Küsimus proteiini kohta.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Küsimus proteiini kohta.
- This topic has 50 replies, 16 voices, and was last updated 16 years tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2010 at 7:34 p.l. #21005
zxcvb
MemberOlen jõusaalis käinud umbes aasta aega (pausidega) ehk siis mitte väga kaua. Mõtlesin osta ühe paki ntx Hera 80 ja see ära tarbida, aga mitte rohkem. Kui palju ma sellest ühest pakist kasu saaks, midagi silmnähtavat ka? Võite pakkuda mingit muud pulbrit ka aga tahan eelkõige massi lisada.
Kas seda tuleb tarbida peale trenni või võib ka muul ajal tarbida?
Kui palju ma seda üldse jooma pean? ja on see vees lahustuv?
jaanuar 8, 2010 at 7:38 p.l. #248215Arx07
MemberKasu temast on see, et kui Sa päevas piisavalt valku ei tarbi siis tema kui toidulisand aitab seda vajalikku kogust kätte saada. Massi tõstmiseks osta parem massilisaja ja võta peale trenni. Aga kõige lihtsam, et söö liha, kohupiima, kodujuustu, kala jne valgurikkaid aineid päevas piisavalt ja pole väga neid pulbreid vaja kui lihasmassi suurt ei ole veel. Valku päevas võiksid tarbida 2g iga oma kehakaalu kg kohta. Ehk siis kui oled näiteks 70kg siis 140g valku vähemalt päevas.
jaanuar 8, 2010 at 7:38 p.l. #248216SHOXi
MemberOlen jõusaalis käinud umbes aasta aega (pausidega) ehk siis mitte väga kaua. Mõtlesin osta ühe paki ntx Hera 80 ja see ära tarbida, aga mitte rohkem. Kui palju ma sellest ühest pakist kasu saaks, midagi silmnähtavat ka? Võite pakkuda mingit muud pulbrit ka aga tahan eelkõige massi lisada.Kui sa ei söö piisavalt kaloreid oma kehakaalu kohta, et kasvada siis sa ei kasva. Proteiini pulber on lihtne ja kiire viis saada valke (kokkuvõttes siis oma vajalikkud kalorid ära süüa päeva jooksul). Kui tahad kasvada siis osta süsivesikuid ka juurde.
jaanuar 8, 2010 at 7:44 p.l. #248221zxcvb
MemberMa kaalun praegu 60kg ja peale trenni söön 2 banaani, see on kõik. Paar tundi hiljem kodus suurem söök.
jaanuar 8, 2010 at 7:48 p.l. #248224GsrIsN.DaHouse
MemberOlen jõusaalis käinud umbes aasta aega (pausidega) ehk siis mitte väga kaua. Mõtlesin osta ühe paki ntx Hera 80 ja see ära tarbida, aga mitte rohkem. Kui palju ma sellest ühest pakist kasu saaks, midagi silmnähtavat ka? Võite pakkuda mingit muud pulbrit ka aga tahan eelkõige massi lisada.Kas seda tuleb tarbida peale trenni või võib ka muul ajal tarbida?
Kui palju ma seda üldse jooma pean? ja on see vees lahustuv?
Ma arvan et sa peaks mitu Here80 pakki tarbima siis midagi mõjuks. Peale trenni tarbides lõpetab see lihaste lõhkumis protsessi ning toimuma hakkab lihaste ehitus protsess. Sa pead seda ikka kõvasti jooma et lihas kasvaks 3 korda päevas. See on paljudes vedelikes lahustuv
jaanuar 8, 2010 at 7:50 p.l. #248225GsrIsN.DaHouse
MemberMa kaalun praegu 60kg ja peale trenni söön 2 banaani, see on kõik. Paar tundi hiljem kodus suurem söök.Võta trenni kohupiima või midagi sellist kaasa kuigi banaan ka väga hea valik. Kuid paar tundi 2 banaani sind ära ei toida. Peaksid suurendama oma toidus süsivesikute hulka.
jaanuar 8, 2010 at 7:51 p.l. #248226Arx07
MemberMa kaalun praegu 60kg ja peale trenni söön 2 banaani, see on kõik. Paar tundi hiljem kodus suurem söök.Peale trenni banaani(de) kõrvale sebi ka midagi valgurikast, kasvõi näiteks üks hea maotäis lahjat või rasvavaba piima.
Ja üleüldse loe see teema läbi(kui Sa seda vahepeal pole juba teinud): http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=7828
jaanuar 8, 2010 at 8:08 p.l. #248234zxcvb
MemberMilleks siis Hera 80 kasutatakse kui mitte massi lisamiseks? valk ju ehitab massi vms. Massilisaja siis ehitab veel rohkem ?
Ning kas selline variant ei sobi, et peale trenni söön kohe 2 banaani, pool tundi hiljem joon kodus klaasi piima kerge toidu kõrvale ja mõne aja pärast tuleb suurem toit.
jaanuar 8, 2010 at 8:18 p.l. #248236SHOXi
MemberPõhi point on see, et sa pead saama päevas 2700 kcal, et kasvada, nendest 50% süsivesikud 30%rasv ja 20% valk. Ehk sa peaks sööma päevas 90g rasvu, 340g süsivesikuid ja 135 g valke. Kui see on täidetud siis sa kasvad. Miks juuakse sheike, siis sellepärast, et neist on lihtne ja kiire viis saada oma valgud või/ja süsivesikud kätte. Piltlikult võib öelda, et valgud on tellised ja süsivesikud töömehed. Et ehitada maja( sinu puhul lihast), siis on sul vaja mõlemat. Loe ja hari ennast toitumise alal.
jaanuar 8, 2010 at 10:43 p.l. #248258zxcvb
MemberLäheb veits teisele teemale küll üle aga kui ma lähen trenni, siis hakkan ma ju niiöelda lihaseid lõhkuma ja peale trenni kui ma söön valku ja süsivisikuid siis hakkab lihas kasvama, ehk kui ma midagi peale trenni ei söö, võib hoopis treenimisega päris kondiks jääda? Imelik mõelda, et ennast hantlitega pumbates lihas ei kasva vms… et toitumine on ikka suht tähtis nagu ma aru olen saanud.
Olen ma üldse õigesti aru saanud?
jaanuar 8, 2010 at 11:19 p.l. #236315Nesatur
MemberLäheb veits teisele teemale küll üle aga kui ma lähen trenni, siis hakkan ma ju niiöelda lihaseid lõhkuma ja peale trenni kui ma söön valku ja süsivisikuid siis hakkab lihas kasvama, ehk kui ma midagi peale trenni ei söö, võib hoopis treenimisega päris kondiks jääda? Imelik mõelda, et ennast hantlitega pumbates lihas ei kasva vms… et toitumine on ikka suht tähtis nagu ma aru olen saanud.Olen ma üldse õigesti aru saanud?
Oled ikka äigesti aru saanud.
jaanuar 9, 2010 at 4:33 e.l. #248270Arx07
MemberOled ikka äigesti aru saanud.
jaanuar 9, 2010 at 8:50 e.l. #248287zxcvb
MemberSelge, aga kahest banaanist ma siis oma valguvarusi kätte ei saa peale trenni jah? üritan veel midagi juurde lisada või lähen kohupiimale üle.
jaanuar 9, 2010 at 8:54 e.l. #248288PumaZ
MemberLisa nendele banaanidele veel kohupiim juurde
jaanuar 9, 2010 at 9:20 e.l. #248294Arx07
MemberVõi üks varjant, et peale trenni üks kohupiima toru(soovitatavalt rosina) alla tõmmata, hea mugav varjant…
Saab mingi 60g süsivesikuid ja 25g valku, pole muud vajagi, kui koju jõudes varsti peale süüa.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.