Skip to main content

trenn peale vigastust…

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » trenn peale vigastust…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    adamka
    Member

kuidas tuleks treeningkoormus jaotada vigastusest taastudes.mul on probleemiks kyynarliiges.tegelen poksiga, trennis rebestasin lihase liigese kinnituskohast ning p2rast paranemist j2tkasin intensiivset treeningprogrammi.tulemuseks on see et lihas uuesti rebenenud, enesetunne null ning valmistumine v6istlushooajaks tyhja l2inud.

originaal
    Member

no mul on sama jama õlaga..ja on valutand juba päris pikka aega. nüüd hakkab vaikselt üle jääma, sest olen tunduvalt koormust vähendand ja määrin mingit geeli ka peale.. võid siis intensiivsemalt tegelda mõne teise lihasgrupiga..jalgadega näiteks..

ero
    Member

1) kui ikka tekib mingi vigastus, siis tuleb sellest ka korralikult taastuda. 2) vigastuse ravi määrab arst. on olemas ju erinevaid spetsialiste kes oskavad sind aidata. Siin netis võivad kõik tarka mängida, aga noh, keegi siin ei ole ju arstiteadust õppinud. Ma võin ka sulle siin laserravi soovitada ja öelda, et see mind õla vigastusel aitas. Aga see aitas ka ainult tänu sellele, et spetsialist pani paika mitu seanssi ja kui pikka seanssi minul vaja läks. Tulemuseks on: õlg täitsa korras

ero
    Member

ja lõpetuseks ütlen, et õla paranemine võttis aega mingi 3 nädalat.

originaal
    Member

hmm..ja mis see laserravi endast kujutab..?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.