Vesiaeroobikast tiba lähemalt
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Vesiaeroobikast tiba lähemalt
- This topic has 4 replies, 1 voice, and was last updated 23 years, 12 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2002 at 12:12 e.l. #203
Mann
MemberPalun valgustage, millised võiksid olla vesiaeroobika eelised maapinnal võimlemise ees? Miks peaks jätma tavapärase ujumise vees ja vibutused jõusaalis ning suunduma otsejoones Teie trenni? Tänulik ette vastuse eest!
jaanuar 8, 2002 at 1:22 p.l. #27769Anonüümne
GuestJätsin siia artikliveergu lugemiseks ülevaatliku artikli. Ma ei arva, et teised armsaks saanud harrastused tuleb kus seda ja teist jätta. Vesiaeroobika on siiski üks alternatiiv tervislikku eluviisi ja positiivset eluhoiakut pooldavale inimesele.
jaanuar 31, 2002 at 1:19 p.l. #27770Anonüümne
GuestTere Margit! Käisin Teie klubis vesiaeroobika trennis ja jõudsin järeldusele, et on küll lahe. Hoolimata otsitud artiklitest ja jutukestest-arvamustest olen jätkuvalt kerges arusaamatuses. Nagu enamik naisi, soovin ka mina võimalikult vähese ajaga (nt 4-5 kuud) taas vormi saada ja talvise ümaruse kaotada. Eks igaüks kiida oma ala, kuid sooviks veelkord selgesõnaliselt Teie ausat arvamust (hoolimata sellest, et te ei saa ju mõnele teisele stiilile reklaami teha
, kas heasse vormi on võimalik kiiremini saada käies 4-5 korda nädalas kuivamaa-aeroobikas või vesiaeroobikas? Ette tänadesjaanuar 31, 2002 at 1:20 p.l. #27771Anonüümne
GuestTere Margit! Käisin Teie klubis vesiaeroobika trennis ja jõudsin järeldusele, et on küll lahe. Hoolimata otsitud artiklitest ja jutukestest-arvamustest olen jätkuvalt kerges arusaamatuses. Nagu enamik naisi, soovin ka mina võimalikult vähese ajaga (nt 4-5 kuud) taas vormi saada ja talvise ümaruse kaotada. Eks igaüks kiida oma ala, kuid sooviks veelkord selgesõnaliselt Teie ausat arvamust (hoolimata sellest, et te ei saa ju mõnele teisele stiilile reklaami teha
, kas heasse vormi on võimalik kiiremini saada käies 4-5 korda nädalas kuivamaa-aeroobikas või vesiaeroobikas? Ette tänadesveebruar 12, 2002 at 10:06 e.l. #27772Anonüümne
Guesttere,
Kõigepealt vabandan nii pikka viivituse pärast. Olin ise pahatmoodi haige.
Tore, et talvise ümaruse kaotamisse mõistlikult suhtud. 4-5 kuud regulaarselt trennis käimist ning toitumisharjumisi pisut muutes on hästi püstitatud eesmärk. Eeldades muidugi, et sa pead silmas ühe talvega kogutut.
Eelkõige tegele aladega ja stiiliga, mille leiad endale kõige enam sobivat. Kui sa leiad, et vesiaeroobika on lahe, siis soovitan kuni 3 korda seda ja midagi muud enda äranägemise järgi juurde.Vesiaeroobika on sellepoolest kasulikum, et kogukamaks muutudes, ei koormata, põrutata liigeseid, luid jne. Vees võimelda on turvalisem.
Kui sul on püstitatud eesmärk, siis võid ka kohapeal konsulteerida treeneriga, et konkreetseid soovitusi saada.
Veel võin lisada, minu silma järgi on paljud vesiaeroobikaga tegeledes häid tulemusi saavutanud ja sama on nad ka kinnitanud. See kõik on aga siiski korrapärase treeningu vili.
Niisiis lõpetuseks, kõige kiiremini saavutad oma eesmärgi treeningutel, mis sulle kõige rohkem sobib ja meeldib:)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu ja mis muud – trenni!
Margit
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.