Steroid?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Steroid?
- This topic has 27 replies, 16 voices, and was last updated 21 years, 11 months tagasi by
punamtsike.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2004 at 4:30 p.l. #2060
Si:m
MemberMa lugesin, et steroidid põhjustavad vähki. Aga metaan on ju kah steroid ja kõik ometigi nosivad seda, kas ta siis tekitab vähki või mitte? Või olen ma millegist valesti aru saanud?
märts 4, 2004 at 4:38 p.l. #36671dude
Memberkas ma võin või ma ei või või? kas põhjustab või ei põhjusta või, või? jah sa oled millestki valesti aru saanud. on ainult 1 viis teada saadakas põhjustab või ei põhjusta või. if ya know wha’ i maen
märts 4, 2004 at 4:39 p.l. #36673dude
Membermean
märts 4, 2004 at 6:14 p.l. #36674Sten
MemberMa ei tea, kas metaks põhjustab vähki või ei, aga sellest on rohkem kahju kui kasu. Mul trennis oli ka üks vend, kes tahtis “kõvaks vennaks” saada, aga mõne aja pärast oli napsti haiglas võitlemas elu eest. Soovitan, hoia sellest eemale, on ka ilma võimalik häid tulemusi saada.
märts 8, 2004 at 7:28 e.l. #36675kadri k
MemberKa mina tean, seda meest!Tõesti enne käis inimene ringi eluröömsalt, nüüd aga on kollane nagu sidrun!Mehed mõelge enne kui midagi otsustate või suhu pistate!
märts 9, 2004 at 12:50 p.l. #36676raipo
Memberalguses võib kang küll paremini jõusaalis tõusta aga hiljem ei tõuse kuskil mujal enam midagi
märts 9, 2004 at 5:13 p.l. #36677Anonüümne
GuestOn näha, et steroidide teema huvitab noori , kes on hakanud treenima ja ei suuda ära oodata lihase kasvu, ehk tahavad kiiresti suureks
“kapiks” saada. Mul tekkis küsimus, et kas netis on kuskilt võimalik üldse lugeda steroidide kahjulikust toimest. Kaldun arvama , et lihtsalt steroidide teemat eirates ei hari me noori ja ei hoia neid keelatud ainetest eemale.
See näide, et keegi kuskil läks kollaseks ja ei ole enam elurõõmus……seda võib juhtuda ka valuvaigisteid rohkesti neelates.
Arvan, et selgitustöö steroidide halvast mõjust, valest tarbimisest jne oleks vajalik. Iseasi on küsimus, kas meil on sellist inimest kes sellel teemal oskaks sõnavõtta.
Signessa
märts 9, 2004 at 7:48 p.l. #36678Thor
Memberjust valest ja ÕIGEST tarbimisest…..
märts 9, 2004 at 8:08 p.l. #36679Andrees
Memberbodybuilding.ee on aastaid ülipõhjlikult teemat lahanud. Palun tutvuge, info on vabalt saadaval.
märts 9, 2004 at 8:18 p.l. #36680raipo
Memberselliseid veebilehti pole küll olemas vähemalt mitte eesti keeles,saksa keeles küll on olemas
märts 9, 2004 at 8:26 p.l. #36681Andrees
Memberhttp://www.bodybuilding.ee vaata on eesti ja vene keels
märts 10, 2004 at 8:12 e.l. #36682Marek Kalmus
MemberJulgen väita, et bodybuilding.ee äärmiselt pinnapealselt seda teemat käsitlenud.
märts 10, 2004 at 8:56 e.l. #36672Arnold
MemberPalun – treenerid ja autoriteedid , kes te steroide ja muud sellist sodi noortele soovitate, pakkute, müüte – mõtelge !
Kui tänulike nägudega Teie praegused õppilased/kliendid teile kümnekonna aasta pärast otsa vaatavad, kui vaatavad…., ,
Edu teile kõigile , meid kõiki on siin ilmas millekski vaja ..
märts 10, 2004 at 3:59 p.l. #36670Svander
MemberSignessa küsimusele kommentaariks niipalju, et lõplikke vastuseid vaevalt keegi oskab anda.
Võin öelda, et valdan antud teemat küllaltki täpselt. Käsitleda seda teemat ausalt ja põhjalikult ei ole kahjuks võimalik kuna nõuab laialdasemaid teadmisi mitmes vallas. Samuti on see teema on lihtsalt tabu. Selline staatus on ühelt poolt kindlasti õigustatud kuid toob kaasa äärmise ühekülgsuse. Sellises olukorras hakkab lokkama võltsteadus ja kuritarvitamine ongi käes.Loosun “steroidid on kahjulikud” on täiesti sisutu ja mõtetu, see ei ütle tegelikult midagi ja kõlab selliselt nagu 12 aastane laps räägiks loengut suitsetamise kahjulikusest.
Selles kontekstis (nagu ma vähemasti aru sain) on Signessal õigus – ei tasu kiirustades igat itkerust ka steroidide kasutamise kaela ajada.
Lõpetuseks veel niipalju, et , tarvitamist ei poolda ja üksikasjalikumaid kommentaare sellel teemal ei jaga.
märts 10, 2004 at 6:53 p.l. #36683punamtsike
Memberma arvan et kogu see jama neist steroididest on üle pakutud. vaadake kasvõi järjekordi apteekides. mulle tundub, et rahvas pugib tablette kahe suupoolega. paar seda tablakest selle vastu ja paar toda tolle vastu. ja kogu see viin mis kõrist alla läheb. ja sigaretid. ühesõnaga arvestades keskimise inimese eluviise ei maksaks steroididest küll sellise õhinaga rääkida. +teoreetiliselt on võimalik ennast ka joogiveest surnuks juua. ühesõnaga kõik on keemia ja suurtes kogustes võib kõik ohtlik olla. pole midagi parata. see on elu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.