Tervist!
Mul on probleem seljaga. Nimelt juba väiksest peale on selgroog kõvera võitu. Istusin/istun arvuti taga ja kooli ajal oli ka ranits igapäev paksult raamatuid täis. Raskus mis sugune ja kiskus rühi selle all kõveraks. Kunagi ammu ammu aastaid tagasi sai ka arsti käidud mille tulemusel teine pani mu istuma puidust seljatoega toolile ja sõna otseses mõttes võttis seljatagant mõlemast käest kinni ja tõmbas, oli kuulda raginat ja sellele järgnes tore valu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olin nooremas eas suuteline silda viskama, kuid nüüd ei tule see absoluutselt enam välja. Kui proovin teha harjutusi, et lasen ennast põrandale kõhuli ja tõstan selga ülesse tahapoole on tõuse minimaalne, suht masendav. Omakorda probleem on, et kui inimesed tavaliselt kummardavad ja nende kummardused on sirge seljaga, siis minul aga on selg küürus kummardamise ajal.
Nüüd olekski selline küsimus, et kas on konkreetseid harjutusi mida ma peaksin tegema, et nii öelda oma selg normaalselt toimima hakkaks ja ei oleks küürus kõige lihtsamate kummarduste juures?
Tänan tähelepanu eest.