kcal päeavas
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
TerrenCe.
-
AutorPostitused
-
november 24, 2009 at 2:22 p.l. #19718
ES_tonian
MemberLugesin, et tuleb sööma ca.24 kcal ühe kehakaalu kilogrammi kohta 40-valgud, 30-süsivesikud, 30-rasva, kui üritad kaalu maha võtta.
Küsimus on selles kui kehakaal langeb mõne kilo võrra, kas peab kcal ka vähendama või süüa niipalju kcal kui sa alguses arvestasid?
172/76. bf: ca.20% ja suur beer belly
november 24, 2009 at 4:23 p.l. #236745samuil
MemberKehakaalu saab vähendada vee arvelt( 2-3 kg tundidega ), lihas- ja rasvkoe arvelt( 2-3 kg nädalas ) ja põhiliselt rasvkoe arvelt( 250-500 g nädalas ). Energiadefitsiit peaks olema 300 – 500 kcal päevas. See tagab (vähemalt teoreetiliselt ) 35 – 70 g rasva põletamise. See defitsiit on piisavalt väike, et säästa lihasmassi. Tuleks säilitada võimalikult normaalne toitainete vahekord. Suureneb valgu absoluutkogus, väheneb rasva ja süsivesikute osakaal. Valgunormist üle jäänud kaloraazist peaks süsivesikud katma võimalikult suure osa. See on tähtis kõrge treeningsuutlikkuse ja taastumiskiiruse säilitamiseks.
Kehakaal kõigub päevast päeva ja peegeldab organismi hüdratatsiooni, seedetrakti täitumust jne. Kaalumuutuse õige tempo üle saab otsustada nädalate keskmist kaalu kõrvutades. Korrektiive tee kalorsuses vähehaaval kui muutus ei ole soovitud suurusjärgus.
Allikas I.Otsus “Kulturism & Fitness”
“Kaalu ennast pidevalt igal hommikul enne hommikusööki, et saaks märkida päevade lõikes üles, kuidas kehakaal reageerib vastavale toitumisele. Inimeste kulutused ja ainevahetus on erinev, seega võib-olla tuleb sul oma toitumiskava muuta natuke. Kui kaalulangus ei hakka toimuma siis tuleb seda teha süsivesikute vähendamise teel ja vajadusel vastupidi. Teine võimalus on lisada aeroobset-treeningut natuke juurde (rattasõit, aeroobika, ujumine, rulluisutamine, kiirkõnd jne.) Mõistlik kaalukaotus võiks olla max 2 kilo kuus, väljaarvatud esimesel kuul, kus kaalukaotus võib olla natuke suurem (rohkem polegi tegelikult võimalik rasva arvelt kaotada). Kui kaal langeb kiiremini on tegemist juba lihaste hävitamisega ja tõenäoliselt on sellel juhul ka enesetunne halb ning olemine muutub närviliseks.”
Tsitaat ühest foorumist.
NB! Ei kuulu usulahku kus kehakaalu langus saavutatakse rasva koguse suurendamises.
november 24, 2009 at 5:07 p.l. #236751-aron-
MemberKõige parem oleks kui saaksid Polari pulsikella 24ks tunniks peale,nii saad ööpäevase kaloraaži teada.Ning seejärel viia kaloraaži defitsiiti.Ise just proovisin seda meetodit.Ning avastasin,et olen söönud vähem,kui peaksin.Ja siis imestan,et miks ma ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2009 at 6:49 p.l. #236770PumaZ
MemberKõige parem oleks kui saaksid Polari pulsikella 24ks tunniks peale,nii saad ööpäevase kaloraaži teada.Ning seejärel viia kaloraaži defitsiiti.Ise just proovisin seda meetodit.Ning avastasin,et olen söönud vähem,kui peaksin.Ja siis imestan,et miks ma ei kasva.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Misasja selline imekell on olemas mis näitab ööpäevast kaloraazi?
november 24, 2009 at 6:50 p.l. #236771-aron-
MemberMisasja selline imekell on olemas mis näitab ööpäevast kaloraazi?Tavaline Polari pulsikell.Paned lihtsalt ööpäevaks vöö peale ja kella tööle.
november 24, 2009 at 8:48 p.l. #236798Acqua
MemberSee näitab ikka BAV siis?
november 24, 2009 at 9:03 p.l. #236800TerrenCe
MemberBAVi liidad kellalt saadud tulemusele, nii saan mina aru.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.