LASTE FITNESS
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » LASTE FITNESS
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2010 at 2:28 p.l. #20565
Ott Kiivikas
MemberIFBB laiendas oma võistlejate ridu ja esmakordselt toimus möödunud nädalavahetusel Slovakias esimene laste fitnessi MM. Mida teie foorumi külastajad arvate laste fitnessist?
Võisteldi vanuserümades 8-9 aastat, 10-11 ja 12 – 13 aastat. Igas kategoorias oli keskeltläbi 25 – 28 võistlejat.
lISAINFO JA VIDEOD EASTLABS.BIZ
juuli 6, 2010 at 2:51 p.l. #270157timo116
MemberKasvatab tuleviku peale. Kui nad ise seda soovivad siis miks mitte.
juuli 6, 2010 at 3:00 p.l. #270159Ott Kiivikas
MemberVabakavad on ok, kuid kehavooru hindamine selles vanuses…on küsitava väärtusega, pannakse ette mingid kriteeriumid (pean silmas peale esimest võistlust) ja hakkatakse püüdlema selle poole (pean silmas need, kellel ei ole selliseid loodulike eeldusi nagu võitjatel) ja hakkab pihta üks laste dieeditamine jne.
juuli 6, 2010 at 3:03 p.l. #270160hehee
MemberMulle meeldib kui lapsi suunatakse trenni tegema, aga see on pisut õõvastav. Võidujooksmisest ma saan aru, aga lapse keha võidu peale hindamisest mitte.
juuli 6, 2010 at 3:48 p.l. #270167jõuents
MemberKui vanemad õpetavad oma lapsi tervislikult toituma ja oma keharaskusega harjutusi tegema niikaua on kõik OK. Aga kui see dieedi pidamine, jõutreening, kõige(söömise ja treeningu) järgimine ja sellega laste vaba aja ära võtmine ja mida veel peale ei hakka, siis niikaua on minuarust kõik korras.
Ühesõnaga ma arvan, et kui sellega üle ei pingutata on kõik OK.
Aga ikkagi tahavad kõik ju võita !
juuli 6, 2010 at 4:24 p.l. #270172Kristjan-Johannes Konsap
MemberVabakavad on ok, kuid kehavooru hindamine selles vanuses…on küsitava väärtusega, pannakse ette mingid kriteeriumid (pean silmas peale esimest võistlust) ja hakkatakse püüdlema selle poole (pean silmas need, kellel ei ole selliseid loodulike eeldusi nagu võitjatel) ja hakkab pihta üks laste dieeditamine jne.Mitte et ma kohtunikukogemusega oleks, aga minu arust on ka sellises vanuses väga raske kehavoorus midagi hinnata. Lihasmassi kasvust selles eas eriti rääkida ei saa, loomupärase luustiku erinevusi annab ka otsida. Kui suudetakse ala kuidagi…hinnatavamaks muuta siis lasku käia. Muidu meenub WFF võistlus, kus kategooriaid/alasid ei jõua ära imestada ja hinnati jumal teab mida.
juuli 6, 2010 at 4:29 p.l. #270175Kassisilm
MemberMinu meelest see lihtsalt pole.. eetiline ja õige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2010 at 4:56 p.l. #270178Sarge
MemberKardan ka, et asi läheb käest ära ja lastelt võetakse lapsepõlv ära.
juuli 6, 2010 at 4:59 p.l. #270179Alexander Andrusenko
ModeratorKardan ka, et asi läheb käest ära ja lastelt võetakse lapsepõlv ära.Aga iluvõimlejad, uisutajad jne? Need alustavad ka 4-aastaselt ju.
juuli 6, 2010 at 5:12 p.l. #270180Kassisilm
MemberMinu meelest on kaks eri varianti:
1) Lapse arendamist alustatakse varakult, läbi mängu, läbi spordi. Hilisem alustamine ei too ehk enam edu. Aga last toetatakse, suunatakse, et tal oleks suuemad väljavaated edukamaks tulevikuks. Paraku jääb siin ka oht, et lapse peal elatakse välja oma teostamata unistused. Teiseks, laps ei oska veel kaotada, ta tahab olla parim, mistõttu ta pettub kõiges. Kolmandaks, laps võidakse karmi täiskasvanute maailma tuua liiga vara. Aga kui kõik läheb hästi, eelnevat välditakse, on loodud piisavad eeldused, et temast saab tõesti hea sportlane. Minu meelest võiks siiski ära oodata selle hetke, kui lapses anne alles avalduma hakkab.. aga see selleks
2) Laps pannakse rangele dieedile, raske treeningkoormuse alla ning saadetakse suurtele võistlustele. Eiratakse kõike seda, mis esimeses punktis õnnestus vältida. See ei ole eetiline ja õige.
4 aastasele iluuisutajale võib uisutamine olla veel puhas nauding, aga fitness?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 6, 2010 at 5:27 p.l. #270182tonn999
MemberSuht pervertne teema minu arvates…
juuli 7, 2010 at 12:10 e.l. #270216pkwild618
MemberFitness võib isegi olla nauding, aga panna nii noori tüdrukuid kehavooru? Ebaeetiline. Pigem jah õpetagu vabakava tegema, see meenutab veidi iluvõimlemist vm eetilisemat… või olen näinud, et mõne puhul ka robotit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2010 at 5:32 e.l. #270218Kimber
MemberIgasugune tegevus mis meelitab neid lapsi arvutist eemale, on teretulnud. Eriti sportlik tegevus, kus nad saavad omasugustega koos olla ja suhelda.
Kindlasti ei tohiks aga last millekski sundida. Muidu saab vanemaks ja ei taha spordist enam kuuldagi. Kui talle meeldib, on ju tore.
Jõudu!
juuli 7, 2010 at 5:37 e.l. #270219Arnold
MemberKas Eestis oleks tegijaid?
Andke palun märku!
juuli 7, 2010 at 6:02 e.l. #270221daemonium
MemberIgasugune tegevus mis meelitab neid lapsi arvutist eemale, on teretulnud.Ahahh.Nii et süstal lapsele ühte,drink teise kätte – peamine,et saab lapse arvutist eemale.
Eriti sportlik tegevus, kus nad saavad omasugustega koos olla ja suheldaJa eriti tervitatavad on igasugu laste kehailu võistlused,eks ole?
Eriti onude-tädide jaoks,kes seda hindavad …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.