Skip to main content

jalatõsted kõhulihastele & keretõsted

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » jalatõsted kõhulihastele & keretõsted

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    prd
    Member

Tere.

Mul oleks teile selline küsimus,

Kas on mõtet teha rippes jalatõsteid peale seda kui olen teinud lamades keretõsteid kõhulihastele?

Või peaks antud harjutusi tegema korda mööda, nt. esmasp keretõsted, teisip jalatõsted, kolmap keretõsted jne.

Ei taha liigselt lihast koormata ja samas nende kõhulihastega ei saa ma kunagi aru kas nad on nüüd täiesti läbi või mitte.. ükskõik mis ekstreemse kalde all ma kõhulihaseid ei teeks, siis 24h pärast on juba lihas värske.

Tänud.

(vaatasin enamus teemasi kõhulihaste kohta läbi kuid oma küsimusele vastust ei leidnud)

Bulletproof
    Member

Tere.

Mul oleks teile selline küsimus,

Kas on mõtet teha rippes jalatõsteid peale seda kui olen teinud lamades keretõsteid kõhulihastele?

Või peaks antud harjutusi tegema korda mööda, nt. esmasp keretõsted, teisip jalatõsted, kolmap keretõsted jne.

Ei taha liigselt lihast koormata ja samas nende kõhulihastega ei saa ma kunagi aru kas nad on nüüd täiesti läbi või mitte.. ükskõik mis ekstreemse kalde all ma kõhulihaseid ei teeks, siis 24h pärast on juba lihas värske.

Tänud.

(vaatasin enamus teemasi kõhulihaste kohta läbi kuid oma küsimusele vastust ei leidnud)

kas käid jõusaalis E,T,K? mina teen treeninguid üle päeva ja trenni lõpus kõhule 2 erinevat harjutust. piisab täiesti

Mcken
    Member

Võid küll teha, kõhtu võid igapäev ka teha peaks küll ära taastuma ühepäevaga.

LaurL
    Member

Tavaliselt peakski 24h pärast lihas juba värske olema! :o

Mart Muru
    Member

Kõhulihased on tõesti sellised, mida kannatab pea iga päev treenida.

Beljo
    Member

aga samas pole mõtet… 3-4 korda täitsa piisab :o kui tahad sixpacki siis korrigeeri toitumist.

emmimees
    Member

Kõhtu võib väidetavalt tõesti iga päev treenida, aga säärte ja randme kohta ei julge seda küll väita… eriti säärte.

LaurL
    Member

Säärt kohe kindlasti igapäev ei jaksaks treenida!

aivo1359
    Member

Viimases “Muscle & Fitness” numbris on kõhulihaste kohta põhjalik tutvustus.Soovitan soojalt.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.