Skip to main content

Kas koormus väheneb liiga palju

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kas koormus väheneb liiga palju

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    Cropp
    Member

Küsimus siis järgmine, mul on trenni kava jagatud kaheks, üks päev ülakeha ja teine päev alakeha ehk siis:

Esmasp:ülakeha

Kolmap:alakeha

Reede:Ülakeha

Ja siis järgmisel nädalal vastupidi, alakeha 2 korda ja ülakeha 1.

Aga Nüüd tuli selline mõte, et asendaks reedese korra ujumisega, et alakeha ja ülakeha nädalas korra ainult.

Kui nii teha, kas siis koormus väheneb liialt?

Erkko
    Member

Kui lihaskasvu tahad näha, siis peaks jõusaalis minumeelest vähemalt 3 korda nädalas käima. Mul endal on kolmeks jaotatud kava, mida ma teen läbi kaks korda nädalas.

Cropp
    Member

Et siis ikkagi on 2 korda nädalas vähe jh.

LaurL
    Member

Et siis ikkagi on 2 korda nädalas vähe jh.

Oleneb mis su eesmärk on !

Cropp
    Member

Massi juurde saada.

Paul.K.
    Member

Mul endal onon käsil praegu jõutsükkel ja käin samuti 2x nädalas.Kuna päevade treening on jaotatud raskeks ala- ja ülakeha treeninguks.

LaurL
    Member

Kui masssi tahad juurde saada siis tuleks kolm korda ikka nädalas jõutrenni teha!

Muidugi toitumine peab korras olema!

aivo1359
    Member

Igat lihast kaks korda nädalas treenida või kolme päeva puhul kõik lihased teha.Ja üks päev teha tugevam treening (kolme korra puhul).Eks see ole individuaalne.Tuleb proovida erinevaid variante.

Erkko
    Member

Ma ise ei jaga teemat välja, et mis teema teil nende tugevate ja …. treeningutega on ? Kui trenni lähed, siis tuleb ikka täie rauaga anda, mitte mingit nõrka trenni teha.

emmimees
    Member

Vb see “nõrgem” trenn on juhul kui treenitakse 2x nädalas ühte lihasgruppi. Aga kui üks kord, siis võiks ikka anda täie rauaga pähe, niiet halb hakkab

.ep
    Member

aga ujumine on hea, et püüa ka seda ikkagi jõusaali kõrvalt teha.

samuil
    Member

Massi juurde saada.

Lihast sunnib kasvama spetsiiviline treening, toitumisega saab selle realiseerumist soodustada. Lihast ei saa “juurde süüa”. Püüa ikka nädalas käia 3 korda jõusaalis ja ujumine jäta nädala lõppu aeroobse treeninguna. Tutvu ka treeningkavaga lihasgrupid jaotatud kolmeks treeninguks nädalas (tööriistad). Äkki sobiks selline jaotus paremini sinu eesmärkidega?

Cropp
    Member

Lasen ikka suht täie ruaga, peale trenni suht ei jõua midagi enam teha. Eks ma tutvun selle kolmeks jaotatud kavaga.

Suured tänud teile abi eest.

Ma ise ei jaga teemat välja, et mis teema teil nende tugevate ja …. treeningutega on ? Kui trenni lähed, siis tuleb ikka täie rauaga anda, mitte mingit nõrka trenni teha.
    Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.