Pidevalt korduvad küsimused foorumis
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Pidevalt korduvad küsimused foorumis
- This topic has 11 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
hehee.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2009 at 7:16 p.l. #19503
hehee
MemberMa eeldan, et pole ainuke, keda pidevad, kuidas alla võtta/ millist rasvapõletajat kasutada teemad tüütavad.
Kas ei saaks teha nii, et uut teemat kirjutama hakates, hüppab ette kastike meeldetuletusega, et enne kui postitad, kasuta otsingut. Võib-olla muutub see ka mõnele süütavaks, kuid ma kujutan ette, et siiski vähem.
Ideid?
november 13, 2009 at 7:32 p.l. #234426Terviseks
MemberSamas info uueneb – foorum elab. Sellist asja on ainult oodata. Muidu käiksime kõik ainult otsingus surfamas ja ei oleks enam sõbralik suhtlev kommuun
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 7:39 p.l. #234428Capricorn
MemberMa kardan, et ega midagi oluliselt ei muutuks. Sellised teemad olid, on ja jäävad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mind isiklikult eriti ei häiri ka, lihtsalt mingite mõttetute pealkirjadega teemasid ma alati ei loe, kui just hetkel igav pole ja aega nö. üle pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 7:42 p.l. #234429Belfort
Memberselleks foorum ongi..
november 13, 2009 at 7:44 p.l. #234430matroxx
Membermilles probleem ega sa ei ole sunnitud neid kõiki lugema ju?
november 13, 2009 at 7:52 p.l. #234432hehee
Membermilles probleem ega sa ei ole sunnitud neid kõiki lugema ju?Ei ole muidugi, aga nagu viimasel ajal ka näha, siis ei viitsita neile ka suurt vastata. Põhjalikumad vastused toodud küsimustele on siin ammu juba olemas.
november 13, 2009 at 8:01 p.l. #234433LaurL
MemberEga jah, ma küll ei usu ise et neid teemasi vähemaks jääks, lihtsalt hakatakse autommatselt klõpsama ” JAH” või midaiganes neist kastiketest ruttu mööda saada ja et oma teema ruttu postitada ja ei hakata ikkagi otsima neid teemasi, kuna algajatle on kaunis raske leida üles see Fitnessi FOORUMI otsingumootor.. kui see oleks paremas asukohas siis vb isegi otsitaks rohkem vajalikud teemad enne üles kui hakkatakse uut postitust tegema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Mina leian et probleem on pigem Fitnessi Foorumi asukohas, kuid selle muutmine olevat kaunis raske, nagu siin mõnes varasemas teemas räägitud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 8:19 p.l. #234435renku
MemberEga jah, ma küll ei usu ise et neid teemasi vähemaks jääks, lihtsalt hakatakse autommatselt klõpsama ” JAH” või midaiganes neist kastiketest ruttu mööda saada ja et oma teema ruttu postitada ja ei hakata ikkagi otsima neid teemasi, kuna algajatle on kaunis raske leida üles see Fitnessi FOORUMI otsingumootor.. kui see oleks paremas asukohas siis vb isegi otsitaks rohkem vajalikud teemad enne üles kui hakkatakse uut postitust tegema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
EDIT: Mina leian et probleem on pigem Fitnessi Foorumi asukohas, kuid selle muutmine olevat kaunis raske, nagu siin mõnes varasemas teemas räägitud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes on foorumi asukohta raske muuta? Kui sa mõtled asukohta pealehel, siis lihtsamat asja veebilehe kujunduses polegi enam:-)
november 13, 2009 at 8:22 p.l. #234436timo116
MemberOtsingumootor on ka ilusti nähtavas kohas..
november 13, 2009 at 8:31 p.l. #234438Bulletproof
Memberega siin muud ei olegi midagi, kui keegi uus kasutaja teeb a la kuidas kaalust alla võtta teema, siis ta viisakalt suunataksegi otsingusse ja sealt edasi pole eriti kellestki rohkem midagi kuunud- ju siis loevad ja omandavad tarkusi.
november 13, 2009 at 8:36 p.l. #234439Alexander Andrusenko
ModeratorMuide, ma tuletan meelde, et meil on olemas Wiki http://wiki.fitness.ee/index.php
Kui keegi vaid viitsiks sellega tegeleda, siis oleks vägagi abiks. Igasugused FAQ võiks sinna koondada ja kui keegi küsib midagi, millele on juba 100 korda vastatud, siis saaks Wikisse juhatada. Minul kahjuks ei ole aega, modereerimisele läheb niigi väga palju aega. Jackie tegeles, aga tal ei ole ka aega vist praegu.
november 13, 2009 at 8:41 p.l. #234442hehee
MemberMuide, ma tuletan meelde, et meil on olemas Wiki http://wiki.fitness.ee/index.phpKui keegi vaid viitsiks sellega tegeleda, siis oleks vägagi abiks. Igasugused FAQ võiks sinna koondada ja kui keegi küsib midagi, millele on juba 100 korda vastatud, siis saaks Wikisse juhatada. Minul kahjuks ei ole aega, modereerimisele läheb niigi väga palju aega. Jackie tegeles, aga tal ei ole ka aega vist praegu.
Nüüd on ilmselt asi minus, aga ilma selle lingita ei ole ma võimeline siin lehel viidet fitness-wikile leidma. Osa algajaid kasutajaid on aga kindlasti sama tuhmi pilguga nagu mina….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.