Skip to main content

kava

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Schtroumpf
    Member

Panin siin endale kava kokku ning tahtsin igaks juhuks üle küsida siin targematelt, et kuidas tundub. Ning mida vajadusel muuta/lisada.

1.päev Rind, biitseps

Rind

Surumine kangiga lamades 4×6

Lendamine hantlitega kaldpinnal 3×8

Surumine kangiga kaldpinnal 4×10-12

Ristivedu plokil 3×10-12

biitseps

küünarvarte kõverdus kangiga 3×8

scott-pink 3×12

2.päev jalad

kükk 4×6

hack kükk 3×8

jalapress 4×12

jalgade sirutus aparaadil 3×10-12

jalgade kõvedrus aparaadil 3×10-12

sääreaparaadil 3×12-15

kang turjal säärte venitused 3x

siis tuleb 1-2päeva pausi

3.päev selg

selg lõuatõmme 4×6

ettekummardades kangi tõmbed vastu kõhtu 3×8

jõutõmme 3×8

ploki tõmbed kuklale 4×12

sirgete kätega alttõmbed 3×10-12

4.päev õlg,triitseps

istudes hantlite surumine üles3x6

hantlite tõsted kõrvale 3×8

lendamine hantlitega ette 3×12

hantlite tõsted kõrvale ette kummardades 3×10-12

triitseps

prantsuse surumine 3×8

ploki allasurumine 3×10-12

Kohati tundub palju harjutusi ise arvan et tuleks kärpida ühtteist aga ootan ettepanekuid ka teilt.

Spanktastic
    Member

1) Ma võtaks ühe harjutuse rinnalt vähemaks (hantlitega lendamise) või kui mitte vähemaks võtta siis asetaks kaldega pingilt surumise ettepoole ühe koha võrra.

2) Lisa üks harjutus reie tagaosale ning minupoolest võid eemaldada ühe harjutuse eesosalt (nt. jalapress või sirutus).

3) Seljal jäta lõuatõmme esimeseks kui tahad, kuid see-eest jõutõmme tõmba siis teiseks harjutuseks (ma tõmbaks üldse kõige esimeseks kuna ta kõige raskem).

4) Õla-triitsa päev tundub normaalne, ainult et tõsta ette lendamised teiseks harjutuseks (õla eesosa harjutus).

Lisamärkused:

Võib-olla asi minus kuna ma olen viimasel ajal ainult 3x nädalas teinud kuid sellegipoolest – ma tõstaks midagi seljale lisaks, muidu jääb kuidagi tühjaks ainult selga teha. Või võib teha jaotuse nii: rind-triits, selg-biits, jalg, õlg-trapets-säär. Ning ma jätaks teise õla eesosa harjutuse välja, teeks selle asemel teise õla keskosa harjutuse (külgedele lendamine, kangi tõstmine lõua alla jne) kuna eesoosa on niigi väike lihas.

Schtroumpf
    Member

Kle aitäh, vaatasin üle su ideed ning lisasin nende põhjal ka mõned muudatused sisse.

smack
    Member

Algajale ma soovitan rohkem, kui 1 kord nädalas kehaosa treenida. Parim on minu arust 3x nädalas ülekeha treening. Esiteks juba sellepärast, et sul on vähem harjutusi mida õppida.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.