Enda tehtud kava
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
Char27.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2011 at 4:07 p.l. #19720
Char27
Membermõtlesin, et hakkan trenni tegema, ehk aeroobset ja jõutrenni ka natukene
jõusaalis ei käi, kõik teen enda käel toas ja väljas.
eesmärk on vormi saada suveks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ülepäeviti siis jooks ja jõutrenn. jooks 40-60 minutit aeglast sörki
Rind, õlg, kõht
kätekõverdused lai
kätekõverdused kitsas
kätekõverdused jalad kõrgemal lai
istudes hantlite üles lükkamine
hantli tõstmine külgedele
hantli tõstmine ette
plate twist kõhule
dumbbell side bend
tavaline kõhulihas
Selg, biitseps, triitseps, käsi
lõuatõmbamine pealthaare
One-Arm Dumbbell Row
lõuatõmbamine althaare
zottman curl biitsepsile
istudes biitseps
tricep dumbbell kickback
standing dumbbell triceps extension
palm-down curl käele
palm-up curl käele
Jalapäev, trapets
dumbbell squat
dumbbell step up
calf raise with dumbbell
steatud calf raise, one leg
stiff-legged dumbbell deadlift
pommitõste lõua alla
õlatõsted trapetsile
mingeid ideid ja soovitusi, muidu mõtteid?
jaanuar 4, 2011 at 6:27 p.l. #285323gmaster
MemberMidagi karjuvat valesti siin ei näinud, isegi ütleks, et päris hästi koostatud. Rinnale teeks hantlitega ka, kui need juba olemas on, mingi kätekõverduse asemel. Olenevalt hantlist siis kas lendamist või surumist. Kõhtu võid ka kas hakkida või teistele päevadele juurde panna, kuidas endale tundub.
Samal päeval teha nii jõudu kui 40-60min jooksu, eriti vahetult enne v peale trenni, võib veidi su eesmärgile vastu töötada (aga ei pruugi, paljud teevad nii, minule näiteks ei istu) Et see on ainus koht, kus ma teeks suuremad vahed, et näiteks kas jooks õhtul või hommikul ja jõud muul ajal või jõudu 1. päeval, aeroobset 2. ja 3. vaba. Selle puhkepäevade ja aeroobse vahekorra peaksid tegelikult ise enda jaoks leidma.
jaanuar 4, 2011 at 8:06 p.l. #285334Char27
Memberaeroobne ja jõutrenn polegi samal päeval. korda mööda päeval on need, ehk jooks-jõud-jooks-jõud-jooks jne …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõhutrennid vahetasin ära nende vastu :
hanging leg raise
cross-body crunch
jackknife sit-up
arvad, et teen kahel päeval nädalas kõhtu, muidu ei ole piisav?
samuti hantlid on ainult 15kgsed, ehk pole piisav rinnale ma arvan? ja mul pole kodus sellist rinna pinki, kus saaksin sellili olla
hetkel võttan ainult peale jõutrenni valku, kas peaks seda tarbima ka peale jooksmist?
või peaksin peale jooksmist ainult dextrot võtma?
jaanuar 5, 2011 at 10:47 e.l. #285386gmaster
Memberaeroobne ja jõutrenn polegi samal päeval. korda mööda päeval on need, ehk jooks-jõud-jooks-jõud-jooks jne …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kõhutrennid vahetasin ära nende vastu :
hanging leg raise
cross-body crunch
jackknife sit-up
arvad, et teen kahel päeval nädalas kõhtu, muidu ei ole piisav?
samuti hantlid on ainult 15kgsed, ehk pole piisav rinnale ma arvan? ja mul pole kodus sellist rinna pinki, kus saaksin sellili olla
hetkel võttan ainult peale jõutrenni valku, kas peaks seda tarbima ka peale jooksmist?
või peaksin peale jooksmist ainult dextrot võtma?
Okei. Puhkad ka mingi päev? Võib-olla kuluks ära.
Selle esimese kõhulihaseharjutusega on nii, et kui sa tõstad jalad ainult horisontaalini, siis see on peamiselt niude-nimmelihase harjutus, parem puuduta jalgadega toru.
Jällegi, kõhu treening väga individuaalne, mul endal tundub veidi loogilisem teha kasvõi vähem harjutusi aga tihemini. Jällegi, proovi.
Hantlite kohta arvan et kui sa oled juba muud harjutused alla teinud, siis võib lendamiseks 15kg täiesti piisata ja rohkemgi veel. Iseenesest mingi pingivariant oleks muidugi hea.
Võtaksin valku ka peale jooksmist.
jaanuar 5, 2011 at 11:00 e.l. #285388kassu64
MemberVõtaksin valku ka peale jooksmist.Kas peale jooksmist siis valku koos dextroga või ainult valku ?
jaanuar 5, 2011 at 11:05 e.l. #285391smack
MemberCross-body crunch ma viskaks harjutuste seast prügikasti. Tavaline crunch lõhub niigi selga, teed seda ju kõver seljaga. Veel hullem on, kui kõvera seljaga pöörad.
jaanuar 5, 2011 at 11:11 e.l. #285392gmaster
MemberKas peale jooksmist siis valku koos dextroga või ainult valku ?Ikka koos dextroga.
Smack, võin cross-body crunchi osas sinuga nõustuda, aga palun seleta, kuidas tavaline crunch ehk kere painutus selga lõhub?
jaanuar 5, 2011 at 11:52 e.l. #285396Char27
MemberIkka koos dextroga.Smack, võin cross-body crunchi osas sinuga nõustuda, aga palun seleta, kuidas tavaline crunch ehk kere painutus selga lõhub?
kahju tundsin just, et see võtab täiega läbi
aga hetkel siis nii
hanging leg raise … hetkel ei jõua tõsta jalgu toru päris puutuda..algul vast tavaline lihtsam?
jackknife sit-up …. http://www.bodybuilding.com/exercises/deta…ackknife-sit-up
ja soovitage siia siis mingi 3. harjutus..see cross-body vist tegi külgesi hästi? preagu küljed valusad.. et mida ma asemele võtaks?
jaanuar 6, 2011 at 6:30 e.l. #285484Char27
Memberokei 2 päeva on möödas ja põhiliselt lihased mis täiega valutavad on kõht, rind, siis siit rinnast üles minnes õla esiosa ja huvitavalt kombel selg . täpsemalt lailihas
samas õlg nagu külje pealt ei valuta, mida ma lootsin, äkki teevad need harjutused liiga konkreetsele kohale kõik? ma lootsin küll et hantli tõstmine külgedele teeb ikka külgi ka.
samuti alumised kõhulihased valusad, ülemised pole üldse. ometigi need harjutused mis kavas, peaks neid ka tegema?
ega ei kujuta ette, et mis mul siis sela selga nii läbi võttis, ehk see rippudes jalgade tõstmine?
kätekõverdused lai
kätekõverdused lai jalad kõrgemal
istudes hantlite üles lükkamine
hantli tõstmine külgedele
hantli tõstmine ette
hanging leg raise
cross-body crunch
jackknife sit-up
sellise kava tegin läbi
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.