Tere!
Sai ennast lõpuks uuesti kokku võetud ja alustatud eelmine nädal taas jõusaalis käimisega. Vahepealne paus on olnud tulenevalt erinevate elus toimunud muutuste tõttu üle 2a. Varem enne seda sai käidud regulaarselt trennis ka kuskil üle 2a. Jõusaaliga ja harjutustega on esimesed tuvtused tehtud ning esimesed lihas valud tuntud. Eesmärgiks olekski nüüd uuesti hakata oma suht kokku kuivanud keha peale uut massi kasvatama, vöö piirkonnas on muidugi ka rasva. Juurde tahaks saada nii kaalus ja lihaste arvelt võiks seda olla 5-6kg, selline oleks praegune eesmärk. Esimese asjana katsun ette võtta oma toidulaua, et oleks, millest kasvada, samas olen 27 ja ei julge päris looma moodi nagu 17 ka sööma hakata, kardan siin liigset rasvumist. Milliseid toite soovitate kõige enam süüa? BAV arvuti näitas siin mulle 1718 kcal, pikkus u. 170cm ja kaal u. 72kg, kas päevane kcal hulk peaks suurem olema? Peale trenni hakkan kindlasti valgu šeiki jooma, mäletan, et vanasti oli sellest tublisti kasu. Samuti sai võetud siis kreatiini, kas sedagi kohe võtma hakata, sest tunne on jube närune küll, et pole kohe mitte üht jõuraasu ka kehas sees. Treeningkava olen mõelnud jaotada 4-jaks ja tähelepanu peaks esialgu vist pöörama kõige suurematele lihasgruppidele rind, selg? Milliseid harjutusi peaks nüüd uuesti alustades eelistama ja mida ilmtingimata tegema? Võhma peaks trenni tegemiseks jaguma, sest aeg ajalt käin ikka jooksmas ja talveti olen kõva suusataja.
Ühesõnaga jagage näpunäiteid, kuidas uuesti alustada, mida koheselt jälgima hakata, milline harjutustepank ja kava võiks kohe esimeseks olla, et lihas kasvama saaks hakata.
Tänan tähelepanu eest!