Skip to main content

Trenn ja soovitused

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Trenn ja soovitused

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere olen 15 aastane 180 cm pikk ja kaalun 68 kg. Tahaksin saada endale ilusaid lihaseid, eriti kõhulihaseid. Üleüldse tahaksin teada, kuidas toituda ja mida teha et seda saavutada. Jõusaalis käies teen kõiki harjutusi, kuid siiani pole eriti abi olnud. Nimelt tahaksin teada mis harjutusi jõusaalis teha, kuidas toituda, millisid lisandeid osta. Ei taha endale selliseid väga suuri kulturisti omi. ette tänades

matroxx
    Member

mingeid pakette nüüd küll ei ole,et kas nüüd suur,keskmine või väiksem lihas

Istuv Sõnn
    Member

Teed jõusaalis “kõiki harjutusi” – võta nüüd hoogu maha. Uuri veidi teooriat enne kui mingi vigastusega lõpetad.

matjusm
    Member

Tere olen 15 aastane 180 cm pikk ja kaalun 68 kg. Tahaksin saada endale ilusaid lihaseid, eriti kõhulihaseid. Üleüldse tahaksin teada, kuidas toituda ja mida teha et seda saavutada. Jõusaalis käies teen kõiki harjutusi, kuid siiani pole eriti abi olnud. Nimelt tahaksin teada mis harjutusi jõusaalis teha, kuidas toituda, millisid lisandeid osta. Ei taha endale selliseid väga suuri kulturisti omi. ette tänades

Alustuseks loe seda: http://www.fitness.ee/ekfl/downloadable/kulturism_opik.pdf

Bulletproof
    Member

päris lõbus postitus

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.