Revali kollidele hea uudis
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Revali kollidele hea uudis
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
Triin Kõrge.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2010 at 9:13 e.l. #19389
Ott Kiivikas
MemberEile oli minu suureks üllatuseks saali tekkinud suured hantlid. Tegelikult andsin Aldurile ammu tellimuse sisse ja ma lihtsalt ei oodanud, et need nii kähku valmis saavad. Kui enne oli raskeim hantlipaar saalis 62kg siis nüüd on uued hantlid järgmise sammuga 65,70,75,80,85kg (ja kusjuures väga mugavad, ei ole suure diameetriga ketastega – nagu tavaliselt kipub minema, siis suht ebamugav nendega midagi teha). Küll varre diameeter on natuke paksem kui vanadel hantlitel, kuid mitte niipalju, et kätte ei saaks võtta).
Eile tegin kohe seljatõmmet ka nendega kuna avastsin hantlid suht seljapäeva lõpus, siis tegin 5 harjutusena 80kg hantliga 3×7.
Jõutümmet tegin esimese harjutusena ja hakkavad tasapisi vanad numbrid tagasi tulema (190×5,200×5,215×5,230×3)
Mis muud kui head trenni kõigile soovides….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2010 at 1:13 p.l. #273519Aile
MemberEile oli minu suureks üllatuseks saali tekkinud suured hantlid. Tegelikult andsin Aldurile ammu tellimuse sisse ja ma lihtsalt ei oodanud, et need nii kähku valmis saavad. Kui enne oli raskeim hantlipaar saalis 62kg siis nüüd on uued hantlid järgmise sammuga 65,70,75,80,85kg (ja kusjuures väga mugavad, ei ole suure diameetriga ketastega – nagu tavaliselt kipub minema, siis suht ebamugav nendega midagi teha). Küll varre diameeter on natuke paksem kui vanadel hantlitel, kuid mitte niipalju, et kätte ei saaks võtta).Eile tegin kohe seljatõmmet ka nendega kuna avastsin hantlid suht seljapäeva lõpus, siis tegin 5 harjutusena 80kg hantliga 3×7.
Jõutümmet tegin esimese harjutusena ja hakkavad tasapisi vanad numbrid tagasi tulema (190×5,200×5,215×5,230×3)
Mis muud kui head trenni kõigile soovides….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reval on alati olnud minu esimene valik, hoolimata igatsugu uutest ja nooblitest spordiklubidest.
Ainuke, mida ma seal kangekaelselt muuta…sisse juurutada üritan, on tervitamine riietusruumi sisenemisel. Kui käitutakse nagu trammis…siis hakkadki ennast tundma nagu trammis…ja vaat ühistransport on ümberriietumiseks üks vägagi ebasobiv koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem siis mõnusad ja ütelgem üksteisele sisenedes tere!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2010 at 1:51 p.l. #273526pkwild618
MemberEesti ühiskond on niimoodi kujunenud ja seda on üsnagi raske ümber muuta. Mõnes riigis tõesti tervitatakse ka kaubanduskeskuses, aga mina ennast ei kujuta küll ette nt ujula riietusruumi sisenedes kõiki tervitamas. Ei tundu meie ühiskonnas eriti loomulik. Kuigi tegelikult viisakas ju oleks, kui see oleks loomulik.
august 17, 2010 at 2:10 p.l. #273528Aile
MemberEesti ühiskond on niimoodi kujunenud ja seda on üsnagi raske ümber muuta. Mõnes riigis tõesti tervitatakse ka kaubanduskeskuses, aga mina ennast ei kujuta küll ette nt ujula riietusruumi sisenedes kõiki tervitamas. Ei tundu meie ühiskonnas eriti loomulik. Kuigi tegelikult viisakas ju oleks, kui see oleks loomulik.Butiiki sisenedes on ka Eestis tavaks tervitada…kaubanduskeskuses tervitan ainult kassiiri v6i myyjat. Ma usun, et kultuur v6i kultuuritus algab inimesest enesest.
Kui ma ei taha, et teine inimene tunneks ennast riideid vahetatdes nagu yhistranspordis…siis ma tervitan ruumi sisenedes, yldiselt, mitte k6igi poole yksikult p88rdudes. Ei ole veel t2heldanud, et see mul tyki kyljest v6taks…
august 18, 2010 at 5:52 p.l. #273653kuuliks
MemberReval on väga hea jõusaaliga!
”Kollid” pange palun ka hantlid harjutuse lõppedes omale kohale tagasi! Marru ajab neid igal hommikul tagasi ”koristades” nii kurb kui see ka ei ole. Olgu need siis 10kg, 15kg või veel raskemad.
august 18, 2010 at 5:56 p.l. #273654Tim.
MemberJa eriti mõnus on see kui tehakse nt ületõmmet mingi väga raske hantliga ja siis täie pauguga see maha lendab.
august 18, 2010 at 6:49 p.l. #273659Ruts456
MemberJa eriti mõnus on see kui tehakse nt ületõmmet mingi väga raske hantliga ja siis täie pauguga see maha lendab.Sind häirib, et (raske) raud pannakse maha pauguga??Miks?
Kui sa tõmbad näiteks jõutõmbel maxi, siis sa algul tõmbad mingi 300kg maast lahti ja siis teed veel negatiivse korduse sellele otsa, et see maha läheks nagu sulg langeks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tulnud norima tüli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2010 at 6:59 p.l. #273660Janno R.
MemberSind häirib, et (raske) raud pannakse maha pauguga??Miks?Kui sa tõmbad näiteks jõutõmbel maxi, siis sa algul tõmbad mingi 300kg maast lahti ja siis teed veel negatiivse korduse sellele otsa, et see maha läheks nagu sulg langeks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tulnud norima tüli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks häirib? mind häirib ka väga, selle peale ei mõelda üldse ju, et kui täie pauguga vastu maad loopida need, siis lähevad ju kõveraks.
august 18, 2010 at 7:09 p.l. #273661Mikk Raudsepp
MemberReval on väga hea jõusaaliga!”Kollid” pange palun ka hantlid harjutuse lõppedes omale kohale tagasi! Marru ajab neid igal hommikul tagasi ”koristades” nii kurb kui see ka ei ole. Olgu need siis 10kg, 15kg või veel raskemad.
Nii ta on, osad inimesed võtavad riiulilt esimesed hantlid, teevad sooja viskavad maha, teised tööseeria hantlid, laks maha, kolmandad punnimisetööseeria hantlid laks maha. Kaks sellist inimest üle käib siis ongi juba maas ilutsev metalli hunnik, kust järgmine harjutaja peab endale sobiva raskuse otsima.
august 18, 2010 at 8:33 p.l. #273672Hirmus Ants
MemberReval on alati olnud minu esimene valik, hoolimata igatsugu uutest ja nooblitest spordiklubidest.Ainuke, mida ma seal kangekaelselt muuta…sisse juurutada üritan, on tervitamine riietusruumi sisenemisel. Kui käitutakse nagu trammis…siis hakkadki ennast tundma nagu trammis…ja vaat ühistransport on ümberriietumiseks üks vägagi ebasobiv koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem siis mõnusad ja ütelgem üksteisele sisenedes tere!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui suur ruum ja rahvast palju liigub, siis suht mõttetu tundub kui iga (võõras) sisse tulija teretab.
august 18, 2010 at 10:06 p.l. #273679kaido leesmann
MemberSuured hantlid on väga hea stiimul harjutamiseks.
Kui keegi saalis hantleid loobib, siis ma juhin igal juhul tähelepanu mis see hantlile teeb. Ja tark saab aru.
Omas saalis tuleb ise ka korda hoida, mitte ainult omavahel nendest asjadest rääkida vaid asjaosalistega otse.
Vajadusel tuleb ka noomida!
Ma olen täiesti kindel, et see “pillaja” ei tea palju raua kilo maksab ja teda ilmselt see ei huvitagi.
august 18, 2010 at 11:48 p.l. #273680MikroToitaine
MemberSuured kettad las need läevad pauguga maha see pole midagi aga kui hantleid põrandale loobitakse siis tulemus o nsee, et hantel läheb lihtsalt puruks. Olen päris mitmes saalis pidanud selliste 30-40 kg hantlitega trenni tegema mis vaevu koos püsivad aga olnud ka õnnetus, kus 15 kg hantel lendamise aeg puruks läinud, kuna nii palju seda maha pillatud varem, et enam kettad küljes püsinud.
august 19, 2010 at 4:07 e.l. #273684Hirmus Ants
Memberolnud ka õnnetus, kus 15 kg hantel lendamise aeg puruks läinud, kuna nii palju seda maha pillatud varem, et enam kettad küljes püsinud.Tahaks seda pilti näha kuidas mõnele 15 kg nii raske tundub, et kohe kuidagi ei saa normaalselt käest ära panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen kasutanud kuni 35 kg hantleid kaldpinnal surumiseks ja senini pole olnud probleeme normaalselt käest ära panemisega.august 19, 2010 at 7:00 e.l. #273687Ott Kiivikas
MemberMa ütlen teile, kust sellised hantliloopijad inspiratsiooni saavad….. Vaadatkse proffide videosid, kus eesotsas kodanik Colemaniga treeningu käigus saadab 70 ja enam kilo raskusi hantleid vabalangemisena põrandale. Noormees vaatab ja tahab samastuda – olen ka kõva mees, saadan hantlid teele, küll siis lihas ka samasuguseks saab. Unustatakse ära kaks asja, hantlite loopimisega ta ei saa samasuguseks ja saal kus kodanik treenib ongi selline, kus on loodud selleks vastav inventar (nö hardcore saal), Reval on ka kindlasti Eesti mõistes Hardcore saal, aga need hantlid ja põrand ei kannata kindlasti sellist loopimist.
Kui jaksad 70 üles tõsta, siis jaksad need ka rahulikult ilma loopimata maha panna…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ka ise saalis sellist asja märkan, siis olen alati teinud sellekohase märkuse sellele, kes vastavalt käitub.
august 19, 2010 at 7:20 e.l. #273690ROtter
MemberAinult nõrgad loobivad hantleid.
Meil oli selline tekst tõstesaali seinal. Ja vabatahtlikult ei loopinud keegi midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.