Trenniplaani kohta küsimus
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
MoloM.
-
AutorPostitused
-
mai 14, 2010 at 6:05 p.l. #20619
Char27
MemberPlaan hakata uuesti trenni tegema ja hetkel selline plaan, kuidas te kommenteerite, kas nii oleks normaalne.
Põhimõtteliselt ongi siis nii, et 5 korda nädalas trenn.
3 korda nädalas jõutrenn ja aeroobne 2 korda nädalas.
Jõutrenni kava on võetud siit samast lehelt. 3 päeva kava edasijõudnutele. Aeroobne trenn on vähemalt 1 tund jooksmist ( pigem rahulik sörk ) järjest.
Ülepäeviti siis jõutrenn/aeroobne.
mai 14, 2010 at 6:34 p.l. #266166R.Thompson
MemberKui pikk see trennist paus oli? Kõik oleneb sellest.
mai 14, 2010 at 7:27 p.l. #266169Char27
MemberKui pikk see trennist paus oli? Kõik oleneb sellest.noo ma tegin vist 2 kuud viimati jutti trenni muidu ainult ja umbes vahel jooksmas käinud ja nüüd vist paus oli ka mingi 2 kuud
mai 14, 2010 at 8:04 p.l. #266175arved
MemberKui vahel lihtsalt jooksmas käidud siis võta ikka algajate kava ja kui mingi aja möödudes tunned ,et jääb lahjaks siis võta järgmine. Ega see kui sa edasijõudnute kava võtad midagi kiiremini kasvata lihtsalt koormad ennast liigselt üle . Üle trennipäeva muidu aeroobne ok, aga pööra tähelepanu kindlasti SÖÖGILE (selle kohta siin piisavalt infi).
mai 17, 2010 at 11:49 e.l. #266419Char27
Memberaga kui ma seda aeroobset teen, mida ma peaksin täpselt tegema..
jõusaalis on ratas, jooksulint ja siis see mingi käepidemetega jooksu/sõtkumis asi
ma algul mõtlesin, et jooksen 1h aega..aga äkki 30 min jooksed ja 30 min ratast?
mis te soovitate?
mai 17, 2010 at 3:17 p.l. #266437matjusm
Memberaga kui ma seda aeroobset teen, mida ma peaksin täpselt tegema..jõusaalis on ratas, jooksulint ja siis see mingi käepidemetega jooksu/sõtkumis asi
ma algul mõtlesin, et jooksen 1h aega..aga äkki 30 min jooksed ja 30 min ratast?
mis te soovitate?
Kas sa kusagil õues metsas/pargis ei tahaks pigem joosta kui kusagil toas trenažööril vändata?
mai 17, 2010 at 8:53 p.l. #266466Char27
MemberKas sa kusagil õues metsas/pargis ei tahaks pigem joosta kui kusagil toas trenažööril vändata?no mai tea, kui need masinad seal on, siis võin küll neid kasutada pigem
mai 17, 2010 at 9:23 p.l. #266470matjusm
Memberno mai tea, kui need masinad seal on, siis võin küll neid kasutada pigemSellisest loogikast ma küll aru ei saa: eelistad neid puhtalt selle pärast et nad on olemas. Õues saaksid sa veel näiteks värsket õhku hingata ning liikuda muutuvas ümbruses, mitte kusagil toas kus pilt on kogu aeg sama.
mai 18, 2010 at 4:30 e.l. #266477MoloM
MemberSellisest loogikast ma küll aru ei saa: eelistad neid puhtalt selle pärast et nad on olemas. Õues saaksid sa veel näiteks värsket õhku hingata ning liikuda muutuvas ümbruses, mitte kusagil toas kus pilt on kogu aeg sama.Iga inimene teeb seal trenni, kus talle paremini sobib. Trenn peab olema meeldiv tegevus, mitte pealesunnitud. Vastasel juhul ei suuda inimene ennast just eriti kaua sundida ja jäävad trennid vahele ning lõpuks sootuks ära.
Isiklikult olen Sinuga 100% nõus, eelistan alati väljas treenimist tubasele õhkkonnale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.