Skip to main content

Klubi vahetus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Klubi vahetus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    rollton
    Member

Tervist

Mure selline, et klubi mille liige olen asub Haaberstis, aga ise kolisin Lasnamäele ja jube kulukas on nüüd autoga trennis käia. Tahaks kusagil kodu lähedamal trenni teha. Äkki keegi teab Lasnamäel või Pirital mõnda head kohta?

Ette tänades!

ants16
    Member

Viimsi SPA, aga see vb natuke kauge jälle

kuuliks
    Member

Tervist

Mure selline, et klubi mille liige olen asub Haaberstis, aga ise kolisin Lasnamäele ja jube kulukas on nüüd autoga trennis käia. Tahaks kusagil kodu lähedamal trenni teha. Äkki keegi teab Lasnamäel või Pirital mõnda head kohta?

Ette tänades!

Pirita juures on Viimsi Spa. Pealegi väga paljud käivad autoga ei tea kust kohast trennis. Kui hakkad ntx trenni eest rohkem maksma, siis ei saa sa kuidagi kokkuvõttes odavamalt. Mina soovitaks kesklinna hoopis. Väga soodne on RevalSport.

rollton
    Member

Pirita juures on Viimsi Spa. Pealegi väga paljud käivad autoga ei tea kust kohast trennis. Kui hakkad ntx trenni eest rohkem maksma, siis ei saa sa kuidagi kokkuvõttes odavamalt. Mina soovitaks kesklinna hoopis. Väga soodne on RevalSport.

See oli hetkel mul jah esimene valik.

Eluminal
    Member

Ida keskuses on väga korralik jõusaal, ei tea palju maksab aga varustus on tasemel

rollton
    Member

Ida keskuses on väga korralik jõusaal, ei tea palju maksab aga varustus on tasemel

Tundub üllatavalt kallis.

rollton
    Member

PMG jõusaal http://www.piritamg.tln.edu.ee/spordikompl…info.php?id=2_3

Tõstesaali saab ka kasutada

Pilte jõusaalist ei leidnud, aga hinna poolest ju väga odav. Tasub ehk isegi vaatama minna.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.