Tartu Ülikool
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Tartu Ülikool
- This topic has 18 replies, 10 voices, and was last updated 14 years, 6 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2009 at 8:21 p.l. #20614
Kaval
MemberTere
Olen Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistris. Võtaksin hea meelega endale vabaaineks midagi kehakultuuri või toitumise alalt. Ehk oskab keegi Tartu Ülikooli õpilastest või teadjatest nõu anda, kas Tartu Ülikoolist oleks midagi sellist valida? Ise nagu õppekavasid vaadates väga ei leia.
Jään vastust ootama.
detsember 12, 2009 at 6:36 e.l. #241676Aile
MemberTereOlen Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistris. Võtaksin hea meelega endale vabaaineks midagi kehakultuuri või toitumise alalt. Ehk oskab keegi Tartu Ülikooli õpilastest või teadjatest nõu anda, kas Tartu Ülikoolist oleks midagi sellist valida? Ise nagu õppekavasid vaadates väga ei leia.
Jään vastust ootama.
Ma ei saa aru, mis 6ppekavasid sa uurisid… TY s on kehakultuuriteaduskond. M6ned n2ited:
KKSB.02.010 Toit, toitumine ja sportlik saavutusv6ime prof. Vahur 88pik, lekt. Luule Medijainen
KKSP.02.001 Kehalise kasvatuse ja spordi alused
KKSP.01.058 Rahva ja tervisesport
Ainetele registreeritakse septembri alguses…uus semester, uued v6imalused.
Ylikoolis on yli6pilased… Kuidas sa kyll magistratuuri j6udnud oled?
detsember 12, 2009 at 7:06 e.l. #241680matti
MemberMiks sa enda koolist ei küsi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Ja kui ei julge otse küsida või helistada, siis saada e-mail
detsember 12, 2009 at 7:12 e.l. #241681navigaator
MemberMa ei saa aru, miks kõik küsijale kohe irooniliselt kõri kallele kargavad?
detsember 12, 2009 at 8:45 e.l. #241694Kaval
MemberSain uuesti aru, miks ma foorumites pole aastaid aktiivne olnud. Pole mõtet midagi küsida. Kallid inimesed te peaksite ülevaatama foorumi definitsiooni ja aru saama, milleks foorumid olemas on. Ilmselt kaob see taju, kui oled postitanud vähemalt 2000 postitust. Viimane kord… ma ütlen! Katsuge vähegi ennast kokku võtta.
Head päeva!
detsember 12, 2009 at 9:05 e.l. #241696ROtter
MemberSain uuesti aru, miks ma foorumites pole aastaid aktiivne olnud. Pole mõtet midagi küsida. Kallid inimesed te peaksite ülevaatama foorumi definitsiooni ja aru saama, milleks foorumid olemas on. Ilmselt kaob see taju, kui oled postitanud vähemalt 2000 postitust. Viimane kord… ma ütlen! Katsuge vähegi ennast kokku võtta.Head päeva!
Ma võtsin ennast kokku ja vastan sulle – alati on teised süüdi.
Kui sa ei suuda Tartu Ülikoolis üles leida kehakultuuri teaduskonda, kust saaksid vastused, siis kuidas sa mõtled edaspidises elus ärijuhtimisega hakkama saada?
detsember 12, 2009 at 9:44 e.l. #241706Aile
MemberMa võtsin ennast kokku ja vastan sulle – alati on teised süüdi.Kui sa ei suuda Tartu Ülikoolis üles leida kehakultuuri teaduskonda, kust saaksid vastused, siis kuidas sa mõtled edaspidises elus ärijuhtimisega hakkama saada?
Ta v6tab endale tublid naised, kes talle sentide eest k6ik ette ja taha 2ra teevad, t88le. Lihtne…
detsember 12, 2009 at 9:54 e.l. #241707matti
MemberSeltsimehed, püsime teemas.
Teemaalgatajale: kirjuta sellele aadressile: kkdek@ut.ee. Sealt saada vajaliku info. Samuti saad palju infot Kehakultuuriteaduskonna kohta ka Siit Edu
detsember 12, 2009 at 10:00 e.l. #241708Aile
MemberSeltsimehed, püsime teemas.Teemaalgatajale: kirjuta sellele aadressile: kkdek@ut.ee. Sealt saada vajaliku info. Samuti saad palju infot Kehakultuuriteaduskonna kohta ka Siit Edu
detsember 12, 2009 at 10:00 e.l. #241710navigaator
MemberTa v6tab endale tublid naised, kes talle sentide eest k6ik ette ja taha 2ra teevad, t88le. Lihtne…Ikka ei anna rahu…. Äkki tuleb veel midagi salvavat?
detsember 12, 2009 at 10:02 e.l. #241712Aile
MemberIkka ei anna rahu…. Äkki tuleb veel midagi salvavat?…aga palun.
detsember 12, 2009 at 10:10 e.l. #241713ROtter
MemberIkka ei anna rahu…. Äkki tuleb veel midagi salvavat?Tähelepanu juhtimine tehtud vigadele ei ole veel salvamine.
Reaalses elus ei tuua kellelegi midagi kandikul ette ilma maksmata.
detsember 12, 2009 at 10:15 e.l. #241716savi_
MemberTereOlen Tartu Ülikoolis ärijuhtimise magistris. Võtaksin hea meelega endale vabaaineks midagi kehakultuuri või toitumise alalt. Ehk oskab keegi Tartu Ülikooli õpilastest või teadjatest nõu anda, kas Tartu Ülikoolist oleks midagi sellist valida? Ise nagu õppekavasid vaadates väga ei leia.
Jään vastust ootama.
saab. olen isegi võtt.. vabaaineid teistele teaduskondadele ! Anna aga tuld
detsember 12, 2009 at 12:28 p.l. #241745utellus
Member“KKSP.05.046 Jõutõstmise ja kulturismi kursus”
See oli täitsa tore kursus, soovitan
detsember 12, 2009 at 12:44 p.l. #241754asdfghjkl
MemberMinuarust pole mõtet mingit loengut kuulata muidu, pakun, et midagi kasu sa sellest ei saa. Vahelduse-meelelahutuse mõttes võiks kuulata muidugi küll. Tegin seda ka ise, kuulasingi TPÜs hommikuti mingit Tervisekasvatuse juttu, seal räägiti söögist, pakun et söögi-loenguid leidub ka tartu koolis, selleks aga oleks tänapäeval juba ammu elementaarne, et koolil oleks mingi veebileht loodud, kus siis saaks leida sellise söögi-kursuse, tpü-koolis vanasti sellist featuuri veel polnud igatahes, ei tea kas tänagi seal otsida saaks otsisõnaga “söök”.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.