Skip to main content

hr. kiivikale

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » hr. kiivikale

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    alex
    Member

Miks soovitatakse massilisaja Crash Weight Gainer’i (Koebel) sheiki juurde segada proteiini (Whey Lemon, Nr.1 vms.)?! Minu arusaama kohaselt suudab organism ühe toidukorraga omandada u. 30 g valku ja kui CWG üks portsjon juba sisaldab 40 g siis milleks veel juurde segada? See peaks mõjuma negatiivselt ju neerude ja maksa talitusele?

Ott Kiivikas
    Member

Tõenäoliselt ei ole Te tutvunud toote peal oleva toiteväärtuse infoga. Nimelt 100gr. tootes on 15gr. valku ja 75 gr. süsivesikuid, selleks, et saada kätte 40 gr. valku peaksite segama 250 gr. toodet, lisaks 40 gr. valgule, mis Te sealt saate, saate 200gr. süsivesikuid, mida Te tõenäoliselt ei ole suutelised ära kulutama ja tõenäosus on see, et lähete lihtsalt rasva. Lihtne arvutus näitab seda, et sellisel juhul jätkub tootest 8 – ks. päevaks, odav lõbu mis? Küll aga on otstarbekas segada sealt saadavatele süsivesikutele juurde valku, nii kulub toodet vähem ja saab hea toote kokku. Gaineri plussiks valgubaasil toodete ees on see, et sinna on lisatud ka kõik tähtsamad vitamiinid ja mineraalained. NB! Kõigile toidulisade ostjaile, vaadake alati toote süsisvesikute ja valkude suhet. Süsivesikud on kõige odavam tooraine ja neid on lihtsam ise valgubaasil tootele lisada.

alex
    Member

Toodet kui sellist pole ma tõesti käes hoidnud, kuid lähtun sellest infost, mis üleval siin samas kodulehel. Ja kuidas teisiti mõista väidet, et “üks veega segatud portsjon sisaldab ca. 40 g valku”?!?! Kuskil on siis ju viga.

Usun, et teil on õigus hr. Kiivikas, kuid siis tuleks täpsustada ka tootekirjeldust siin kodulehel, et algajad nagu mina asjale õigesti pihta saaksime.

mustafa
    Member

See,et jah on nii vist jah.Aga egas ei pea ju nii olema.

Ott Kiivikas
    Member

Toote juhendis on kirjas, et segada vees või väherasvases piimas (400ml.) sellest piimast saab juba 15 gr. valku, kuid mööda on kirjutatud küll, sest ülejäänust ei tule juurde 25 gr. Selge on ka see, et inimene ei pane ühte portsionisse 122gr. toodet, nii et valgu lisamine ei teeks sugugi paha.

jants
    Member

1.Kas ma sain õieti aru,et 7spl Crash weight gainer`le lisada näiteks 4spl täit proteiin No.1-te.2.Ja kas oleks õige need komponendid siis nuimikseriga(sheiki pole) ühes purgis segada?3.Kas puhke päevadel on vajalik ka seda tarbida.

Ott Kiivikas
    Member

Kolmest spl. No1 on küll kui lisada CWG 5 – 7spl. Võid kasutada nuimikserit, kuid lihtsam viis kaasa võtta on muretsed shaker(müügil veebipoes). Puhkepäevadel on inimese kulutus oluliselt väiksem kui trenni päevadel, soovitan kasutada No 1 puhkepäevadel, sest valguvajadus on vaja ära katta, gainerit söö trenni päevadel.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.