Skip to main content

Meeletu magusaisu

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Meeletu magusaisu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Maarja21
    Member

Kuidas saada lahti meeletust magusaisust??

Ma vihkan näiteks mett,et seda selle asemel süüa.

Anonüümne
    Guest

Kuidas on võimalik mett vihata?!Aga kui oled mee vihkaaja siis söö enne trenni näiteks natuke magusat ( eeldan,et siin kirjutavad ikka treenivad isikud). Kuidas, aga lahti saada sellest meeletust magusa isust tuleks enne mõelda, et miks see magusa isu nii meeletu on. Ehk on see seotud kuidagi ebaregulaarse toitumisega.

Mõtle sellele….

liina
    Member

Minul oli kunagi ka näiteks see magusaisu probleem ja mina proovisin kroomi tablette, mis aitasid (muidugi loobuvad enamused juba nädalast proovimist) Ja teine asi, mida ma täheldan ka, on see, et kui ma ma söön korraga palju, siis tuleb pärast seda alati reeglina hull magusaisu, sest veresuhkru tase muutub liiga palju. Nii, et kui kõht väga tühi, siis tuleb ikkagi piirata enda toidukogust.

Liina.

kadri k
    Member

Mäletan, et kunagi 2-3 a tagasi vihkasin ise ka mett, okse tuli peale kui seda suu sisse võtsin.Nüüd ona aga asi teist moodi, armastan seda imelist asja meeletult!Aga kui sa tõesti ei harju siis võiksid enne trenni v hommikul võtta tükk tumedat sokolaadi ja pöörata tähelepanu oma toitumisele.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.