Steroidisõbrad avasid oma portaali
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Steroidisõbrad avasid oma portaali
- This topic has 289 replies, 92 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2009 at 6:42 e.l. #20531
Bonsuna
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Bonsuna Team avas uue netiporaali http://www.bonsuna.com”>http://www.bonsuna.com
Võimalik on tellida treeningkavasid, saada konsultatsooni,
palju pilte, huvitavaid persoone, foorum, steroidid jne.
Fintess.ee poolt tuult tiibadesse Bonsuna.com!
…
detsember 7, 2009 at 6:43 e.l. #240306Bonsuna
MemberTore ju… aga uudise pealkiri kõlab küll nagu TÕPRAD-SÕPRAD.
detsember 7, 2009 at 6:56 e.l. #240307Annika Pärtel
MemberMina ei näe küll lehel viidet selle kohta, et tegemist on steroidisõpradega. See, kui pead liiva alla ei peideta, ei tee kellestki kellegi sõpra veel. Asjadest tuleb rääkida nii nagu nad on, me ei ole ju enam lapsed.
Lehel on registreerunud Eesti kulturismiparemik, mis tähendab, et tegemist on kohaga, kus on fun, kus saab nautida lisaks treeningutele ka muusikat, huvitavaid trennivideosid, ei puudu ka elu lahutamatu osa- seks.
Foorumi osad karmimad teemad on ettenähtud vaid registreerunud kasutajatele, mis peaks tagama, et näiteks mõni laps juhuslikult “vale”teema otsa ei satuks, lisaks välistab see selle, et foorumisse tekiks suur hulk anonüümsete külastajate staffi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On ka mõningaid teemasid, mis on ette nähtud ainult tiimi liikmetele.Ühesõnaga huvitav leht, kus üks täiskasvanud kõva treenija saab mõnusalt oma vaba aega veeta, olenemata sellest, mis liigas ta võistleb, mis on tema ärilised huvid või tõekspidamised. Midagi seal ei müüda ja kedagi ei propageerita. Selle lehe kasutajate peamine ühine nimetaja on KIRG RASKE JÕUSAALITREENINGU VASTU!
detsember 7, 2009 at 7:00 e.l. #240308Larry
Memberväga informatiivne lehekülg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 7:04 e.l. #240310mahezo
MemberVäga teretulnud! Mida rohkem seda uhkem! Tutvustus kammib, juba lahterdatakse!
detsember 7, 2009 at 7:26 e.l. #240314Alfonze
MemberPole paha!
Loodetavasti saavad seal mõned teemad postitusi ka peagi, oleks huvitav pilte vaadata ja juttu lugeda. Kaua sa neid välisma sterokollide pilte ikka vahid, äkki saaks midagi lähemalt ka ja vb juttu kogemustest antud teemal, et kas tasus ja kuidas õigem jne. Mitte et eesmärk oleks endal kasutama hakata, aga parem kui need kes soovivad saavad asjakohast infot.detsember 7, 2009 at 7:30 e.l. #240315M.M.
MemberAvastasin ka oma nime sealt, ise küll ei tea, et olen registreerinud kasutajaks.
Kui aga rääkida informatiivsest poolest siis juba esmavaatlusel avastasin mitmeid eksitavaid vigu.
detsember 7, 2009 at 7:32 e.l. #240316Bulletproof
MemberTagasi uudise / artikli juurdeBonsuna Team avas uue neti poraali http://www.bonsuna.com”>http://www.bonsuna.com
Võimalik on tellida treeningkavasid, saada konsultatsooni.
Palju pilte, huvitavaid persoone, foorum, steroidid jne.
Fintess.ee poolt tuult tiibadesse Bonsuna.com!
…
on lehe üks tekkepõhjusi selles, et hiljuti siin ühe teise teema all steroiditeemalised postitused ära kustutati??
detsember 7, 2009 at 7:37 e.l. #240317Rain 6 kanget
Membermillegipärast arvan, et uudise ja antud teema pealkiri kajastab lehel olevaid kirjavigu, mida lehte külastades avastasin päris mitmeid.
Nagu Aktivist kirjutas, et pea liiva alla peitmine ei kaota ära probleemi. Minu arvates tekitab juurdegi. Kui ikka on kirjas steroidide kõrvalmõjud, siis vahest jätab mõni lapseohtu noorsportlane käe tablettide ja süstla järele sirutamata. müügipakkumisi sellelt lehelt ju ei leia ning arvan, et suhteliselt ruttu oleks lehe ülespanijaid külastamas ka vastavad instantsid, kui need seal oleksid. retseptiravimite müük ilma retseptita on vägagi seadusele mitte kuulekas.
detsember 7, 2009 at 7:39 e.l. #240318Alexander Andrusenko
ModeratorNunuh. Ma saan aru, et need “Teami liikmed” on kõik “steroidi sõprad”? Kas nende kõigi käest on küsitud, kas nad on nõus steroidisõbrad olema? Kas Bonsuna käest küsiti luba tema pseudonüümi kasutamiseks steroidisõprade klubi nimes? Esimesest postitusest ma sain aru, et väga ei küsitud. Kas te seal lehel veel rohkem vigu ei saanud teha?
Steroidisõbrad vist tekitasid oppositsiooni, nagu ma aru saan? Teil on kulturismi maine niigi madalam kui muru, nüüd läheb see veel madalamaks. Palju õnne.
detsember 7, 2009 at 7:42 e.l. #240319Annika Pärtel
MemberAvastasin ka oma nime sealt, ise küll ei tea, et olen registreerinud kasutajaks.Kui aga rääkida informatiivsest poolest siis juba esmavaatlusel avastasin mitmeid eksitavaid vigu.
Teami liikmeks end registreerida ei saagi iseseisvalt, selleks on konkreetne inimene kas avaldanud ise soovi või toimub asi vastastikkuse kokkuleppe alusel. Teami liikmeks saamiseks peab olema arvestatav tegija Eestis. Tavakasutajaks aga saab registreerida iga jõusaaali ja raskeid treeninguid armastav fänn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 7:46 e.l. #240320Alexander Andrusenko
ModeratorKas steroidisõbraks saamiseks positiivset dopingtesti ei peagi tegema?
Aga üldiselt, minu arvamus teie üritusest: kellelgi on steroidid katuse ära viinud. Tehke trenni, süstige vähem ja mõelge peaga. See on selle aasta kõige suurem FAIL.
detsember 7, 2009 at 7:49 e.l. #240321Annika Pärtel
MemberKas steroidisõbraks saamiseks positiivset dopingtesti ei peagi tegema?Aga üldiselt, minu arvamus teie üritusest: kellelgi on steroidid katuse ära viinud. Tehke trenni, süstige vähem ja mõelge peaga. See on selle aasta kõige suurem FAIL.
Seksi teemat sa polegi vist märganud seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 7:54 e.l. #240322ROtter
MemberSTERODI SÕPRAD
Paluks tõlget.
detsember 7, 2009 at 7:57 e.l. #240325Alexander Andrusenko
ModeratorÜks kuri moderaator kustutas kõik steroidipostitused ära, teine kuri moderaator kommenteeris erootilist kalendrit, nüüd tuleb ruttu teha uus portaal, kus saab rääkida steroididest ja seksist. Hurraaa, seltsimehed!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.