Kohupiim
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kohupiim
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
november 30, 2009 at 6:17 p.l. #20418
mango123
MemberOleks huvitatud siis millega te sööte maitsestamata kohupiima? ( Peale trenni õhtul kell 7) Olen proovinud erinevate jogurtidega.
Enda arust ma söön päevas vähe valke ning siis ka küsimus kas oleks mõtet osta siit samast poest ( Fit whey vms, ei ole kindel kas nimi tootel on õige) valgu pulber.
Lisaks ka veel seda, et mida süüa peale kooli , kui viimane toidukord oli kell 11 (kool lõppeb umb 3) ning kell pool 6 hakkab trenn ja mida peale trenni( peale trenni kohe kohupiima vist või mingeid kiiresti imbenduvaid valke) ja kuskil 90min hiljem süsivesikuid`?
november 30, 2009 at 6:30 p.l. #238387vend vähk
ModeratorOleks huvitatud siis millega te sööte maitsestamata kohupiima? ( Peale trenni õhtul kell 7) Olen proovinud erinevate jogurtidega.Enda arust ma söön päevas vähe valke ning siis ka küsimus kas oleks mõtet osta siit samast poest ( Fit whey vms, ei ole kindel kas nimi tootel on õige) valgu pulber.
Lisaks ka veel seda, et mida süüa peale kooli , kui viimane toidukord oli kell 11 (kool lõppeb umb 3) ning kell pool 6 hakkab trenn ja mida peale trenni( peale trenni kohe kohupiima vist või mingeid kiiresti imbenduvaid valke) ja kuskil 90min hiljem süsivesikuid`?
Osta pakk kana- või kalkunifileesinki. Aseta taldrikule, pane sellele lusikaga keskele lahjat kohupiima. Keera rulli ja amps! Väga hea ning valgurikas amps. Võid veel värsket tomatit ka tükikese järgi saata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlusdieetide ajal olen teinekord proovinud ja kõik on õnnelikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 7:12 p.l. #238422mango123
MemberEks proovib järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 7:15 p.l. #238424Samakamees
MemberKohupiim, riivitud juust, hapukoor, hunnik küüslauku ja nati soola. Mmmm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ise kasutan kohupiima asemel kodujuustu või siis lihtsalt juust+hapukoor+küüslauk+sool) Sinna kõrvale närin niisama tomatit/kurki või siis vapsjee määrin seda kemüüset sepikulenovember 30, 2009 at 7:21 p.l. #238429katsi
MemberMina söön vahukoorega (suhkruga), peale mõnusat kodust (vähese suhkruga – hapukat) vaarika või mustsõstramoosi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Külmutatud maasikatega on ka väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soolasena (sink-tomat vms lisandiks) eelistan pigem kodujuustu.
november 30, 2009 at 7:23 p.l. #238431Capricorn
MemberMa ei usu küll, et sul sellest mingi probleem tuleks kui maitsestamata kohupiima asemel “normaalset” sööksid. Või oled tõesti võistluseelsel dieedil?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 7:29 p.l. #238435mango123
MemberMina söön vahukoorega (suhkruga), peale mõnusat kodust (vähese suhkruga – hapukat) vaarika või mustsõstramoosi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Külmutatud maasikatega on ka väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soolasena (sink-tomat vms lisandiks) eelistan pigem kodujuustu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Unustasin enne mainida, et eesmärk oleks kaalualandamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> alles vanust 15 ka nii etnovember 30, 2009 at 8:29 p.l. #238480 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.