Skip to main content

Aeglane rasvapõletus ja šhokk massiboost.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Aeglane rasvapõletus ja šhokk massiboost.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    x_Thomas_x
    Member

Tere tere.

Asi nimelt selles, et kui on soov trennipäevadel kaloraaži tõsta(just peale trenni) kuid siiski ka aeglast rasvapõletust pidada, kas oleks mõtekas võtta trennijärgselt teatud kogus massilisajat või ei(see eest ehk õhtuse toiduga ennast pidurdada).

Siiani võtan peale trenni puhta, veega valgušheigi.

Mure nimelt selles et tahaksin oma käsi arengule kaasa aidata. Käed tunduvad mu kehaga tasakaalust väljas olevat.

Massilisajat planiksim muidu võtta just biitsa/triitsa trenni järel.

Pikkust on muidu 183cm ja hetke kaal 87-88kg. Kuid selle tõstmine näiteks 90ni käib mul ülikiiresti.

Kehamõõdud on järgmised –

Rinna ümbermõõt – 115-116cm

Õlgade ümbermõõt – 126-127cm

Biitseps/triitseps – 37vm parem ja 38cm vasak(pumbates rohkem)

Reis – 60-61cm

Säär – 41-42cm

Käed võiksid nende mõõtude juures minuarvates suuremad olla.

Treening on mul kõike muud kui rind, biits, rind, biits.

Toitumine on ok…

Hommik:

*4-5 muna/banaab/klaasitäis 4vilja helbeid/kõik blenderis kõik puruks ja alla

*suur rukkipala, singi, juust, sinepi ja rohelisega

*tass rohelist teed

Lõunaoode:

*300g kohupiima(4%)

Lõuna:

*150-200g kanafileed

*100g pastat

*Kerge hautis peale(paprika, seened jne)

*Toorsalat 150-200g

*rohelist teed

Enne trenni ja peale trenni valgujook.

Peale trenni:

*300g rasvatut kodupiima

*rukkitasku singi, juustu ja rohelisega

*tass rohelist teed

Ligikaudu 2500kalorit on siis päev.

Olen suutnud oma kaalu küllaltki püsivana hoida, ja tõepoolest olen kasvanud.

Näiteks õlgadesse on laiust tulnud juurde 3ja poole kuuga ligi 8-9cm.

Kuid käed on siiski murelapsed.

Muret tekitab veel ka see, et kuna trenni alustan õhtul, lõppeb see tihti alles kell 9 ja siis pole vist eriti taibukas kaloreid väga juurde lisada.

Muudel päevadel saaks massilisaja loomulikult menüüst välja jätta.

Aga jah…iga kommentaar on teretulnud:)

xintoc
    Member

Ma arvan, et võid julgelt süsikaid juurde lisada – pruun riis, pasta vms.

3000 kalorit võib ka olla selline, et midagi ei pruugi juurde tulla, vähemalt kui regulaarselt trenni teha.

Ma ei kujuta ette kui hea nõuanne see on, aga mul lihas ei kasva, kui mehiselt ei söö

Lev
    Member

Mure nimelt selles et tahaksin oma käsi arengule kaasa aidata. Käed tunduvad mu kehaga tasakaalust väljas olevat.

Massilisajat planiksim muidu võtta just biitsa/triitsa trenni järel.

Ma ei viitsinud kogu teksti läbi lugeda aga alguses jäi see lause silma kohe. Esmalt peaksid aru saama, et massilisaja su lihast kasvama ei pane. See juhtub alles siis, kui oled pluss kaloraazis. Massilisaja on valk ja suures koguses süsivesikuid. Ma ei soovitaks seda peale käte trenni, sest käed pole nii suured lihased ja taastuvad nagunii kiiremini. Aga peale JALGADE trenni võta kindlasti oma massilisajat, sest siis aitab paremini taastuda.

Ja nagu all juba mainiti, et lihas ei kasva, kui mehiselt ei söö. Ise söön ka ikka väga palju ja Rasva ja lihast võtan suht 50/50 juurde ehk siis, kui sain kuuga 4 kilo siis sellest 2 rasva arvelt.. Aga, kui ma defitsiidis olen, pole mul mingit arengust loota

Bulletproof
    Member

loodan, et teemaalgataja ei pahanda, kui sellist vastust ei lootnud, kuid panen Ott Kiivika jutu ühest hiljutisest foorumi teemast, ehk on abi:

lihtsalt vastuseid on tulnud juba üksjagu, teeme mõningad põhitõed selgeks.

1) Treeningjärgse shakeiga me ei tõsta ega langeta kehakaalu – see sõltub ikkagi ööpäevasest kulutusest ja tagasisöödava energia suhtest.

2) Treeningjärgse taastusjoogi mõte on eelkõige taastada energiavarud ja peatada katabolism ehk lihaste lagundamine

3) Treeningjärgse taastusjoogi süsivesikute ja valkude suhe peas olema 2:1 või 3:1 süsivesikute kasuks.

4) Ostes valgubaasil toote lisa sinna alati süsivesikuid

5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)

6) Klassifitseering mass, dieet , taastus – see on lihtsalt vajalik, et inimesed paremini orienteeruksid ja ei oleks üks suur hunnik ühesuguseid tooteid, põhimõte on üks, parem taastumine (treening määrtleb ära selle, milline see tulemus saab olema, kes tõstab hakkab rohkem tõstma, kes jookseb muutub vastupidavamaks jne.)

Loodan, et nendest vihjetest on abi.

On tooteid mida olen kasutanud viimased 10 aastat vahelduva eduga, sõltumata sellest kas olen soovinud juurde või maha võtta.

Kui on mingi toode, mida sa tunned, et see aitab sul paremini taastuda, siis võid seda ka pikemat aega kasutada, ilma et peaks seda ilmtingimata vahetama.

ja link teemale

SIIN

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.