MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE?
- This topic has 16 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
leinekas.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2009 at 3:53 p.l. #20579
urmas11
Membermis juhtub kui ma aint kreatiini või proteiini kasutan ja trenni ei tee? võtan kaalust juurde? kõht tuleb ette?
detsember 9, 2009 at 4:03 p.l. #241041matti
MemberMa arvan,et ei juhtu suurt midagi, ainult rahakott muutub õhemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suhteliselt mõtetu tegevus minu meelest
Edit: tegelikult sooviksin ma teada, mis oleks sellise teguviisi põhjuseks ?
detsember 9, 2009 at 4:06 p.l. #241042Arne
MemberProovi järgi ja anna meile ka teada!
detsember 9, 2009 at 4:08 p.l. #241043Mikk Raudsepp
MemberSaad aasta pärast Mr.Olümpiale minna.
detsember 9, 2009 at 4:28 p.l. #241046runts
Memberkõht saab kaa täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 4:40 p.l. #241049Milehigh
MemberKui ajad ulmekogustes valku sisse, kreatiini ka veel jne. Ehk koguaeg mingi ülekaloraaz, siis lähed paksuks muud midagi.
Samuti rahakaotus ja vastu mitte midagi ei saa. Lihastesse/vormi saamine sõltub ikka trennist, korralikust aeroobsest ja korralikust söömisest. Niisama ei saa ju midagi keegi. Kes vaeva näha ei viitsi see ei saa, kes viitsib see saab! Lihtne ja loogiline.
detsember 9, 2009 at 4:41 p.l. #241050kimmel
Membermis juhtub kui ma aint kreatiini või proteiini kasutan ja trenni ei tee? võtan kaalust juurde? kõht tuleb ette?no kui sinna otsa kõiksugu kaloririkkaid toidud ka veel lisada ,siis varsti hakkad kõndimise asemel veerema:D
detsember 9, 2009 at 4:44 p.l. #241052Belfort
Memberkreatiiniga peaks jõudu tulema ja kaalu ka veearvelt (oleneb muidugi mis kreatiin on), aga nagu ennem öeldud, see tegevus on väga mõttetu kui trenni ei tee !!!!
detsember 9, 2009 at 4:48 p.l. #241053vend vähk
Moderatormis juhtub kui ma aint kreatiini või proteiini kasutan ja trenni ei tee? võtan kaalust juurde? kõht tuleb ette?Peale seedehäirete ei juhtu vist midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 5:10 p.l. #241055Archangel
Membermis juhtub kui ma aint kreatiini või proteiini kasutan ja trenni ei tee? võtan kaalust juurde? kõht tuleb ette?Eks oleneb mis su senine kaloraaz on olnud. Kujutan ette, et keskmise menüüga eesti mehele see midagi halba ei tee, pigem head. Kreatiin arvatavasti natuke jõudu annab ning valk aitab kindlasti säilitada mis iganes lihaseid sul juba olemas on.
Parem ikka kui ainult kartuleid süüa. Samas rahakott läheb kindlasti õhukeseks.
Aga ütleme nii, et kui sa just väga rikas ei ole, siis pole sellel tegevusel mitte mingit mõtet. Pm heal juhul aeglustad oma füüsilise vormi kehvenemist kui oled istuva eluviisiga.
detsember 9, 2009 at 5:18 p.l. #241056.ep
MemberKui ajad ulmekogustes valku sisse, kreatiini ka veel jne. Ehk koguaeg mingi ülekaloraaz, siis lähed paksuks muud midagi.Samuti rahakaotus ja vastu mitte midagi ei saa. Lihastesse/vormi saamine sõltub ikka trennist, korralikust aeroobsest ja korralikust söömisest. Niisama ei saa ju midagi keegi. Kes vaeva näha ei viitsi see ei saa, kes viitsib see saab! Lihtne ja loogiline.
plus kreatiinist tulev massilisa.
aga jah, üks mõtetu tegevus sul aasta lõpuks:)
detsember 9, 2009 at 5:33 p.l. #241065swoosh
MemberKui oleks kasvõi füüsiline töö vms…siis oleks kasu küll.Aga kui kodus passida ja lisandeid sisse õgida,siis on jh rohkem raha raiskamine!
detsember 9, 2009 at 5:38 p.l. #241066j6ujunn
Memberhaigena saan aru et lisa protekas kulub ka ära,aga yldiselt trenni mitte teha ja lihtsalt süüa lisandeid ja norm koguses ka toitu tundub naljakas,isegi ebanormaalne.Trenni peab tegema!
detsember 9, 2009 at 9:50 p.l. #241148Paul.K.
MemberRahakotile lihtsalt mitte vajalik kergendus.
Kas see mitte rasva ei lähe?
detsember 9, 2009 at 10:06 p.l. #241149Eluminal
MemberRahakotile lihtsalt mitte vajalik kergendus.Kas see mitte rasva ei lähe?
Oleneb kui palju juua, põhimõtteliselt on võimalik sööki asendada valgu joogiga, kui sa kulutad vähem kaloreid kui sööd siis lähed rasva
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.