Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy”
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy”
- This topic has 25 replies, 13 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
haubits.
-
AutorPostitused
-
august 25, 2010 at 11:27 e.l. #19311
jrx
MemberTelgitagustest võhiku pilgu läbi, päris hea minu meelest:) Ootaks kohalike proffide kommentaare.
august 25, 2010 at 11:33 e.l. #274105matroxx
MemberKas seda mitte ei postitanud keegi mingi aeg tagasi?
august 25, 2010 at 12:29 p.l. #274113jrx
MemberKas seda mitte ei postitanud keegi mingi aeg tagasi?Kui jah, siis vabandan ja mode võib selle teema ära kustutada:)
august 25, 2010 at 12:45 p.l. #274118BigH
MemberOli juba jah selline teema siin üleval
august 25, 2010 at 5:13 p.l. #274139Bulletproof
MemberI want to look like that guyTelgitagustest võhiku pilgu läbi, päris hea minu meelest:) Ootaks kohalike proffide kommentaare.
ei tea, ma ei saa seda videot millegi pärast vaadata. lisaks hüppab maksu-ja tolliameti hoiatus hüpikaknana
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2010 at 6:19 p.l. #274143matroxx
Memberseal playersi sees selline asi nagu Hide the adds.pane see kinni ja saad vaadata.
august 25, 2010 at 7:01 p.l. #274148sweals
MemberOli juba jah selline teema siin ülevalKeegi äkki viitaks sellele eelmisele teemale. Mu kehvad otsingukasutamise oskused (oskamatused) ei viinud mind sihile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 25, 2010 at 9:09 p.l. #274153Indrek K
MemberVõite torrentina ka selle tõmmata, saate hea kvaliteediga asja vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2010 at 7:38 e.l. #274172kunnar
MemberKeegi äkki viitaks sellele eelmisele teemale. Mu kehvad otsingukasutamise oskused (oskamatused) ei viinud mind sihile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole ju raske otsida, googelda lihtsalt seda linki ja leiad mõned teemad. Kirjuta Google otsingusse: site:fitness.ee http://vidreel.com/video/NTk0MDU0
august 26, 2010 at 8:14 e.l. #274180Sadist2
Memberhuvitav film, saab kohe aimu, kui raske on kogu see dieeditamine, eriti veel võistlejatele…
aga see mees ütles üsna huvitava asja, nimelt milleks peab nii palju vaeva nägema mitme poosi tegemiseks laval?
miks peab organismi viima äärmuseni?
see ongi arvatavasti kogu profispordi mõtte: võidab see, kes peab kõige rohkem vastu
august 26, 2010 at 8:34 e.l. #274182Kristjan-Johannes Konsap
MemberHuvitav linateos. Muidugi võib sellest filmist kõlama jääda mõte, et kõik vormis inimesed näevad küll head välja, aga elavad seda vormi hoides agoonias. Nad on nii pealiskaudsed ja edevad, et on nõus sellist elu taluma hetkelise vormi nimel. Parem on süüa mida tahad, põletada elu, aga vähemalt tunned ennast hästi? Mina ennast küll pühapäevahommikuti hästi ei tunneks, kui iga nv “nädala üleelamist” klubides tähistamas käiks. Samuti ei tunneks ma ennast hästi, kui peeglist vaatab vastu mingi ülekaaluline õllesõber.
Antud filmis kasutati muidugi äärmuslikke võtteid, kuid äärmuslik oli ka eesmärk tavalisest mehest võistlussportane teha. Head vormi saab saavutada ka lihtsamalt ja palju parema enesetundega. Peategelase näol tegu väga tubli ja pühendunud mehega, elas selle kõik üle ja tegi s***** saia.
august 26, 2010 at 8:37 e.l. #274184sweals
MemberEi ole ju raske otsida, googelda lihtsalt seda linki ja leiad mõned teemad. Kirjuta Google otsingusse: site:fitness.ee http://vidreel.com/video/NTk0MDU0Jätkuvalt – ei leia teemat, kus oleks selle video üle arutletud.
august 26, 2010 at 10:08 e.l. #274194kunnar
MemberJätkuvalt – ei leia teemat, kus oleks selle video üle arutletud.Siin on väike arutelu: http://forums.fitness.ee/lofiversion/index…t21032-300.html. Näiteks arvatakse, et rasvaprotsendi hoidmine 8-12% piires on ka reaalne tavalise inimese jaoks, mees filmis pakkus 15-20%. Väga põhjalikku arutelu küll pole, aga midagi siiski on.
august 26, 2010 at 10:28 e.l. #274197sweals
MemberSiin on väike arutelu: http://forums.fitness.ee/lofiversion/index…t21032-300.html. Näiteks arvatakse, et rasvaprotsendi hoidmine 8-12% piires on ka reaalne tavalise inimese jaoks, mees filmis pakkus 15-20%. Väga põhjalikku arutelu küll pole, aga midagi siiski on.Aitäh! Sinna jõudsin sinu juhiste järgi jah, aga lootsin, et kusagil on midagi veel suuremat üleval – otsisin edasi kasutajanimede järgi jne, aga lootusetult. Nüüd olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2010 at 11:50 e.l. #274205Aile
MemberHuvitav linateos. Muidugi võib sellest filmist kõlama jääda mõte, et kõik vormis inimesed näevad küll head välja, aga elavad seda vormi hoides agoonias. Nad on nii pealiskaudsed ja edevad, et on nõus sellist elu taluma hetkelise vormi nimel. Parem on süüa mida tahad, põletada elu, aga vähemalt tunned ennast hästi? Mina ennast küll pühapäevahommikuti hästi ei tunneks, kui iga nv “nädala üleelamist” klubides tähistamas käiks. Samuti ei tunneks ma ennast hästi, kui peeglist vaatab vastu mingi ülekaaluline õllesõber.Antud filmis kasutati muidugi äärmuslikke võtteid, kuid äärmuslik oli ka eesmärk tavalisest mehest võistlussportane teha. Head vormi saab saavutada ka lihtsamalt ja palju parema enesetundega. Peategelase näol tegu väga tubli ja pühendunud mehega, elas selle kõik üle ja tegi s***** saia.
Lihtsamalt ja parema enesetundega? … on ju ka hullemaid juhtumeid (MM istus vist 500 kcal peal lõpus). Kornõshevi rezhiimist rääkis VV kui ekstreemsest. Vend Vähk ise on ka tõeline kamikadze… Naiste vormitegemisest võib rääkida legende… Natalja on hea näide.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.