Reval – Sport Bodybuilding Team!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Reval – Sport Bodybuilding Team!
- This topic has 170 replies, 34 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2009 at 2:05 p.l. #19538
Ott Kiivikas
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Ootan kõiki kulturismi – ja fitnessihuvilisi spordiklubisse Reva – Sport 15. detsembril algusega kell 17.00.
Kogunemisele on oodatud kõik need huvilised, kes plaanivad oma tuleviku siduda kas kulturismi või fitnessi võistlustel võistlemisega.
Eriti oodatud on noored vanuses 15 -19 aastat, loomulikult võivad tulla ka vanemad. Eelmine hooaeg näitas, et saime tänu sellele üleskutsele juurde ka uusi naisvõistlejaid bodyfitnessi.
Esimeseks võimaluseks end lavalaudadel näidata avaneb 03.04. kui toimuvad Reval – Spordi lahtised karikavõist…
november 27, 2009 at 2:13 p.l. #237380Ott Kiivikas
MemberSelle teema alla vastan kõigile neile kellel tekkib asja vastu huvi ja kes sooviksid saada lisainformatsiooni toimuva kohta.
Loodan, et kasutate seda head võimalust – sest mina oma nõuannete eest mingit tasu teilt ei võta (samas ootan ka inimesi, kes tõesti südamest tahavad selle alaga tegeleda ja ka võistleda), niisama naljameestel palun mitte tülitada….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Klubi omaltpoolt on teinud ka kõik need aastad nii, et kes klubi Eesti tasemel võistlustel esindavad ,need ka tasuta trennis käivad, seegi väike motivatsioonipakett noortele, kelle võimalused on piiratud (olge mehed ja tehke trenni ning teid aidatakse)!
november 27, 2009 at 2:18 p.l. #237381Ott Kiivikas
MemberLisan lingi fotogaleriisse, eelmise aasta Reval -Spordi võistlustest. Kliki siia
november 27, 2009 at 2:40 p.l. #237383BRIKI
MemberKui ma õigesti aru saan siis võin ka liituda, hoolimata sellest , et trenni teen Kuressaares?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid kogunemisi on uuel aastal veel plaanis?
november 27, 2009 at 2:48 p.l. #237385Ott Kiivikas
MemberMa ei saada kedagi ära, ka neid kes tegelikult treenivad mujal – eeldus on muidugi see, et te saaksite aeg ajalt ennast näitamas/konsulteerimas käia ja võistlutel esindate Reval – Sporti.
november 27, 2009 at 2:58 p.l. #237387BRIKI
MemberSelge. Proovin siis 15. Revalis kohal olla!
Nii head võimalust ei saa lihtsalt maha magada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2009 at 3:04 p.l. #237388Ott Kiivikas
MemberSelge. Proovin siis 15. Revalis kohal olla!Nii head võimalust ei saa lihtsalt maha magada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga mõistlik otsus! Tere tulemast!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2009 at 3:06 p.l. #237389Quartz12333
Membernii et 22aastasena pole hilja veel lavalaudadele minna?
november 27, 2009 at 3:30 p.l. #237392BRIKI
Membernii et 22aastasena pole hilja veel lavalaudadele minna?Kindlasti mitte. Ma olen ka 22
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni ju alustab palju kõrgemas eas.november 27, 2009 at 4:38 p.l. #237403Rokku
MemberKas ka algajad on oodatud? Olen jõusaaliga tegelenud vaid paar kuud ja vorm ei ole veel eriti hea.
november 27, 2009 at 7:27 p.l. #237414Lexusl
MemberMa ei saada kedagi ära, ka neid kes tegelikult treenivad mujal – eeldus on muidugi see, et te saaksite aeg ajalt ennast näitamas/konsulteerimas käia ja võistlutel esindate Reval – Sporti.No mina sain siit omale vastuse kätte, kahjuks ei tule siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teistele jõudu ja jaksu, ning inforohket päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2009 at 7:38 p.l. #237418Annika Pärtel
MemberKindlasti mitte. Ma olen ka 22
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni ju alustab palju kõrgemas eas.Sügisel peale kaalumist arutasime tüdruktega grimmitoas, et mina +163 cm katis oma 28 aastaga täitsa plika veel, aega areneda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nooremana poleks ma seda ala nii hästi arvatavasti talunud ka, siis oli veel lisaks sada muud huvi ju.Meestel tundub küll veidi keerulisem olevat näiteks sellises vanuses esmakordselt lavale tulla, aga kui võtta maailmas tipus olevaid naisi, nii kulturism kui bodyfitness, siis keskmine vanus ei ole mitte 20ndad, vaid 30ndate keskpaik! 20ndad on levinud paljunemise iga ja siis ongi naistel kaks varianti- kas lükata asi karjääri lõppu, või teha kohe ära ja rihtida oma tippvorm sinnapaika, mil lapsed juba koolis vms. Viimane muidugi etteplaneerituna on suhteliselt riskantne- ei tea ju, mis kehast rasedus(te(ga järele jääb-armid, veenilaiendid, tsellu… lisaks lapsevanemaks olemisega seotud kohustused, mis vahel trennile vb 101% keskenduda ei lase (eriti kui lapsed veel väiksemad).
Muidugi, nö vanemas eas alustades peaks ikkagi nö sportlik põhi all olema, või siis teine variant- väga hea geneetika, “raam” ja eeldused.
november 28, 2009 at 10:36 e.l. #237501Ott Kiivikas
MemberKas ka algajad on oodatud? Olen jõusaaliga tegelenud vaid paar kuud ja vorm ei ole veel eriti hea.Algajaid ootame treeningutele ikka, selleks on meil juba praegu toimivad noorterühmad (võtke ühendust Risto Ojapõlluga risto@treening.ee), sinna kogunemisel ootan eelkõige neid, kes tunnevad, et nad on enda arvates juba valmis järgmisel kevadel lavalaudadele astuma. Teised kes alustavad treeninguid saame sell võistlejate rühmaga liita hiljem, kui näeme et tase on juba selline, et võiks proovida võistelda.
detsember 1, 2009 at 9:44 e.l. #238567Ott Kiivikas
MemberNüüd on paigas ka REVAL CUP 2010 võistluse toimumise aeg. Kliki võistlusjuhendi lugemiseks siia
See oleks siis potensiaalsetele tulevastele võistlejatel koht kus ennast esmalt näidata.
detsember 1, 2009 at 9:55 e.l. #238569BRIKI
MemberEtteruttavalt küsiks, et mis täpselt 15. detsembril Revalis päevakorras on?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.