FAST DIETMIX
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » FAST DIETMIX
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
renku.
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2011 at 10:32 e.l. #19570
ChrisN
MemberTere,
kas kellegil on kogemusi selle toote kasutamisel FAST DIETMIX ?http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figuur/0/readmore/83/Dietmix/
Kuidas kasutasite kuidas on tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oleksin huvitatud kasutama seda samuti treeningu juurde ühe toidupalana, et kaalu alandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest Kõigile,
Chris
juuni 30, 2011 at 12:01 p.l. #306783JungaTroll
MemberTere,kas kellegil on kogemusi selle toote kasutamisel FAST DIETMIX ?http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figuur/0/readmore/83/Dietmix/
Kuidas kasutasite kuidas on tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oleksin huvitatud kasutama seda samuti treeningu juurde ühe toidupalana, et kaalu alandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest Kõigile,
Chris
Päris seda konkreetset pulbrit pole ise tarvitanud, kuid see on tavaline Fasti “no-brainer” – ohutu, kvaliteetne, mõistuspärase koostisega toidulisand või nagu nimigi ütleb, ühe toidukorra asendaja. Ei midagi sellist, mida ei saaks toidust kuid kui ei viitsi eriti mõelda-kombineerida-arvutada, siis võib vabalt süüa nagu iga teist toitugi. Kaalu alandamisel ja tõstmisel ja hoidmisel aitab nagu iga teinegi toit. St. ära mingit imet looda ja pärast pettu.
juuni 30, 2011 at 6:40 p.l. #306820Martin Mägi
MemberNii palju kui mina sellest aru saan, on tegemist pigem “hädaabiga”, kui muidu korralikult süüa ei õnnestu. Paar kotti olen seda just sellisestes olukordades ära söönud. Ehk parem, kui nälga jääda.
Mingeid tulemusi kommenteerida ma ei oska, ma ei tea, kust mu tulemused tulid, kas söömisest või trennist.
Muidu maitse on meeldiv, toitev ka pulbri kohta, lahustub hästi.
juuni 30, 2011 at 7:02 p.l. #306822R.T
MemberNii palju kui mina sellest aru saan, on tegemist pigem “hädaabiga”, kui muidu korralikult süüa ei õnnestu. Paar kotti olen seda just sellisestes olukordades ära söönud. Ehk parem, kui nälga jääda.Mingeid tulemusi kommenteerida ma ei oska, ma ei tea, kust mu tulemused tulid, kas söömisest või trennist.
Muidu maitse on meeldiv, toitev ka pulbri kohta, lahustub hästi.
Kas veega segunedes paksenes ka?
juuni 30, 2011 at 7:18 p.l. #306823Martin Mägi
MemberKas veega segunedes paksenes ka?Ei, vähemalt mitte nii palju, et ma tähele oleks pannud. Ja ta ei muutu nö. lahuseks vaid kui see jääb šeikerisse seisma, siis vajub puru põhja tagasi, pead uuesti segi raputama.
juuni 30, 2011 at 7:24 p.l. #306824biggereveryday
MemberKas veega segunedes paksenes ka?minu arust oli ka ikka päris vedel võrreldes osadega. maasika maitse oli jälle väga mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tulemustest ei oska ka ise midagi rääkida… liiga palju tegureid mängus…juuli 1, 2011 at 10:13 e.l. #306846ChrisN
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> okei, suur tänu.. loodan, et sellest on siiski abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2011 at 12:23 p.l. #306852Janika Aavamägi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> okei, suur tänu.. loodan, et sellest on siiski abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegemist just väga hea toidukorraasendajaga ja kasutamiseks juhul, kui tegeled aktiivse treenimisega ja trennist koju jõudmiseks läheb nõnda palju aega, et koju jõudes on kõht juba liiga tühi (, et sööks külmkapi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Veega tehes, kui soovid pudingulaadset, pane vähem vett, sega ära, lase seista veidi ja on kenasti segunenud, paksem ja maitsev (eriti maasikas). Iga valk läheb pärast veega segamist seistes paksemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel on see eriti hea, sest kuumusega on parem, kui toit on suurema toitseväärtusega, maitsvam, värskem, kuid kvaliteetne (55%valku Dietmixis).
Soovitan, kuid 1-2 korda päevas- maksimum. Kuid olla ettevaatlik, võib liiga hästi maitsema hakata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2011 at 5:23 p.l. #306888biggereveryday
MemberTegemist just väga hea toidukorraasendajaga ja kasutamiseks juhul, kui tegeled aktiivse treenimisega ja trennist koju jõudmiseks läheb nõnda palju aega, et koju jõudes on kõht juba liiga tühi (, et sööks külmkapi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Veega tehes, kui soovid pudingulaadset, pane vähem vett, sega ära, lase seista veidi ja on kenasti segunenud, paksem ja maitsev (eriti maasikas). Iga valk läheb pärast veega segamist seistes paksemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel on see eriti hea, sest kuumusega on parem, kui toit on suurema toitseväärtusega, maitsvam, värskem, kuid kvaliteetne (55%valku Dietmixis).
Soovitan, kuid 1-2 korda päevas- maksimum. Kuid olla ettevaatlik, võib liiga hästi maitsema hakata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maasika oma maitseb nagunii liiga hästi, isegi massi hooajal igatsen taga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2011 at 12:16 p.l. #306934jrx
MemberNagu juba öeldud – toidukorraasendaja nagu iga teinegi. Kaalu langetamisel otseselt sellest “abi” ei ole. Abi on kokku mõistlikust treeningust ja toitumisest. Dietmix võib olla selle toitumise üks osa.
juuli 2, 2011 at 1:58 p.l. #306938renku
MemberToidukorraasendajana jääb puudu rasvadest. Aga kui süüa ei saa, siis mitte söömise asemel on see kindlasti parem valik.
Janika pakutud variant: kohe peale trenni, palju valku ja ka natuke süsikaid, palun väga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.