Skip to main content

Milline aminohape?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Milline aminohape?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Mirku
    Member

Mida võiks naisterahvas enne hommikust aeroobset trenni sisse võtta?

Soovitatakse aminohappeid… aga mida valida?

Bonsuna
    Member

Mida võiks naisterahvas enne hommikust aeroobset trenni sisse võtta?

Soovitatakse aminohappeid… aga mida valida?

Tee omale üks omlett peekoniga ja oleksid sul kõik vajalikud aminoh-d olemas.

Alger025
    Member

Nt. BCAA, praegu oksjonil ka !

Bulletproof
    Member

Aminohapete giid

Mirku
    Member

Kas seesama soovitatud BCAA võiks olla ka parim lisand vastupidavusalade harrastajale?

Ja ega selle kasutamisel naisterahvale miskeid negatiivseid kaasmõjusid pole?

T@fen@u
    Member

Kas seesama soovitatud BCAA võiks olla ka parim lisand vastupidavusalade harrastajale?

Millisest vastupidavusalast jutt käib ja mis eesmärgil treenite?

Mirku
    Member

Millisest vastupidavusalast jutt käib ja mis eesmärgil treenite?

Pikamaajooksu, suusatamist, jalgratast, sõudmist – multisport. Jõutrenni teen kah sekka.

BCAAd on ühed tähtsamad ja efektiivsemad aminohapped. Aitab suurendada valgusünteesi, kiirendab taastumist, isegi rasva peaks aitama põletada.

Negatiivseid kõrvalmõjusid ei tohiks olla. Aminohapetest kosonevad ju valgud ja valku saad sa ka tavatoidust juba sellest ajast, kui rinnapiima tarbisid.

Lähemalt loe sit:

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3268

BCAAd võid siis lisada tavalise valgu-süsivesikujoogi sekka.

Samuti on üks levinumaid taastumise kiirendajaid ka glutamiin.

Glutamiinidest üks paremaid on see:

http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=736

Arx07
    Member

Kui trennijärgne sheik sisaldab 6,6g BCAA-d kas siis oleks mõtekas sinna lisada üks teelusikas(5g) BCAA veel juurde?

Kas BCAA ületarbimine mingeid negatiivseid omadusi esile ei kutsu?

Üldiselt on jõutud järeldusele, et kui te manustate näiteks enne trenni vadakuvalgusheigi (ka peale trenni), siis selles sisalduv leutsiin on piisav, et treeningujärgse valgusünteesi aktiivsust tõsta. Lisa leutsiin veel juurde BCAA näol mingit lisaefekti ei anna. Nii olen üldiselt ka ise alati arvanud. Tarbime kõik vägevaid kiiresti imenduvaid ja kõrge bioloogilise väärtusega vadakuvalkusid, kus on enamasti peaaegu, et vist kõigis neis BCAA – d sees. Milleks siis veel lisa BCAA – d??? Raiskamine ju!!! BCAA – d eraldi on kindlasti mõtet manustada, ent siis, kui te vadakut lisandina ei tarbi ja üritate oma valgud tavatoidust kätte saada!!!

Artikkel, mis asjast räägib, on siin:

http://findarticles.com/p/articles/mi_7393…ag=content;col1

Päris värske lugu!!!

In conclusion, our results demonstrate that ingestion of whey protein plus extra leucine stimulates positive net muscle protein balance to a similar level, compared with whey protein alone (Tipton et al. 2007). Thus, these data demonstrate that increasing the amount of leucine ingested with whey protein prior to exercise does not increase the response of positive net muscle protein balance, at least in an isonitrogenous, isoenergetic manner. It is likely that the anabolic pathways are fully stimulated by the amino acid content of the whey protein and (or) the exercise stimulus, and that additional leucine decreases amino acid availability; thus, additional leucine offers no further advantage in these young healthy volunteers. The response may be different in catabolic situations, and this notion should be investigated in future studies.

Väike lõpukatkend ka sellest uurimusest.

Arx07
    Member

Okei tänud, poleks ikkagi pidanud BCAA pulbrit tellima siis Mass Pumpi kulub siiski ta marjaks ära.

asdfghjkl
    Member

BCAA on koond-nimetus kolmele aminohappele, mida me teame. Ja need kolm aminohapet toimivad kolmekesi üheskoos oma seaduspäraga, justnagu “muna jahu ja vesi”, et kõiki kolme peab olema, et saada tainast, seejuures ilmselt õigetes suhetes peab neid kolme olema. Et niisama ostes purgi puhast aminohapet “leutsiin” ja lisades seda piimale, kus seda leutsiini niigi on, võib tekkida olukord, et lõppkokteilis pole õiges vahekorras kolme aminohapet, ja sel juhul midagi ootuspärast ilmselt ei sünni, eelneva piltliku näite korral siis tekiks ühe piruka jagu head tainast, ja ülejäänud tainas jääks purumassiks, sellest miskit maitsvat ei saaks. Nii ehk kuidagi seletada seda ideed siis. Et bcaa kolm aminohapet peaksid jääma õigesse vahekorda kui tarbite, et seda siis tuleks jälgida, niisama leutsiini sisse süia pole mõtet ilmselt.

Mis üleliigsest leutsiinist saab seda ma siiani aru pole saanud. Saan aru, et energiaks teda konverteerida ei osata, kui eksin siis parandage.

Madis232
    Member

Okei tänud, poleks ikkagi pidanud BCAA pulbrit tellima siis Mass Pumpi kulub siiski ta marjaks ära.

bcaa-d on hea enne hommikust rasvapõletust väikese mahlaga võtta

Arx07
    Member

BCAA on koond-nimetus kolmele aminohappele, mida me teame. Ja need kolm aminohapet toimivad kolmekesi üheskoos oma seaduspäraga, justnagu “muna jahu ja vesi”, et kõiki kolme peab olema, et saada tainast, seejuures ilmselt õigetes suhetes peab neid kolme olema. Et niisama ostes purgi puhast aminohapet “leutsiin” ja lisades seda piimale, kus seda leutsiini niigi on, võib tekkida olukord, et lõppkokteilis pole õiges vahekorras kolme aminohapet, ja sel juhul midagi ootuspärast ilmselt ei sünni, eelneva piltliku näite korral siis tekiks ühe piruka jagu head tainast, ja ülejäänud tainas jääks purumassiks, sellest miskit maitsvat ei saaks. Nii ehk kuidagi seletada seda ideed siis. Et bcaa kolm aminohapet peaksid jääma õigesse vahekorda kui tarbite, et seda siis tuleks jälgida, niisama leutsiini sisse süia pole mõtet ilmselt.

Mis üleliigsest leutsiinist saab seda ma siiani aru pole saanud. Saan aru, et energiaks teda konverteerida ei osata, kui eksin siis parandage.

Niiet siiski teoreetiliselt on mõtet lisada ekstra BCAA-d ka trennijärgsesse sheikki nagu ma aru saan?

asdfghjkl
    Member

Niiet siiski teoreetiliselt on mõtet lisada ekstra BCAA-d ka trennijärgsesse sheikki nagu ma aru saan? http://forum.bodybuilding.com/showthread.p…1#post210465361

Seal ma sain aru, et ainult ja ainult trenni ajal on mõtet BCAA-lisandit tarbida. Kas koos valgusheigiga, seda ma ei mäleta, eespool öeldi ju, et koos valgusheigiga pole mõtet lisa BCAA’d tarbida. Sinupuhul sel juhul äkki kasutaks selle bcaa-purgi ära enne aeroobset trenni, võtad ainult BCAA-d ja lonksu morssi ja lähed jooksma näiteks. Või siis teed jõu-treening-eelse kokteili, kus muud vadaku-proteiini pole, lisad BCAA ja beta-alaniini ja natuke morssi ja segad kokku ja jood ära ja teed jõutrenni, millejärel jood vadakukokteili. Nii siis ehk mõtekas bcaa-d kasutada. Ma ei oska kommenteerida, poel kasutanud bcaa-d. Minu postituse idee oli vaid selles, et BCAA lisandis on kolm aminohapet õiges suhtes juba, et ongi õige osta purk BCAA’d mitte aga eraldi purgi Leutsiini. Seal toodud bodybuilding.com lingi all vast kirjas, kuidas kasutatakse seda lisandit.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.