Skip to main content

BAV+treening

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » BAV+treening

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused

Kui ma tahan kaalu alandada aga teen tugevasti trenni ja teada on energiakulu trennis siis kas ma pean BAV ja trenni energiakulu liitma ja sellest natuke vähem sööma?

HenryP
    Member

Kui ma tahan kaalu alandada aga teen tugevasti trenni ja teada on energiakulu trennis siis kas ma pean BAV ja trenni energiakulu liitma ja sellest natuke vähem sööma?

Nagu seeni pärast vihma. Lihtsalt öeldes jah, kuid on palju agasid…

vs
    Member

1 aga on näiteks see, et kui sa teed peale trenni veel mingit füüsilist tööd. Siis võib defitsiit liiga suur tulla, nii et kere läheb säästukale…ja hakkab hoopis salvestama…

matjusm
    Member

Peale trenni teed sa ju päeva jooksul igasuguseid muid asju ka: kõnnid ringi, teed süüa, paned end riidesse, jne. BAV on su kalorivajadus siis kui sa ei tuleks üldse päeva jooksul voodist välja vaid ainult istuksid seal liigutamata. Seega su tegelik päevane kalorivajadus ilma trennita on oluliselt suurem kui lihtsalt BAV.

Tannuu
    Member

BAV on aktiivse inimese päevavajadusest umbes 70%. Juba seedimisele kulutab organism suure osa kaloreid, mida BAV ei katta.

MoloM
    Member

http://www.struktuur.net/kcal.php

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.