Skip to main content

liiga raske trenn?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » liiga raske trenn?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Infinity
    Member

Peale trenni, hakkan juba kapivõtit ära viima järsku ei näe enam korralikult ning silmade ees nagu midagi virvendaks. Jõudsin siis koju ja see läks enamvähem üle kuid siiski midagi nagu oleks ikka ja pea hakkas valutama. Kas see võib olla tingitud liiga raskest trennist?

xintoc
    Member

Peale trenni, hakkan juba kapivõtit ära viima järsku ei näe enam korralikult ning silmade ees nagu midagi virvendaks. Jõudsin siis koju ja see läks enamvähem üle kuid siiski midagi nagu oleks ikka ja pea hakkas valutama. Kas see võib olla tingitud liiga raskest trennist?

söö hommikuti korralikult. see on energiapuudusest arvatavasti. Vahel võib veepuudusest ka selline värk tekkida.

Infinity
    Member

Söön 2 muna, 3 võileiba ja putru. VÕibolla tõesti energiapuudus, kuna enne trenni lasin kodujuustu 200g sisse, mida on vähe. vett jõin trennis u. 1l.

Acqua
    Member

Vahetult enne trenni ära ka söö. Kuskil tund-poolteist võiks varusid täiendada kergelt. Ära unusta trenni ajal juua. Ilmselt on üleväsimusest/trennist see. Võta kehale väike puhkus ja vaata mis pärast seda saab.

Raul23
    Member

Aga äkki tegid korraliku jalapäeva……………..tean et jalapressiga võib kergesti üle pingutada ja siis ehk mõni nendest nähtudest on isegi õigustatud

Sakurai
    Member

Mul ka mõnel korral sama kamm olnud, aga siis ikka rets trenn ka olnud, niiet arvan, et ehk trennist.

Arne
    Member

Üks kord on sama asi juhtunud, viskas juba poole trenni pealt pildi ees nii kirjuks, et ei ole julgenud edasi teha.

runts
    Member

kas vererõhk on korras

tereummikust
    Member

Vahetult enne trenni ära ka söö. Kuskil tund-poolteist võiks varusid täiendada kergelt.

Ehk seletab keegi mulle rumalale, miks mitte? Ise söön alati korraliku eine vahetult enne jõusaali trenni. Oleks huvi teada, kui käitun valesti.

Alger025
    Member

Arvan, et asi on lubatust kõrgemas vererõhus…

emmimees
    Member

Ehk seletab keegi mulle rumalale, miks mitte? Ise söön alati korraliku eine vahetult enne jõusaali trenni. Oleks huvi teada, kui käitun valesti.

Väidetavalt läheb siis verd makku, mis pole ju hea sest võiks lihasesse minna hoopis..

Kask
    Member

Sest trenni ajal hakkab keha verd pumpama lihastesse ja mujale, kõige vähem verd saab soolkond. Pmst senikaua roiskub toit su sees. :o

tereummikust
    Member

Sest trenni ajal hakkab keha verd pumpama lihastesse ja mujale, kõige vähem verd saab soolkond. Pmst senikaua roiskub toit su sees.
    ROtter
    Member

Vaevalt see toit nüüd treeningu ajal mu sees roiskub, kui trenni lõpuks alati ikkagi kõht nii tühi, et shake näpus koju kiirustan. Võib olla, et seedib lihtsalt aeglasemalt (?)

Nii ongi – vale toit valel ajal ja tühja kõhu tunne on sellest, et organismil on energia puudus.

Ühesõnaga – sinu poolt vahetult enne trenni söödud toit ei ole trenni aja jooksul jõudnud veel vereringesse.

Rookie21
    Member

Mul treener kes mulle kava tegi soovitas mul u. 1.5h enne trenni mitte varem:P

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.