Skip to main content

yletreening

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    raxoon
    Member

tere..teen trenni juba korralikult 4a,arvasin et mul peax tugev pohi all juba olema.aga exisin vist.alustasin uuesti tegemist septembris,tulin raskustega jälle rahulikult tostsin nädalas 2.5kilo.tegin 3x nädalas trenni.koik oli hea kuni novembri kuuni kus mul läxid vahepeal trennid 2-3 tunnistex.ei tea isegi mix tegin nii 3 nädalat trenni,ei tundnud väsimust ega midagi,kuna lihastele ole nii palju harjutusi ja vb palju treenitavaid lihaseid yhele päevale,läxid trennid liiga pikax.hakkasin tundma rinnus sydamepoolel valu.jätsin trenni katki läxin tartusse maarjamoisa kliinikusse koormustesti tegema et teada saada mix valud on…koormus taluvus oli väga hea aga taastumine oli väga halb..soovitati jousaalis mitte niipalju punnida vaid hakata aeroobset rohkem tegema kuna tegin sydamelihastele liiga ja aeroobne aitab nail taastada.arst klirjutas mulle välja rohu nimega preductal mis aitab parandada sudamelihaste ainevahetust.tahaxki teada kas on teil endal juhtunud selline asi voi kellelgi tuttaval,ja kui on siis kuidas peaxin edasi talitsema.kuna tahtsin juba see aasta ka mingitest kulturismi voistlustest osa votta aga nyyd plaanid tuksis.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.