Talverasv
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Talverasv
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2009 at 6:40 p.l. #20623
Arx07
MemberKas on müüt või tõene, et inimese keha hakkab rasva koguma enne talve? On see üheselt protsentides või mingites ühikutes määratud palju ta seda teeb või individuaalne?
Mul siin viimasel ajal kõht lodevamaks läinud. Et ei tea kas on see sellest, et ma oma toitumiskava kaloraazhi tõstsin(mõistlikkuse piirides) või võin asja talve kaela ajada?
detsember 12, 2009 at 6:45 p.l. #241886timo116
MemberPigem kaloraažist
detsember 12, 2009 at 6:46 p.l. #241888Arx07
MemberPigem kaloraažist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt ma lootsin teistusugust vastust
.detsember 12, 2009 at 6:46 p.l. #241889Samakamees
MemberKrt ma lootsin teistusugust vastust
.Trennikaugetele inimestele võid ju nii väita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2009 at 6:46 p.l. #241890timo116
MemberKrt ma lootsin teistusugust vastust
.Mina isiklikult tegin loogilise järelduse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2009 at 6:49 p.l. #241892Arx07
MemberNojah, eks pean vaatama kui asi veel hullemaks läheb siis võtan kaloraazh maha tagasi. Kuigi ega mul praegu mingi ~3000kcal päevas, ei tohiks palju olla 88 kilosele jõusaalis käivale tegelinskile…
Aga ma aastaid suhteliselt vähe söönud, et võibolla keha ära harjunud vähesest toidust maksimumi võtma
detsember 12, 2009 at 6:56 p.l. #241896Xero
MemberKui nii on, et enne talve hakkad rasva koguma, teed endale karuteene
detsember 12, 2009 at 7:03 p.l. #241904Lev
MemberKas on müüt või tõene, et inimese keha hakkab rasva koguma enne talve? On see üheselt protsentides või mingites ühikutes määratud palju ta seda teeb või individuaalne?Mul siin viimasel ajal kõht lodevamaks läinud. Et ei tea kas on see sellest, et ma oma toitumiskava kaloraazhi tõstsin(mõistlikkuse piirides) või võin asja talve kaela ajada?

Talvel on organism just kulukam, kuna on külm ja keha peab sooja tootmiseks rohkem vaeva nägema. Seda loomulikult, kui sa palju väljas oled
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga, kui aus olla siis suht mõtetu teema oled teinud… väga igav pidi ikka olema.

Loogiline, et kehakaal tõuseb, kui kaloraazi tõsta.
detsember 12, 2009 at 7:04 p.l. #241906.ep
Memberaga kindel et külma vastu ei hakka koguma keha rasvkudet? kui mingi koguaeg külmetad. sest ise ka seda kuulnud, ning pean ka lolluseks.
detsember 12, 2009 at 7:12 p.l. #241912Arx07
MemberTalvel on organism just kulukam, kuna on külm ja keha peab sooja tootmiseks rohkem vaeva nägema. Seda loomulikult, kui sa palju väljas oled
detsember 12, 2009 at 7:23 p.l. #241849MoloM
MemberNo ses suhtes, et siiski mind huvitab kas see paika peab, et keha hakkab rasva koguma, kuna olen seda korduvalt kuulnud. Aga kaloraazhi tõstmisega ma ei ootanud seda, et kõht läheb lodevaks, sest jõusaalis käin ja ka kõhulihaseid teen korralikult. Tõstsin kaloraazhi kuna arvasin, et äkki mu arengut piiras endine madalam toidukogus…Muideks kehakaal on väga vähe tõusnud…
Ehk on kusagil ka põhjendus teistsugune, kuid väga palju inimesi hakkab nn “talverasva” koguma kuna elutempo väheneb märksa võrreldes pikkade, valgete suveõhtutega. Veedetakse rohkem aega pimedatel talveõhtutel teleka ees näkitsedes jne.
jaanuar 8, 2010 at 7:45 p.l. #248223AlanBStard
ModeratorKas on müüt või tõene, et inimese keha hakkab rasva koguma enne talve? On see üheselt protsentides või mingites ühikutes määratud palju ta seda teeb või individuaalne?Mul siin viimasel ajal kõht lodevamaks läinud. Et ei tea kas on see sellest, et ma oma toitumiskava kaloraazhi tõstsin(mõistlikkuse piirides) või võin asja talve kaela ajada?
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.