sheik ja rasva %
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » sheik ja rasva %
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2009 at 2:25 p.l. #20371
prd
MemberTere.
Mul on selline küsimus, et kui ma tahan enda rasvaprotsendi madalal hoida, siis kui palju süsivesikuid ma peaksin koos valkudega sheigi sisse panema peale trenni kui ma kaalun 80kg?
november 29, 2009 at 3:45 p.l. #237880samuil
MemberTere.Mul on selline küsimus, et kui ma tahan enda rasvaprotsendi madalal hoida, siis kui palju süsivesikuid ma peaksin koos valkudega sheigi sisse panema peale trenni kui ma kaalun 80kg?
Taastumise ja lihaskasvu maksimaliseerimiseks peaksid sa seega sööma nii süsivesikuid kui ka proteiini (eelistatult vadakuvalku) koheselt pärast treeningut. Lihaskasvu stimuleerimiseks lisa ka leutsiini.
Järgnevalt mõned näpunäites annuste suuruse määramiseks:
Toitainete kogus (põhiannus) tunnis 2-3 tunni jooksul pärast treeningut:
Vadak:
0,5 g/kehakaalu kohta
Leutsiin:
100 mg e. 0,1 g/kehakaalu kohta
Süsivesikud:
0,7 g/kehakaalu kohta
Arvuta välja õiged kogused oma kehakaalu alusel. Nimetatud väärtuste abil saad teada minimaalsed annused, seega kui treenid tihti ja intensiivselt, peaksid tulemuste parandamiseks koguseid veidi suurendama.
november 29, 2009 at 5:27 p.l. #237908Acqua
MemberMinu teada on süsivesikute ja valgu suhe 2:1, seega sahhariide on poole rohkem kui valke. Hardgainerid panevad rohkem süsivesikuid.
november 29, 2009 at 7:57 p.l. #237964Annika Pärtel
MemberSuhe suhteks, aga kaalualandamist trennijärgne sheik kohe kindlasti ei takista, kui te just sadade grammide kaupa süsikaid sisse ei söö
november 29, 2009 at 9:44 p.l. #238006Bulletproof
Memberkaalun ise ka 80 kg ringis ja panen peale treeningut šeikerisse valku ja süsikaid suhtega 2:1. kulbitäis (u35g) valku ja kaks kulbitäit (u70g) süsivesikuid.
november 30, 2009 at 6:31 p.l. #238389Molt
Memberkaalun ise ka 80 kg ringis ja panen peale treeningut šeikerisse valku ja süsikaid suhtega 2:1. kulbitäis (u35g) valku ja kaks kulbitäit (u70g) süsivesikuid.Minu arust on suhkru tihedus ikka suurem kui valgu oma. 70 ccm valku kaalub 30 g. Ma arvan, et kulbitäis suhkrut on 50 g. Keegi võiks dextrose’i tiheduse anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis saaks välja arvutada täpselt. Aga minu valgutünnil on soovitatud panna üks kulbitäis valgupulbrit ja seda on kõigest 19 g. (Ma olen 185 pikk ja kaalun 80) Kas peaks siis põhimõtteliselt 2 kulpi panema? Ma lähen muidu otse peale trenni koju ja enamasti saan ma tund aega peale trenni korraliku õhtusöögi, šeigi ülesanne on siiski ju “tulekahju” kustutamine peale trenni ja äkki sellest 20 g piisab selleks.november 30, 2009 at 6:43 p.l. #238399Annika Pärtel
MemberMinu arust on suhkru tihedus ikka suurem kui valgu oma. 70 ccm valku kaalub 30 g. Ma arvan, et kulbitäis suhkrut on 50 g. Keegi võiks dextrose’i tiheduse anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , siis saaks välja arvutada täpselt. Aga minu valgutünnil on soovitatud panna üks kulbitäis valgupulbrit ja seda on kõigest 19 g. (Ma olen 185 pikk ja kaalun 80) Kas peaks siis põhimõtteliselt 2 kulpi panema? Ma lähen muidu otse peale trenni koju ja enamasti saan ma tund aega peale trenni korraliku õhtusöögi, šeigi ülesanne on siiski ju “tulekahju” kustutamine peale trenni ja äkki sellest 20 g piisab selleks.Dzhiisas, ära nüüd üle kah pinguta oma tiheduste ja asjadega… Keskmine spl on 10 grammi, nii et kui tahad valku võtta 30 grammi, siis võta 3 spl, ja süsikaid 60 gr siis 6 spl, ja ongi kogu moos!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.