Skip to main content

EV põhiseadus

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » EV põhiseadus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    arvo180
    Member

https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=12846827

Lp. Alaliitude pealikud, kui te määrate kellegile mingeid sanktsioone, siis enne tutuvuge eespool oleva dokumendiga. See,et teil on omad reeglid, minu arusaama järgi peaks need reeglid ka Põhiseadusega kooskõlas olema, ei tähenda veel et need kehtivad kõigile, nii et head lugemist.

MargoL
    Member

Mina omaarust olen juba 10 erinevas foorumis ja teemas selle asja õigustühisust rõhutanud ja nii see kahtlemata ka on. Olge päris rahulikud, Bonsuna Team`i kuulumise eest ei saa keegi teist litsentsi ära võtta. Kui oleksin ise litsenseeritud treener, laseksin oma nime viivitamatult nimekirja lisada ja vaataksin mis saab. Ja kui siis keegi minu õigusi kahjustada püüaks, hakkaksid kohtuveskid jahvatama ja kisuks sellega seoses veel palju-palju intriige päevavalgele.

arvo180
    Member

Tegu ei ole ainult Bonsuna.com saidiga, vaid kõiges muus!!!!

kuuliks
    Member

Tegu ei ole ainult Bonsuna.com saidiga, vaid kõiges muus!!!!

No aga Bonsunaga seoses tekkinud melust sa selle teema ju tegid või mis?

arvo180
    Member

Ei Ei. Käisime ndl ahetusel Soomes võistlustel, kus osalesid Eestlased, kes ei ole IPF liikmed ja nüüd keelatakse neil osaleda Tartumaa meistrivõistlustel, kuna tegemist on ipf reeglitega võistlustega. See on sulaselge diskrimineerimine ja eneseteostuse piiramine, saan aru kui tegemist on IPF sportlasega aga ülejäänuid ei saa nad käskida ja keelata. Lõhnab esimese kohtuprotsessi järele.

Kui reaalne kohtukeiss tekib, siis ootaks isegi huviga tulemusi…

antz
    Member

EKFL ja EJTL võrdub lollus ruudus

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.