Skip to main content

Küsimus asjatundjatele

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus asjatundjatele

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    noname
    Member

Nii mu sooviks on kaotada liigne rasv ja sinna lihtsalt lihased asemele treenida.. Kuid mida ma peaksin selleks tegema teen aeroobset trenni kuskil 4- 5 korda nädalas koguaeg 30 – tund .. Kas arvate et peaksin sööma vähem kaloreid , süsivesikuid jne ? Olen muidu 14 aastane 173 pikk ja kaalun 68 kilo.

innu
    Member

Su vanust vaadates pole sul mõtet eriliselt üle ka pingutada sellega, võiksid käia trennis 3x nädalas ja teha 1,5h trenn, see tuleks palju efektiivsem. Kehal on vaja kõiki neid aineid ja samuti ka lihastel arenemiseks. Pead leidma selle sobiva tasakaalu. Ära söö palju rasvast jm sellist toitu, toitu tervislikult. Küll ajapikku selle rasva asemele kasva ka lihas, see võtab aega ja pühendumist. EDU!

noname
    Member

Käingi praegu tegelikult 3 korda nädalas jõusaalis.. Alguses poksin mingi 15 – 20 min niisama siis teen oma päeva kava läbi ja siis sõidan mingi 30 min rattaga iga 15 min tagant puhkan 1-2 min joon jne.. Ja nädalavahetusel käin jalka trennis seal olen kuskil 2 tundi vms.. Aga mis te arvaksite palju peaks ma sööma valke ja süsivesikuid kas 2 grammi kg kohta või vähem veidi ? Põhimõtteliselt mul on valk olemas Protein no1 ..

Anonüümne
    Guest

2 gr valku 1 keha kg kohta. Mitte valgupulbrit, vaid kõik loomne valk mis sa toidust kätte saad!

Anonüümne
    Guest

Süsivesikutega on nii, et mida õhtupoole, seda vähem süsiveikuid. Õhtupoole võid süüa rasvata kohupiima/kodujuustu, tailiha, jne.

Ole tubli.

Ott Kiivikas
    Member

Kui on võimalus soovitan inimestel kes veel ei tea kuidas peaks toituma, milliseid toidulisasid tarbida, tulla minu seminarile 23.02.2004, täpsem info on uudiste all, siin foorumis ei jõua ma kunagi nii pikalt seletada kui 2 tunni jooksul rääkides. Kiirustage, sest see on praegu võistlusperioodi arvestades viimane selleteemaline loeng.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.