Sellist vormi soovin üle kõige
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Sellist vormi soovin üle kõige
- This topic has 15 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
november 11, 2009 at 9:53 e.l. #19372
mammamia
MemberÜlekõige soovin sellist vormi saavutada, nagu alloleval lingil üks fitness rate’i pilt. Kas vajalikud on just jõutreeningud, nagu BodyPump ja jõusal või on vaja veel muud trenni teha?
http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…;setlanguage=et
november 11, 2009 at 9:56 e.l. #233784Raivo Piiber
MemberÜlekõige soovin sellist vormi saavutada, nagu alloleval lingil üks fitness rate’i pilt. Kas vajalikud on just jõutreeningud, nagu BodyPump ja jõusal või on vaja veel muud trenni teha?http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…;setlanguage=et
Tugevad ja intensiivsed jõusaalitreeningud, tulemused tulevad aastatega. Täielik pühendumine.
november 11, 2009 at 12:16 p.l. #233767mammamia
MemberTugevad ja intensiivsed jõusaalitreeningud, tulemused tulevad aastatega. Täielik pühendumine.Kas vahele võib teha aeroobset või peab kõik olema puhas jõud?
november 11, 2009 at 12:18 p.l. #233743Raivo Piiber
MemberKas vahele võib teha aeroobset või peab kõik olema puhas jõud?Aeroobset võib alati teha, kuid konkreetselt selle kasutaja puhul jääb aeroobne treening võistlusettevalmistuse perioodi. Hooajaväliselt on tal 4 treeningut nädalas jõusaalis, ei muud.
november 11, 2009 at 12:20 p.l. #233807Rain 6 kanget
MemberKas vahele võib teha aeroobset või peab kõik olema puhas jõud?tegemist on võistlusvormiga sel pildil.
jah loomulikult on selles oma suur osa aeroobsel. samas nagu gannibal ütles 100% pühendumist. lisaks veel 100% toitumiskava järgmist. ja tulemused ei tule kuudega, vaid aastatega.
november 11, 2009 at 12:20 p.l. #233808Mart Muru
MemberSelline vorm on paljutele eeskujuks!
november 11, 2009 at 12:22 p.l. #233809Raivo Piiber
Membertegemist on võistlusvormiga sel pildil.jah loomulikult on selles oma suur osa aeroobsel. samas nagu gannibal ütles 100% pühendumist. lisaks veel 100% toitumiskava järgmist. ja tulemused ei tule kuudega, vaid aastatega.
Tema tulemus on tulnud 2 aastaga
november 11, 2009 at 12:29 p.l. #233813kuuliks
MemberLioness näeb nii kaunis välja, igatsen isegi. Hakkan ka rohkem pühenduma ehk saavutan kunagi ligilähedase vormi.
november 11, 2009 at 1:35 p.l. #233825Rain 6 kanget
MemberTema tulemus on tulnud 2 aastaga
november 11, 2009 at 1:44 p.l. #233827Christina Alev
MemberEsmalt on mul hea meel, et minu senine töö minu enese keha kallal kedagi motiveerib. Seda on hea teada ja innustab ennastki veel rohkem täiuslikkuse poole püüdlema! Aitähh! Sellise tulemuseni kahe aastaga jõudmine on üks paras eneseohverdamine sõna otseses ja igas mõttes. Väga tugevad ja intensiivsed treeningud, nagu gannibal enne mainis on üks suur osa sellest. Üsna tõenäoliselt teavad aga kõik isegi, et pelgalt jõutreeningust ei piisa. Toitumine ja enesedistsipliin, pluss 100% pühendumine mängivad üliolulist rolli. Lisaks veel oskus ennast motiveerida. Ise pean väga oluliseks treeneri olemasolu, kellele Sinu tegemised algusest lõpuni korda lähevad ning võimalike takistuste korral oma jõu ja nõuga abiks on. Aeroobne trenn tuleb igati kasuks, küll aga ise sellele nii palju rõhku võistlusvälisel hooajal ei pööra.
november 11, 2009 at 1:45 p.l. #233828Annika Pärtel
MemberTavaharrastajalt olekski patt nõuda võistleva fitnessisti võistlusvormi. Selle taga on äärmiselt rasked jõutreeningud ja 24/7 spordile pühendumine, ka vaimselt. Ei saa olla nii et ühel päevad jälgid toitumiskava, teisel päeval on kõik sassis. See ala on äärmiselt raske nii füüsiliselt kui vaimselt, eriti naiste jaoks. Seda tuleb tõsiselt fännata, siis tulevad ka tulemused
november 11, 2009 at 2:21 p.l. #233832mammamia
MemberMa käin jõusaalis 2-3x, siis 2x BP ja 2 aeroobset. Mulle meeldivad hetkel ainult mu käed, sest olen eriti õla ja triitsepsi ning biitsepsi fänn. Loomulikult tahan ka selliseid jalgu ja selga nagu mainitud pildil. Seljal on mul aga näha praegu kergelt kolmnurk.
november 11, 2009 at 2:24 p.l. #233835Raivo Piiber
MemberMa käin jõusaalis 2-3x, siis 2x BP ja 2 aeroobset. Mulle meeldivad hetkel ainult mu käed, sest olen eriti õla ja triitsepsi ning biitsepsi fänn. Loomulikult tahan ka selliseid jalgu ja selga nagu mainitud pildil. Seljal on mul aga näha praegu kergelt kolmnurk.Selliste jalgade tarvis on olemas harjutused nagu hack-kükk, jalapress, väljaastekükk, jõutõmme jne jne. Selja tarvis lõuatõmbed, küljetõmbed hantliga, ülatõmbed plokil jne jne. Raske töö, kuid tulemus on seda väärt! Jõudu!
november 12, 2009 at 8:01 e.l. #234038