ajal olengi harjund puuvilju õhtul v siis öösel teleka ees sööma..
söögid on 2,5-4 tunnise vahega sellep polegi kindlat kellaaega, sest kõik oleneb kuna ärkan, kuna hetkel puhkus paar kuud
jaanuar 15, 2011 at 9:14 e.l. #286305Arx07
Membersöök 3 ja söök 4 kuidagi palju valku, lükka parem osa valgu asemele salatit või puuvilja, öösiti puuvilja küll kasulik süüa ei ole kui eesmärgiks pole massi kasvatamine.
jaanuar 15, 2011 at 9:22 e.l. #286309palmiall
Membersöök 3 ja söök 4 kuidagi palju valku, lükka parem osa valgu asemele salatit või puuvilja, öösiti puuvilja küll kasulik süüa ei ole kui eesmärgiks pole massi kasvatamine.mis see valk halba teeb..olen arvestanud et umbes 2,5 -3 g valku kehakaalu kg kohta
eesmärk pole kindlasti massi kasvatamine vaid puhta kuiva lihase kasvatamine
jaanuar 15, 2011 at 11:36 e.l. #286339viki667
Membermis see valk halba teeb..olen arvestanud et umbes 2,5 -3 g valku kehakaalu kg kohtaeesmärk pole kindlasti massi kasvatamine vaid puhta kuiva lihase kasvatamine
kui see vaid nii must ja valge oleks – siis kasvataks kõik kuiva lihast mitte massi haha
jaanuar 15, 2011 at 11:41 e.l. #286340ROtter
Membermis see valk halba teeb..olen arvestanud et umbes 2,5 -3 g valku kehakaalu kg kohtaeesmärk pole kindlasti massi kasvatamine vaid puhta kuiva lihase kasvatamine
Üleliigne valk organismis läheb rasvaks või kulutatakse energia saamiseks või viiakse organismist välja (neerude suurenenud koormus).
jaanuar 15, 2011 at 3:05 p.l. #286387palmiall
Memberno mina ei tea kuidas teil on aga mina näen paremaid tulemusi kui saan rohkem valke.. ja sellise valgu kogusega on minul ainult lihased kasvanud ja rasva % vähenenud.. kuna tean et trenn on mul ränk siis ei karda ka et ei suuda neid valke ära kasutada, pigem söön rohkem valke kui ajan rasvast ila näost sisse nagu enamus..
mis siis jääbki valke üle, kusen välja ja vsjoo.. parem üle kui vähe
palju siis teie arust norm päevane valgu vajadus on kui trennikoormus on suur.. gramm w:D:D:D
jaanuar 15, 2011 at 3:07 p.l. #286388palmiall
Memberkui see vaid nii must ja valge oleks – siis kasvataks kõik kuiva lihast mitte massi haha
jaanuar 15, 2011 at 3:11 p.l. #286392Aile
Memberno mina ei tea kuidas teil on aga mina näen paremaid tulemusi kui saan rohkem valke.. ja sellise valgu kogusega on minul ainult lihased kasvanud ja rasva % vähenenud.. kuna tean et trenn on mul ränk siis ei karda ka et ei suuda neid valke ära kasutada, pigem söön rohkem valke kui ajan rasvast ila näost sisse nagu enamus..mis siis jääbki valke üle, kusen välja ja vsjoo.. parem üle kui vähe
palju siis teie arust norm päevane valgu vajadus on kui trennikoormus on suur.. gramm w:D:D:D
Kuni 2g, kuid see varieerub. Sa vist ei ole võistleja…siis ei ole suurt vahet.
Viga on anda kehale iga päev ühte ja sedasama samades kogustes.
jaanuar 15, 2011 at 3:28 p.l. #286399Indrek18
MemberKuni 2g, kuid see varieerub. Sa vist ei ole võistleja…siis ei ole suurt vahet.Viga on anda kehale iga päev ühte ja sedasama samades kogustes.
Miks?
jaanuar 15, 2011 at 3:32 p.l. #286402Archangel
MemberKuni 2g, kuid see varieerub. Sa vist ei ole võistleja…siis ei ole suurt vahet.Viga on anda kehale iga päev ühte ja sedasama samades kogustes.
Tohoh? Ei tohi kehale anda samu toitaineid iga päev ja samades kogustes? (kui kõik vajalikud toitained kätte saab, siis ei tohiks midagi halba olla. Ilmselgelt peaks menüüd rikastama, kuid päris iga päev toitu muuta… )
Jama värk… jälle olen midagi valesti teinud.
jaanuar 15, 2011 at 3:33 p.l. #286404Arx07
MemberTohoh? Ei tohi kehale anda samu toitaineid iga päev ja samades kogustes? (kui kõik vajalikud toitained kätte saab, siis ei tohiks midagi halba olla. Ilmselgelt peaks menüüd rikastama, kuid päris iga päev toitu muuta… )Jama värk… jälle olen midagi valesti teinud.
jaanuar 15, 2011 at 3:36 p.l. #286406Archangel
MemberNo pikemas perspektiivis ju pole kasu kui samades kogustes süüa, mida rohkem Sul lihas/mass kasvab seda rohkem sul ka energiat vaja.Kogustega on jah, et muutma peaks soovist kuhugile suunas kaalu arendada. Selles suhtes täiesti õigus jah.
Pidasin silmas rohkem seda, et iga päev ikka ei hakka ju koguseid muutma. Tavaliselt toimuvad koguste muutmised ikka üle nädala või veelgi pikemate vahedega. Sageli ei saa arugi kuidas toitumine su kaalunumbreid mõjutab enne kui pole stabiilselt samasid koguseid mitu nädalat söönud.
jaanuar 15, 2011 at 3:38 p.l. #286407Arx07
MemberKogustega on jah, et muutma peaks soovist kuhugile suunas kaalu arendada. Selles suhtes täiesti õigus jah.Pidasin silmas rohkem seda, et iga päev ikka ei hakka ju koguseid muutma. Tavaliselt toimuvad koguste muutmised ikka üle nädala või veelgi pikemate vahedega. Sageli ei saa arugi kuidas toitumine su kaalunumbreid mõjutab enne kui pole stabiilselt samasid koguseid mitu nädalat söönud.
Seda küll, rohkem sõna närimine oli see
jaanuar 15, 2011 at 3:57 p.l. #286413daemonium
Memberno mina ei tea kuidas teil on aga mina näen paremaid tulemusi kui saan rohkem valke.. ja sellise valgu kogusega on minul ainult lihased kasvanud ja rasva % vähenenud.. kuna tean et trenn on mul ränk siis ei karda ka et ei suuda neid valke ära kasutada, pigem söön rohkem valke kui ajan rasvast ila näost sisse nagu enamus..mis siis jääbki valke üle, kusen välja ja vsjoo.. parem üle kui vähe
Suudad oma teooriat mingill viisil argumenteerida kah?
jaanuar 15, 2011 at 4:01 p.l. #286415palmiall
MemberSuudad oma teooriat mingill viisil argumenteerida kah?ei suuda
Suudad oma teooriat mingill viisil argumenteerida kah?targad inimesed viige mind siis õigele teele kui ma nii valel teel olen oma toitumisega.. abi abi abi.. aitähh
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.