Skip to main content

Sellist vormi soovin üle kõige

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Sellist vormi soovin üle kõige

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    mammamia
    Member

Ülekõige soovin sellist vormi saavutada, nagu alloleval lingil üks fitness rate’i pilt. Kas vajalikud on just jõutreeningud, nagu BodyPump ja jõusal või on vaja veel muud trenni teha?

http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…;setlanguage=et

Raivo Piiber
    Member

Ülekõige soovin sellist vormi saavutada, nagu alloleval lingil üks fitness rate’i pilt. Kas vajalikud on just jõutreeningud, nagu BodyPump ja jõusal või on vaja veel muud trenni teha?

http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…;setlanguage=et

Tugevad ja intensiivsed jõusaalitreeningud, tulemused tulevad aastatega. Täielik pühendumine.

mammamia
    Member

Tugevad ja intensiivsed jõusaalitreeningud, tulemused tulevad aastatega. Täielik pühendumine.

Kas vahele võib teha aeroobset või peab kõik olema puhas jõud?

Raivo Piiber
    Member

Aeroobset võib alati teha, kuid konkreetselt selle kasutaja puhul jääb aeroobne treening võistlusettevalmistuse perioodi. Hooajaväliselt on tal 4 treeningut nädalas jõusaalis, ei muud.

tegemist on võistlusvormiga sel pildil.

jah loomulikult on selles oma suur osa aeroobsel. samas nagu gannibal ütles 100% pühendumist. lisaks veel 100% toitumiskava järgmist. ja tulemused ei tule kuudega, vaid aastatega.

Mart Muru
    Member

Selline vorm on paljutele eeskujuks!

Raivo Piiber
    Member

tegemist on võistlusvormiga sel pildil.

jah loomulikult on selles oma suur osa aeroobsel. samas nagu gannibal ütles 100% pühendumist. lisaks veel 100% toitumiskava järgmist. ja tulemused ei tule kuudega, vaid aastatega.

Tema tulemus on tulnud 2 aastaga

kuuliks
    Member

Lioness näeb nii kaunis välja, igatsen isegi. Hakkan ka rohkem pühenduma ehk saavutan kunagi ligilähedase vormi.

Tema tulemus on tulnud 2 aastaga

Esmalt on mul hea meel, et minu senine töö minu enese keha kallal kedagi motiveerib. Seda on hea teada ja innustab ennastki veel rohkem täiuslikkuse poole püüdlema! Aitähh! Sellise tulemuseni kahe aastaga jõudmine on üks paras eneseohverdamine sõna otseses ja igas mõttes. Väga tugevad ja intensiivsed treeningud, nagu gannibal enne mainis on üks suur osa sellest. Üsna tõenäoliselt teavad aga kõik isegi, et pelgalt jõutreeningust ei piisa. Toitumine ja enesedistsipliin, pluss 100% pühendumine mängivad üliolulist rolli. Lisaks veel oskus ennast motiveerida. Ise pean väga oluliseks treeneri olemasolu, kellele Sinu tegemised algusest lõpuni korda lähevad ning võimalike takistuste korral oma jõu ja nõuga abiks on. Aeroobne trenn tuleb igati kasuks, küll aga ise sellele nii palju rõhku võistlusvälisel hooajal ei pööra.

Tavaharrastajalt olekski patt nõuda võistleva fitnessisti võistlusvormi. Selle taga on äärmiselt rasked jõutreeningud ja 24/7 spordile pühendumine, ka vaimselt. Ei saa olla nii et ühel päevad jälgid toitumiskava, teisel päeval on kõik sassis. See ala on äärmiselt raske nii füüsiliselt kui vaimselt, eriti naiste jaoks. Seda tuleb tõsiselt fännata, siis tulevad ka tulemused

mammamia
    Member

Ma käin jõusaalis 2-3x, siis 2x BP ja 2 aeroobset. Mulle meeldivad hetkel ainult mu käed, sest olen eriti õla ja triitsepsi ning biitsepsi fänn. Loomulikult tahan ka selliseid jalgu ja selga nagu mainitud pildil. Seljal on mul aga näha praegu kergelt kolmnurk.

Raivo Piiber
    Member

Ma käin jõusaalis 2-3x, siis 2x BP ja 2 aeroobset. Mulle meeldivad hetkel ainult mu käed, sest olen eriti õla ja triitsepsi ning biitsepsi fänn. Loomulikult tahan ka selliseid jalgu ja selga nagu mainitud pildil. Seljal on mul aga näha praegu kergelt kolmnurk.

Selliste jalgade tarvis on olemas harjutused nagu hack-kükk, jalapress, väljaastekükk, jõutõmme jne jne. Selja tarvis lõuatõmbed, küljetõmbed hantliga, ülatõmbed plokil jne jne. Raske töö, kuid tulemus on seda väärt! Jõudu!

mammamia
    Member

Selliste jalgade tarvis on olemas harjutused nagu hack-kükk, jalapress, väljaastekükk, jõutõmme jne jne. Selja tarvis lõuatõmbed, küljetõmbed hantliga, ülatõmbed plokil jne jne. Raske töö, kuid tulemus on seda väärt! Jõudu!
    Bonsuna
    Member

Hack-kükki pole ma kunagi teinud, aga teen proovi ja lõuatõmbeid suht raske teha tervislikust seisukohast, kuid mõned võib-olla suudan teha. Tänud!
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.