Skip to main content

Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    shreku
    Member
    Amarillo
    Member

kui ma varustuseta teen kogusummaks 500kg, palju siis oleks abivahenditega? nagu mingid sidemed ja trikoo?

andrak
    Member

kui ma varustuseta teen kogusummaks 500kg, palju siis oleks abivahenditega? nagu mingid sidemed ja trikoo?

515

Arthas
    Member

515

eks see ole igal inimesel erinev kui palju trikood ja muud varustused juurde annavad. võib juhtuda ka nii et varustusega suudad vähem kui ilma varustuseta.

Huvitav, et selles tabelis on arvestatud mitte ainult tiitlivõistlusi, vaid ka lahtisi võistlusi. Minu 195kg surumine on täitsa kirjas – selle ma tegin lahtisel võistlusel Märjamaal.

rait83
    Member

No veitsa rohkem ikka saab kolme alaga juurde. Igaühel on see individuaalne, põhjusi on väga palju, alustades sidemete pealepanekust ja lõpetades õlapaelte pikkusega, aga minu puhul andis kolmevõistluses varustus peale umbes paari kuulist testimist juurde ca 50 kg, aga mis naljakas oli, siis pausiga surusin 10kg vähem kui särgiga, kuid ilma pausita surusin omakorda 10 kg rohekm kui särgiga, aga üldiselt algajatel esimestel kordadel on hea kui igal alal keskmiselt saad 20kg, tõsistel aastaid varustusega treeninutel aga võimalik, et kolme ala peale isegi 150kg, aga nagu ütlesin, väga individuaalne. Ja silmas pidasin IPF varustust.

Kuidas oleks kõige õigem küki maksimum katseks sidemeid peale siduda?

Arthas
    Member

Kuidas oleks kõige õigem küki maksimum katseks sidemeid peale siduda?

Jällegi pean vastama, et harjumise asi, minu puhul töötab nn kalasaba, mul kahjuks ulatub sidemest ainult üheks ringiks alt üles, peenema jalaga meestel saab korra veel ülevalt ringiga alla tulla.

rait83
    Member

Jällegi pean vastama, et harjumise asi, minu puhul töötab nn kalasaba, mul kahjuks ulatub sidemest ainult üheks ringiks alt üles, peenema jalaga meestel saab korra veel ülevalt ringiga alla tulla.

kalasaba on siis nö diagonaalis sidumine?

Kõige õigem on ikka nii, et keegi teine seob sulle, kes oskab. Või vähemalt näitab ette, kuidas siduma peab. Seda on sõnadega raske seletada. Kui Revalisse satud, võime näidata.

rait83
    Member

sinna ma kohe kindlasti ei satu aga eks niikaua katsetan ise kuni targemaks saan jälle

Paul.K.
    Member

-60kg kehakaalus läheksin kolmandale kohale vb isegi teisele.

-60kg kehakaalus läheksin kolmandale kohale vb isegi teisele.

LäheKSIN, suruKSIN, kükiKSIN. Ei ole mõtet spekuleerida enne, kui päriselt tuled ja teed.

Ma arvan, et ainus võimalus teada saada on: muretseda varustus, treenida nendega ja tulla võistlema, võistluskatsed kirja saada jaaa…ongi vastus olemas. Teistmoodi vastates oleks juba ennustamine. Kui huvi on, löö kaasa!

daemonium
    Member

LäheKSIN, suruKSIN, kükiKSIN. Ei ole mõtet spekuleerida enne, kui päriselt tuled ja teed.

Õige.

Igasugu virtuaalseid imevägilasi,kes vägitegusid netiavarustel sooritavad, siin karjakaupa nähtud, …,

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.