Skip to main content

Retseptiraamat

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Retseptiraamat

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    kaos
    Member

Lugesin siin amazonis üht artiklit toitumisest, ning siinkohal toon välja ka selle lõigu mis mulle küsimuse tekitas. “(Et saada edukaks, on vaja kogu aeg õieti süüa. Ma olen tundnud kulturiste, kes on läbi põlenud ainult palja kanarinna ja tuunikala konservide söömisel tekkinud tüdimusest. Näiteks Laura Creavalle’ kokaraamat “The Lite Lifestyle” sisaldab endas 150 kulturistile mõeldud võistluseelse toidu retsepti. Sellised retseptid võimaldavad samu toiduaineid tarbida pikka aega ilma, et nende vastu tülgastus tekiks.)” Pean tõdema et kui sind on kogu elu harjutatud teisiti (lihtinimlikult) sööma siis on suht raske teha uut hüpet uutele toitudele, seda sellepärast et ei oska õiget ja mitmekesist menüüd välja mõelda. Kas keegi oskab kommenteerida et kas ja kust olex võimalik eelpool mainitud retseptiraamatut või (analoogset eesti keelset) hankida? Nüüd läx küll pikax, kuid ehk on teil kannatlikkust seda lugeda ning ka vastata kui keegi sellest midagi teab. Tänan!

kadri k
    Member

Raamatust pole kahjuks midagi kuulnud,kuid tõesti ega see algus lihtinimesele,kes soovib muuta oma toidumenüüd kuigi kerge pole!Aga kui on soov midagi saavutada,siis tuleb ka halbu toitumis harjumisi muuta.Endal kulus tükk aega,et arusaada kui tähtis on edu saavutamisel õige toit! Inimene harjub kõigega!

kaos
    Member

Õige toit küll kõige alusex, sellest ma saan aru ja üritangi järgida nüüd neid põhimõtteid, kuid probleemix just toidu valmistamine ja (ehk siis mitmekesisus) Et kaua sa ikka jõuad kodujuustu süüa küll makraga, tuunikalaga jne. Ex see menüü ole mul muidugi natuke laiem kui siinkohal välja tõin, kuid kui siiski keegi on teadlik eelpool mainitud retsepti raamatust siis andke teada. või tooge lihtsalt välja retsepte kuidas ise valmistate erinevaid toite, Oleks huvitav teada!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.