Stiilid
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Stiilid
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 24 years tagasi by
Katariina.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2002 at 2:48 p.l. #193
Arnold
MemberMillised on teie lemmik aeroobika stiilid ja mille de kohta te tahaksit täpsemat infomatsiooni? Küsige, meie vastame !
Soovi korral võite saata oma arvamusi või artikleid ja uudiseid, avaldame need käesolevas portaalis.
veebruar 13, 2002 at 12:46 p.l. #27735mel
MemberSooviks teada, millise stiiliga saaks kõige efektiivsemalt rasvu põletada peale fatburning trenni. Kumb on efektiivsem body või combo? Nagu mina aru saan tuleb “polster” enne pealt ära kulutada, siis on lihaste kasvamine märgatamav.
veebruar 14, 2002 at 7:28 e.l. #27736Arnold
MemberValida tuleks stiil, kus pulsi sagedus ei ole väga kõrge. Pigem siis body. Muidugi oleneb treeningust ja treenijast, intensiivsust võib ise reguleerida, selleks soovitan kasutada pulsimõõtjat ja soovitan teha eelnevalt kardiotest, see lihtsustab meil määrata individuaalselt sobivad pulsi sagedused.
veebruar 23, 2002 at 3:23 p.l. #27737Katariina
MemberMida kujutab endast slide aeroobika? Mäletan, et kunagi kuskilt lugesin ja pilt on ka silme ees: harjutusi tehti nn. lindil ning mäletan veel lauset, et see stiil vormivat reied-sääred siredamaks. See on minu kõige-kõige probleemsem piirkond. Hetkel käin shapingus ja tekkis soov midagi veel proovida. Kus slide aeroobikat saab proovida ja kellele see kõige paremini sobib?
märts 19, 2002 at 6:53 e.l. #27738Arnold
MemberPole ise kuulnud konkreetselt sellest stiililist.
Kas pole äkki mõeldud aerooikat, mida saab harrastada kodus video järgi. nt Riina Suhhotskaja video aeroobika kasset.
märts 19, 2002 at 9:07 e.l. #27739Kersti
MemberSlide on aeroobikastiil, mida harrastatakse spetsiaalsel matil (u. 1,5 m) ning jalga pannakse ka vastavad sussikesed ning toimub libistamine uisusammu taoliselt ning lisatakse ka kätetöö. Stiil sobib ennekõike edasijõudnutele. Harrastatada saab Tallinnas Ida-Keskuse spordikeskuses.
märts 19, 2002 at 9:07 e.l. #27740Kersti
MemberSlide on aeroobikastiil, mida harrastatakse spetsiaalsel matil (u. 1,5 m) ning jalga pannakse ka vastavad sussikesed ning toimub libistamine uisusammu taoliselt ning lisatakse ka kätetöö. Stiil sobib ennekõike edasijõudnutele. Harrastatada saab Tallinnas Ida-Keskuse spordikeskuses.
märts 19, 2002 at 3:24 p.l. #27741Katariina
MemberKuidas slide ikkagi r e i t e l e-s ä ä r t e l e mõjub? Mul on see probleem, et kõik liigne kipub just sellesse piirkonda kogunema. Kuidas slide mõjub – kas kasvatab lihast või põletab rasva? Või oleneb sellest kui palju aega on möödas söögikorrast (valgu ja loomse rasva söömisest)?
Ja kas võin end pidada edasijõudnuks, kui olen u aasta käinud shapingus´ning aegajalt ujun?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.