Skip to main content

Aeroobika kui selline

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Aeroobika kui selline

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Vaatleja
    Member

Nii jälle mina tülitamas. Mis on aeroobika kui sellise asja mõte?

Ise teen jõusaali, mängin palli, suvel ujun, sõidan rattaga, aga aeroobikas ei peaks 5 minutitki vastu.

Mida aeroobika kui selline arendab? Tean ja olen näinud, et kergejõustiklased ja ka mõned raskejõustiklased teevad jõusaali ja muu jama kõrval ka koos neiude/naistega aeroobikat. Miks? Kas see arendab võhma?

Samas võhma peaks nagu ka mul olema, võin joosta 10 km ja ujuda mingi 3 km nagu nalja, aga üle 5 min aeroobikat vastu ei pea. Milles jama?

Sellest saan ma aru, miks naised seal käivad, aga kuidas nad seal näiteks tund aega kargavad ma aru ei saa.

Jalgpalli mängitakse sellek, et olla osav. Jõusaalis käiakse, et olla tugev. Miks aeroobikas käiakse?

Arnold
    Member

Aeroobika annab hea enesetunde, arendab kordinatsiooni ja tugevdab vastupidavust. On hea vaheldus jõusaali rutiinile. Soovitan proovida! Meestele sobiks hästi näiteks stepp aeroobika.

Anonüümne
    Guest

Aeroobika aitab sul tõsta vastupidavust ja samas kui inimene tuleb esimest korda trenni siis ta ei pruugi olla just eriti vastupidav. aga kui järjekindlalt teha aeroobikat, jõusaali ja ka näiteks spinningut siis see oleks supper inimesele. Samas tuleb arvestada, et ei tehtaks ületreeningut. 3-4 aeroobikat nädalas max. Kuna liigne aeroobika tegemine võib viia liigeste kulumiseni ja organismi kurnamiseni. Üldiselt koosnevad aeroobiatrennid:soojendusest, kavast, jõust ja venitustest. Kui kõigile ei sobi tantsuline osa siis midagi sa peaksid trennist enda jaoks leidma ikka.

Välismaal on meeste seas levinud ka aeroobika ja tehakse ka Tartus meestele eraldi aeroobika trenne. Mehed peaksid olema julged ja kui soovi on siis ikka asja läbi proovima.

Arnold
    Member

Olen jõudnud nüüd nii kaugele, et olen suurem aeroobika fann, kui kulturismi oma.

Meestele soovitan steppi, see annab hea koormuse ja treenib hästi jalgu. Pragu külastan ise Planet -Spordis Gea Simsoni steppi, mis on supper! Soovitan kõigile, kes otsivad midagi keerulisemat!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.