aminohapped pikendavad eluiga
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » aminohapped pikendavad eluiga
- This topic has 21 replies, 8 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2010 at 1:32 p.l. #20749oktoober 7, 2010 at 2:31 p.l. #278376
Aile
MemberTõeline delfi teadus…
Mina leidsin, et “Life-Span Extension in Mice by Preweaning Food Restriction and by Methionine Restriction in Middle Age” …oli kõige lähedasem ametlik variant.
oktoober 7, 2010 at 3:04 p.l. #278380kuuliks
MemberIsegi kasutan mõnda aminohapet, aga ega need üksi oma tööd ära ikka tee. Inimene peab ise ka midagi tegema.
oktoober 7, 2010 at 3:53 p.l. #278386Xero
MemberIsegi kasutan mõnda aminohapet, aga ega need üksi oma tööd ära ikka tee. Inimene peab ise ka midagi tegema.Ma saan ka nii mõnegi aminohappe toidust kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2010 at 5:12 p.l. #278392haubits
MemberMa saan ka nii mõnegi aminohappe toidust kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on natuke nukker, er aminohapet peetakse mingiks eriliseks müstiliseks toidulisandiks, mida saab ainult hingehinnaga ja poest. Iga valguline ühend koosneb aminohapetest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2010 at 6:24 p.l. #278401AlanBStard
ModeratorVabad aminohapped ei käitu samamoodi nagu valgud.
Tõeline delfi teadus…Mina leidsin, et “Life-Span Extension in Mice by Preweaning Food Restriction and by Methionine Restriction in Middle Age” …oli kõige lähedasem ametlik variant.
Ei tundu üldse sarnane BCAA tarbimisega ?
Ja see metioniini piiramine tundub üsna vastik lahendus, midagi ei saa süüa eriti. Ka on võmalik et see on lihtsalt “aeglase hingitsemise” tee nagu kaloripiiramine – oled aeglane, kõhetu, elad bioloogilise aja aeglasema kulgemise tõttu kauem. Munkadele sobiks.
oktoober 8, 2010 at 5:25 e.l. #278432Aile
MemberEi tundu üldse sarnane BCAA tarbimisega ?Ja see metioniini piiramine tundub üsna vastik lahendus, midagi ei saa süüa eriti. Ka on võmalik et see on lihtsalt “aeglase hingitsemise” tee nagu kaloripiiramine – oled aeglane, kõhetu, elad bioloogilise aja aeglasema kulgemise tõttu kauem. Munkadele sobiks.
Ehh… Otsi mulle lihtsalt see uuring üles, millest nad delfis räägivad.
Ma olen neid näinud…neid, kes on nö tiivustatud sellest uurimusest kaloripiiramise osas ja nad tõesti on pigem vegeteeriva eluviisiga.
oktoober 8, 2010 at 7:02 e.l. #278438jrx
MemberBow before my superior Google-skillz!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (oli tiba keerulisem kui keskmine sellelaadne otsing, kuna Enzo Nisoli on valesti kirjutatud enamikes kohtades ja üldse on viimane autor, mitte esimene)Õige artikli abstrakt (täistekst kah saadaval)
Endal pole praegu lugeda aega,loodan, et keegi teeb kokkuvõtte.
oktoober 8, 2010 at 7:29 e.l. #278437Aile
MemberBow before my superior Google-skillz!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (oli tiba keerulisem kui keskmine sellelaadne otsing, kuna Enzo Nisoli on valesti kirjutatud enamikes kohtades ja üldse on viimane autor, mitte esimene)
Õige artikli abstrakt (täistekst kah saadaval)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kagu-Aasias pikemalt viibides õpib probleemideta kummardama (lisaks veel 9 aastat katoliiklasena…on ka väga hea kool)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suur tänu!
… et te liiga hoogu oma aminohapetega ei läheks paneks ühe lingi.
Meil Eestis ka tegeldakse bakterite geneetilise muundamisega farmaatsiatööstuse heaks. Ikka selleks, et nad nõutavat ainet rohkem toodaks, kontroll saaduse üle …on pea olematu ja tulemused vägagi kurvad.
oktoober 8, 2010 at 11:59 e.l. #278460gmaster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kagu-Aasias pikemalt viibides õpib probleemideta kummardama (lisaks veel 9 aastat katoliiklasena…on ka väga hea kool)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Suur tänu!
… et te liiga hoogu oma aminohapetega ei läheks paneks ühe lingi.
Meil Eestis ka tegeldakse bakterite geneetilise muundamisega farmaatsiatööstuse heaks. Ikka selleks, et nad nõutavat ainet rohkem toodaks, kontroll saaduse üle …on pea olematu ja tulemused vägagi kurvad.
Ma loen välja et ära osta tundmatu firma tooteid?
oktoober 8, 2010 at 1:28 p.l. #278463AlanBStard
ModeratorBow before my superior Google-skillz!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (oli tiba keerulisem kui keskmine sellelaadne otsing, kuna Enzo Nisoli on valesti kirjutatud enamikes kohtades ja üldse on viimane autor, mitte esimene)
Õige artikli abstrakt (täistekst kah saadaval)
Kummardused, see juba sobib, abstrakti põhjal tundub et piiramisele üsna vastupidine, kasvule ja aktiivsusele suunatud pikaealisuse mehhanism, mis mõjutab samas siiski kaloripiiramisega seotud sirtuiine:
“increased mitochondrial biogenesis and sirtuin 1 expression”“BCAAem activates mTOR and eNOS signaling pathways”
Vastand wikist:
“It’s hypothesized that some dietary regimes, like caloric restriction and methionine restriction, cause lifespan extension by decreasing mTOR activityoktoober 8, 2010 at 2:55 p.l. #278489Aile
MemberKummardused, see juba sobib, abstrakti põhjal tundub et piiramisele üsna vastupidine, kasvule ja aktiivsusele suunatud pikaealisuse mehhanism, mis mõjutab samas siiski kaloripiiramisega seotud sirtuiine:Vastand wikist:
Mul tõusis korraks palavik (ma peaksin oma füsioloogilistest muutustest suisa raamatu kirjutama…)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … nüüd jälle ok…üs mina ei lugenud.Siis ma “haistsin” õiges suunas…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2010 at 2:56 p.l. #278491Aile
MemberMa loen välja et ära osta tundmatu firma tooteid?Tooraine tuli Jaapanist ja turustas seda mitu erinevad firmat… mida sa ikka välja loed. Õnnemäng…
oktoober 8, 2010 at 3:56 p.l. #278499Xero
MemberSee on natuke nukker, er aminohapet peetakse mingiks eriliseks müstiliseks toidulisandiks, mida saab ainult hingehinnaga ja poest. Iga valguline ühend koosneb aminohapetest.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teada värk, veidi sarkasmi ei tee ju üldises mõttes paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 8, 2010 at 6:49 p.l. #278513gmaster
MemberTooraine tuli Jaapanist ja turustas seda mitu erinevad firmat… mida sa ikka välja loed. Õnnemäng…Seda küll. Päris karm värk tegelikult. Ja väga hea artikkel sul leitud!
Tahtsin öelda seda, et usalda pigem kaua kestnud ja ammu kasutatud tooteid, samas kasutavad suured firmad ka võimaluse tekkel odavamat kaupa, nt tekib uus vabrik kuskile ja hakkab odavamalt pakkuma..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.