fitshopi kaalulangetajad
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » fitshopi kaalulangetajad
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 7 months tagasi by
NYC_homeboy.
-
AutorPostitused
-
juuli 9, 2010 at 4:12 p.l. #20529
musimamm
MemberÄkki oskate soovitada tõhusaid fitshopi kaalulangetajaid ja mitte kõige kallemaid äkki palun.
juuli 9, 2010 at 4:38 p.l. #270507Mansel
MemberKulunud väide, aga alati toimiv – toitumis ja/või treeningkava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 10, 2010 at 12:03 p.l. #270532AlanBStard
ModeratorEestis Ravimiamet midagi efektiivset ei luba müüa, aga Figuuri kombo on suht ok ja muidu ka tervisele hea.
juuli 10, 2010 at 5:36 p.l. #270570kuuliks
MemberÄkki oskate soovitada tõhusaid fitshopi kaalulangetajaid ja mitte kõige kallemaid äkki palun.Toitumine ja trenn ja siis alles lisandid. Pealegi ega see kõik mingi odav lõbu ka pole, nii et maksan natuke ja juba korras. Tööd ja vaeva on vaja näha. Vaata lingi alt ”pood” ringi ja kontsulteeri.
juuli 10, 2010 at 6:20 p.l. #270574Kristjan-Johannes Konsap
MemberSoodsaimad on ilmselt Olimpi rasvapõletajad Therm Line II ja Thermo Speed Extreme. Aminostari Fatburner Thermogenicut ja FASTi Burnerit võid ka proovida.
juuli 11, 2010 at 4:40 p.l. #270629kuuliks
MemberSoodsaimad on ilmselt Olimpi rasvapõletajad Therm Line II ja Thermo Speed Extreme. Aminostari Fatburner Thermogenicut ja FASTi Burnerit võid ka proovida.Ise olen ka ThermoSpeed Extreme kasutaja. Aga no oleks lollus arvata, et see teeb oma töö üksi.
juuli 12, 2010 at 7:48 e.l. #270659Kristjan-Johannes Konsap
MemberIse olen ka ThermoSpeed Extreme kasutaja. Aga no oleks lollus arvata, et see teeb oma töö üksi.Ega ükski rasvapõletaja ei põleta rasva, kui samal ajal rämpsu kahe suupoolega sisse ajada.
Thermo Speedi puhul nt tundsin, et see annab lisaenergiat, tõstab meeleolu ja paneb trennis rohkem higistama. Toitumist ja trenni peab ikka jälgima, rasvapõletaja kiirendab rasvapõletusprotsessi ja muudab selle talutavaks.
juuli 12, 2010 at 9:51 e.l. #270671musimamm
MemberAga kas koos paari trenniga nädalas see ThermoSpeed Extreme aitab?? Ja kas sina kasjutaja Kuuliks oled sellega kaalus alla ka võtnud ja kui palju`??
juuli 12, 2010 at 11:12 e.l. #270678Rain 6 kanget
Membernn kaalulangetajad/rasvapõletajad saavad vaid abiks olla sellel hetkel, kui toitumisega hakkab kaalulangus väikseks jääma. nagu ülalpool on öeldud, on tõenäoliselt parima effektiga kaalulangetaja, mis fitshopis müügil (küll internetis), spetsialisti poolt koostatud toitumiskava. kui ei usu, mine külasta mu blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasvapõletajate mõtetusest siiski ei saa rääkida. väidan vaid seda, et alguses on parima mõjuga siiski õige toitumine.
juuli 12, 2010 at 11:18 e.l. #270682Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga kas koos paari trenniga nädalas see ThermoSpeed Extreme aitab?? Ja kas sina kasjutaja Kuuliks oled sellega kaalus alla ka võtnud ja kui palju`??Ma pakun, et see oleneb trennist, selle kestusest, üldisest aktiivsusest, toitumisest jne jne. Kuna ma seda infot Sinu kohta ei tea, on võimatu midagi rohkemat öelda.
juuli 12, 2010 at 5:36 p.l. #270697kuuliks
MemberAga kas koos paari trenniga nädalas see ThermoSpeed Extreme aitab?? Ja kas sina kasjutaja Kuuliks oled sellega kaalus alla ka võtnud ja kui palju`??Pigem see siiski põletab eelisjärjekorras rasva ja ajab higistama, mitte ei toimi kõhulahtistina ja kaalualandajana. Kaalualandajana toimib toidukoguste vähendamine. Ma teen palju jõutrenni ja 2 kardiot. Mul miskipärast kaal seisab praegu.
juuli 12, 2010 at 10:14 p.l. #270722NYC_homeboy
MemberEestis Ravimiamet midagi efektiivset ei luba müüa, aga Figuuri kombo on suht ok ja muidu ka tervisele hea.kui tutvusi on siis on eestist voimalik leida ka lipo 6 black’i ja lipodrene’i mis sisaldab efedriini
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.