whey gold standard
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » whey gold standard
- This topic has 16 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
extrance.
-
AutorPostitused
-
november 9, 2009 at 2:24 p.l. #19397
karumõmmi
Membertere, kas algajal on mõtekas hakata kasutama whey gold standardit?
aitäh!
november 9, 2009 at 2:35 p.l. #233382renku
MemberKui vajad proteiini, lisaks tavatoitumisele, siis see on hea valk. Aga enne peaksid selgeks tegema, kas vajad seda üldse lisaks.
november 9, 2009 at 2:42 p.l. #233383karumõmmi
Memberokei, aga peale trenni ma jõuan koju alles mitme tunni pärast ja selle ajaga läheb kõht päris tühjaks. sellepärast ma plaaningi seda osta.
november 9, 2009 at 2:44 p.l. #233384Sakurai
MemberSiis võta parem süüa kaasa, saad peale trenni süüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 2:46 p.l. #233386Samakamees
MemberAh ärge hakake jälle pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sheik on hea lihtne…loomulikult keera väike taastusjook sisse , kui mitu tundi söögini aega läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 2:53 p.l. #233390karumõmmi
Membermida ma siis tegema peaks? sööki on halb kaasa võtta.
november 9, 2009 at 2:55 p.l. #233391Samakamees
MemberVõta mingi taastusjook , kus oleks nii aeglaselt imenduvaid , kui ka kiiresti imenduvaid valke + süsivesikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõht seisab törts kauem täis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 2:56 p.l. #233392extrance
MemberPeale trenni muidugi oleks hea koos valguga natuke süsivesikuid kah saada. Aga esmane asi on siiski valgud kätte saada niiet, üks korralik valgusheik peale trenni on idiaalne, eriti kui valguks on Whey Gold Standard. See on parim valk, mida mina proovinud olen ja nüüd vahepeal midagi muud proovides sain aru, et peale Whey Gold Standardi ma muid valgupulbreid enam ei taha. Whey Gold on liiga hea, nii maitselt, lahustuvuselt kui ka omadustelt.
november 9, 2009 at 2:57 p.l. #233393Arx07
Membernovember 9, 2009 at 2:59 p.l. #233394Samakamees
MemberMuscle+ sisaldab ka kreatiini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellega tuleb arvestada.http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=620
on ka hea valik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 3:10 p.l. #233398kimmel
Membertere, kas algajal on mõtekas hakata kasutama whey gold standardit?aitäh!
loomulikult on mõtet võtta
november 9, 2009 at 5:44 p.l. #233434Acqua
Membertere, kas algajal on mõtekas hakata kasutama whey gold standardit?aitäh!
Mõttekas on see küll, kui raha selle jaoks kulutada on. Minul kasvavad siiani lihased kiiresti, pool aastat olen tugevalt treeninud. Nii et ega tegelikult algajal eriti suurt vajadust pole, võtad sa peale trenni valku või mitte, lihas kasvab igal juhul. Süsikaid võta igatahes.
november 9, 2009 at 5:59 p.l. #233437Riho.
MemberMõttekas on see küll, kui raha selle jaoks kulutada on. Minul kasvavad siiani lihased kiiresti, pool aastat olen tugevalt treeninud. Nii et ega tegelikult algajal eriti suurt vajadust pole, võtad sa peale trenni valku või mitte, lihas kasvab igal juhul. Süsikaid võta igatahes.No hetkel pole ta mure ju lihase kasvukiiruses vaid kas on mõtet seda mingi lisaeine või ootena kasutada..Äkki oleks mõtkam võtta natukene vadaku valku ja natukene mingit aeglaselt imenduvat.Muidu oleks hea küll,
november 9, 2009 at 6:14 p.l. #233442renku
MemberAh ärge hakake jälle pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sheik on hea lihtne…loomulikult keera väike taastusjook sisse , kui mitu tundi söögini aega läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige kommentaar, nii teegi- proteiini olenevalt kehakaalust 30-40 g ja süsivesikuid topelt.
november 9, 2009 at 6:17 p.l. #233443renku
MemberPeale trenni muidugi oleks hea koos valguga natuke süsivesikuid kah saada. Aga esmane asi on siiski valgud kätte saada niiet, üks korralik valgusheik peale trenni on idiaalne, eriti kui valguks on Whey Gold Standard. See on parim valk, mida mina proovinud olen ja nüüd vahepeal midagi muud proovides sain aru, et peale Whey Gold Standardi ma muid valgupulbreid enam ei taha. Whey Gold on liiga hea, nii maitselt, lahustuvuselt kui ka omadustelt.Proovi korra Dorian Yatesi proteiini ja saad teada, et Whey Gold pole ainuke hea proteiin. Aga ka Whey Gold on väga hea (tunduvalt odavam ka, Kui Yatesi omad). Mina kasutan mõlemaid, teisi ei taha samuti enam eriti, kui neid olen proovinud. Kindlasti leidub veel häid proteiine, aga pole nende peale sattunud. Minu jaoks parimad on Dorian Yatesi omad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.