Cissus Quadrangularis
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Cissus Quadrangularis
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
juuli 8, 2010 at 3:59 p.l. #20569
Amarillo
Membertere,
Plaan siis teha 7 nädalane kuur, 400mg päevas puhast ainet. Eesmärk on lihaskasvatus ja tugevam luustik ning vigastuste kiirem paranemine.
Kes on kasutanud, millised on tulemused, kas on mõtet võtta , kõrvalnähud jne…
Ise olen 19a ja jõusaali teinud 5a, olen kasutanud ainult aminohappeid,kreatiini,stimulante , mõtlesin et võiks midagi anaboolsemat juurde lisada.
Googeldanud olen ka korralikult selle kohta, seal jutt et ainult kasulik ja kõrvalnähte pole lühikese kuuri ajal.
Osta plaanis Eiseltist 20%-ne, seal 100g = 300eek praegu, suht hea hind tundub…
TÄNUD!!!!!
juuli 8, 2010 at 4:17 p.l. #270401Kristjan-Johannes Konsap
MemberHärra Alan B´Stard oskab siia kindlasti midagi (head) lisada.
Olen ise ka kasutanud. Puhtal kujul ja mõnede lisandite koostises. Kaks korda suuremaks ei paisunud, aga kahjuks ka ilmselt ei tulnud.
Cissus on kortisoolialandaja, luustikule jne peaks tal jah positiivne efekt olema, lihasekasvatuse efekt pole vist tõestatud(nagu ikka).
juuli 8, 2010 at 4:54 p.l. #270404Amarillo
MemberHärra Alan B´Stard oskab siia kindlasti midagi (head) lisada.Olen ise ka kasutanud. Puhtal kujul ja mõnede lisandite koostises. Kaks korda suuremaks ei paisunud, aga kahjuks ka ilmselt ei tulnud.
Cissus on kortisoolialandaja, luustikule jne peaks tal jah positiivne efekt olema, lihasekasvatuse efekt pole vist tõestatud(nagu ikka).
lugesin osa uurimusi, võrreldes platseebogrupiga suureses lihasmass ning alanes rasva % märgataval viisil , aga ei tea kas see nüüd teadus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2010 at 11:01 p.l. #270422AlanBStard
Moderatorlugesin osa uurimusi, võrreldes platseebogrupiga suureses lihasmass ning alanes rasva % märgataval viisil , aga ei tea kas see nüüd teadus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohe korralikud uuringud ja selliste tulemustegs ?
juuli 8, 2010 at 11:24 p.l. #270425Amarillo
MemberKohe korralikud uuringud ja selliste tulemustegs ?Conclusion
CQR-300 (300 mg daily) and CORE (1028 mg daily) brought about significant reductions in weight and blood glucose levels, while decreasing serum lipids thus improving cardiovascular risk factors. The increase in plasma 5-HT and creatinine for both groups hypothesizes a mechanism of controlling appetite and promoting the increase of lean muscle mass by Cissus quadrangularis, thereby supporting the clinical data for weight loss and improving cardiovascular health.
tahan teada kas on mingi põhjus miks ma ei võiks seda võtta ?
juuli 9, 2010 at 6:28 e.l. #270428AlanBStard
ModeratorCQR-300 (300 mg daily) and CORE (1028 mg daily) brought about significant reductions in weight and blood glucose levels, while decreasing serum lipids thus improving cardiovascular risk factors. The increase in plasma 5-HT and creatinine for both groups hypothesizes a mechanism of controlling appetite and promoting the increase of lean muscle mass by Cissus quadrangularis, thereby supporting the clinical data for weight loss and improving cardiovascular health.Need olid paksud inimesed ka, neil kipuvad paljud näitajad paigast ära olema ja Cissuse põletikuvastane mõju on annab märgatava efekti. Lihasmassi seal justkui ei mõõdetud. Minu teada on Cissuse anaboolne mõju tervetel inimestel väga väike ehk oma silmaga midagi näha ei ole. Aga üldiselt väga kasulik asi.
juuli 9, 2010 at 10:08 e.l. #270454gmaster
MemberOlen ka ühe purgi seda söönud, mingit vahet ei tundnud küll..
Aga samas, nagu kirp ütleb, olen ma nii väike, et mu arvamus ilmselt ei loe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 9, 2010 at 11:28 e.l. #270465Amarillo
Memberostsin ära selle, seal kirjas et võtta 2 kulpi korraga, üks kulp on 1ml ja umbes 0.5g ainet sisaldab, AGA SEE KULP ON VÄHEMALT 5ML SUUR , WTF ????
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , peabki olema sama suur kulp kui on nt NO-X EXPLODIL
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
????seda peaks jätkuma 50x korraks, aga kui 4 sihukest kulpi päevas võtta siis saab paari päevaga ostsa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sihuke tunne et tegin üle, liig ahea olla
maxjuuli 12, 2010 at 6:38 e.l. #270657masterofceremony
MemberCissust (oleneb mitme % on), nt. 11% tuleb võtta treeningpäevadel 1gr 3x päevas (hommikul tühjale kõhule, enne trenni ja peale trenni valgu kokteilis), trennivabal päeval võib kasutada 1gr 2x päevas (hommikul tühjale kõhule ja õhtul ca samal ajal, kui peale trenni valgu kokteil) . Ise olen kasutanud oma õla vaevuse pärast. Teeb heaks küll ja tõmbab kortisooli taseme ka allapoole. Ca nädala pärast peale kasutama hakkamist hakkab asi toimima.
juuli 12, 2010 at 7:49 e.l. #270660Aile
MemberKas on olnud ka allpooltoodud kõrvaltoimeid?
Some specific commercial products containing Cissus quadrangularis seem to be safe when used appropriately in adults short-term (for up to 6-8 weeks).These products can cause side effects such as headache, intestinal gas, dry mouth, diarrhea, and insomnia. But there is not enough information to know how often these side effects might occur.
Since there is not much information about the use of Cissus quadrangularis in people, long-term safety is not known.
Special Precautions & Warnings:
Pregnancy and breast-feeding: Not enough is known about the use of Cissus quadrangularis during pregnancy and breast-feeding. Stay on the safe side and avoid use.
…ja doseerimise kohta:
The appropriate dose of Cissus quadrangularis depends on several factors such as the user’s age, health, and several other conditions. At this time there is not enough scientific information to determine an appropriate range of doses for Cissus quadrangularis. Keep in mind that natural products are not always necessarily safe and dosages can be important. Be sure to follow relevant directions on product labels and consult your pharmacist or physician or other healthcare professional before using.
juuli 12, 2010 at 8:34 e.l. #270666Amarillo
MemberKas on olnud ka allpooltoodud kõrvaltoimeid?Some specific commercial products containing Cissus quadrangularis seem to be safe when used appropriately in adults short-term (for up to 6-8 weeks).These products can cause side effects such as headache, intestinal gas, dry mouth, diarrhea, and insomnia. But there is not enough information to know how often these side effects might occur.
Since there is not much information about the use of Cissus quadrangularis in people, long-term safety is not known.
Special Precautions & Warnings:
Pregnancy and breast-feeding: Not enough is known about the use of Cissus quadrangularis during pregnancy and breast-feeding. Stay on the safe side and avoid use.
…ja doseerimise kohta:
The appropriate dose of Cissus quadrangularis depends on several factors such as the user’s age, health, and several other conditions. At this time there is not enough scientific information to determine an appropriate range of doses for Cissus quadrangularis. Keep in mind that natural products are not always necessarily safe and dosages can be important. Be sure to follow relevant directions on product labels and consult your pharmacist or physician or other healthcare professional before using.
vaevalt et on, need ikka äärmuslikel inimestel ma arvan mingi 5-10% healjuhul esineb, aga need nii casual sümptomid, et päris palju asjad võivad neid põhjustada nt kapsas gaase, pohmakas peavalu, kohvi peavalu ja unetust, kuiva kurku jne…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.